Πώς να Ξεπεράσεις την Απειρία σου στο Φλερτ

Η απειρία που ενδεχομένως να έχεις στο φλερτ, δεν χρειάζεται να σε σαμποτάρει από το να ζήσεις τις εμπειρίες που πραγματικά θέλεις. Διάβασε τους λόγους.

Ξεπέρασε Την Απειρία Σου Στο Φλερτ

Πολλοί άνδρες θεωρούν πως η αξία τους έχει σχέση με την εμπειρία ή απειρία τους στον ερωτικό τομέα και στο φλερτ. Πως η εμπειρία και ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες έχουν συνάψει ερωτική σχέση, καθορίζει το πόσο άνδρες είναι.

Φυσικά, δε θα έπρεπε να είναι έτσι.

Αυτό όμως συμβαίνει και έχει ως αποτέλεσμα άνδρες με μικρή ή μηδενική σεξουαλική εμπειρία, να νιώθουν μειονεκτικά.

Ντρέπονται και αγχώνονται σε συζητήσεις περί ερωτικών και σεξουαλικών εμπειριών και αυτή τους η ντροπή τους εμποδίζει πολλές φορές να φλερτάρουν με μία γυναίκα, με το φόβο ότι θα προκύψει η συζήτηση πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Και καθώς μεγαλώνουν σε ηλικία, αυτό γίνεται ολοένα και χειρότερο.

Το πρόβλημα δεν είναι η απειρία. Το πρόβλημα είναι να επιτρέψεις στην απειρία σου να δημιουργήσει πρόβλημα στο μυαλό σου. Πώς όμως εντέλει θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα αυτό;

Γυναίκες, Φλερτ Και Εμπειρία 
φλερτ με γυναίκες

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως οι περισσότερες γυναίκες απλά αδιαφορούν για την εμπειρία που έχει ένας άνδρας, όταν τον γνωρίζουν. Το θέμα με την απειρία εμφανίζεται σε μία γυναίκα, όταν παρατηρεί στον άνδρα υπερβολική νευρικότητα και άγχος στο φλερτ, κάτι που κάνει και την ίδια να αγχώνεται, να είναι νευρική και να νιώθει άβολα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις κατηγορίες γυναικών:

  1. Γυναίκες που προτιμούν ή απαιτούν ο άνδρας να έχει εμπειρία.
  2. Γυvαίκες που προτιμούν ή απαιτούν ο άνδρας να μην έχει μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες.
  3. Γυναίκες που αδιαφορούν για την εμπειρία του άνδρα.

Οι περισσότερες γυναίκες ανήκουν στην τρίτη κατηγορία.

Μάλιστα, αν αρχίσεις να προσεγγίζεις γυναίκες και να κάνεις νέες γνωριμίες, θα αντιληφθείς και στην πράξη ότι οι περισσότερες γυναίκες δε θα σε ρωτήσουν τι εμπειρία έχεις με το άλλο φύλο, παρά μόνο μετά από αρκετά ραντεβού ίσως και αφού έχετε έρθει ήδη κοντά και έχετε ολοκληρώσει σεξουαλική επαφή.

Το κακό μόνο με την απειρία στο φλερτ, είναι ότι η νευρικότητά σου μεταδίδεται και στη γυναίκα.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να έχεις την γυναίκα που θέλεις; Είναι βασικό χαρακτηριστικό ενός άντρα να μπορεί να διεκδικήσει την γυναίκα που θέλει. Όμως για να μπορέσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ποια είναι η γυναίκα που σου αρέσει. Στο παρακάτω βίντεο ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Ποτέ Δεν Είναι Αργά

 

Μας έχουν εμπιστευτεί άνδρες που είναι πάνω από 50 ετών, για να αλλάξουν τη ζωή τους. Νομίζω αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κάποιος πως το θέμα της ηλικίας είναι μόνο στο μυαλό του.

Α) Δεν είναι απαραίτητο να έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία στο φλερτ έως κάποια συγκεκριμένη ηλικία. Είναι απλά τρόπος σκέψης που δε θα σε βοηθήσει.

Β) Δεν είναι διαγωνισμός ποιος θα κάνει σεξ πρώτος και με περισσότερες γυναίκες. Κανένας δε σε χρονομετρεί και κανένας δεν κρατάει σκορ. Δε χρειάζεται να χάσεις την παρθενιά σου πριν τα 18.

Γ) Από την άλλη, αν είσαι παρθένος, τότε τσέκαρε το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika παρακάτω:

Δεν είναι απαραίτητο να γεμίσεις με εμπειρίες πριν τα 30.

Δε θα αρνηθώ βέβαια το αυτονόητο,  πως όσο πιο γρήγορα αποκτήσεις εμπειρίες στο φλερτ, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να αρχίζεις να νιώθεις όλο και πιο άνετα όταν φλερτάρεις και διεκδικείς μία γυναίκα που σου αρέσει.

Το σίγουρο είναι πάντως πως υπάρχουν πολλοί άνδρες που άργησαν να κάνουν σεξ. Άργησαν να αποκτήσουν εμπειρία. Ωστόσο κατέληξαν στην πορεία να ξαφνιάσουν ακόμα και τον εαυτό τους με την εξέλιξη που είχαν.

Σύμφωνα με γκάλοπ και παγκόσμια έρευνα, ο μέσος άνδρας θα καταλήξει να κάνει σεξ με 6-7 διαφορετικές γυναίκες στη ζωή του. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το να φτάσεις το μέσο όρο, δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο και δεν απαιτεί τεράστια εμπειρία.

Πρέπει, όμως, να καταβάλλεις μια συστηματική προσπάθεια κατά την οποία θα δεσμευτείς στον εαυτό σου να γνωρίσεις και να φλερτάρεις με αρκετές γυναίκες που σου αρέσουν.

Το Σεξ Το Απολαμβάνεις Όπως Και Να Έχει
απολαυσε το σεξ

Δεν είναι παράλογο να αγχώνεσαι φτάνοντας στο κρεβάτι με μία γυναίκα που σου αρέσει και την πρώτη σας φορά να είσαι αγχωμένος. Η σεξουαλική οικειότητα με μία γυναίκα χτίζεται με την επανάληψη της σεξουαλικής πράξης μαζί της.

Στην αρχή και οι δύο θα νιώθετε αμηχανία. Και η γυναίκα δηλαδή, πολλές φορές αγχώνεται που θα την δεις γυμνή για πρώτη φορά.

Έρευνα έχει δείξει πως το 42% των γυναικών είναι δυσαρεστημένο με τη σεξουαλική του ζωή. Ωστόσο, το σεξ είναι ένα «άθλημα» το οποίο μπορείς να απολαύσεις ακόμα και αν είσαι αρχάριος, άπειρος, ακόμα και αν δεν είσαι καλός σε αυτό.

Φρόντισε λοιπόν πρώτα να το απολαύσεις εσύ και να περάσεις καλά και μην αγχώνεσαι τόσο πολύ για το πώς και πόσο καλά θα αποδώσεις. Το πόσο καλός είσαι στο σεξ, άλλωστε, δεν έχει να κάνει μόνο με την απειρία ή εμπειρία σου αντίστοιχα.

Τι Κάνω ‘Οταν Προκύπτει Το Θέμα Της Απειρίας Στο Φλερτ 
απειρία στο φλερτ

Μιλάς λοιπόν με μία γυναίκα που σου αρέσει που μόλις γνώρισες και έχετε βγει το πρώτο σας ραντεβού. Αρχίζεις και τρέμεις με την ιδέα ότι θα σε ρωτήσει για το ερωτικό σου παρελθόν και θα πρέπει να το συζητήσεις. Τι κάνεις;

Είναι απλό: δεν κάνεις τίποτα. Δεν είσαι υποχρεωμένος να της πεις για το παρελθόν σου, αφού δε θέλεις. Ένα μεγάλο μέρος του άγχους σου πηγάζει από το γεγονός ότι υποψιάζεσαι πως η γυναίκα που έχεις απέναντί σου ή δίπλα σου θα μυριστεί την απειρία σου.

Οι γυναίκες δεν είναι μέντιουμ. Δε θα καταλάβουν με ένα μαγικό τρόπο πως είσαι παρθένος ή έχεις απειρία.

Αν λοιπόν αναφερθεί το θέμα του παρελθόντος σου, μπορείς απλά να της πεις ότι είσαι ένας άνδρας που του αρέσει να κοιτάει το παρόν και το μέλλον και που δε θέλει να συζητήσει κάτι τέτοιο τώρα.

Άλλωστε, μία γυναίκα συνήθως δε θα μπει στη διαδικασία να σε ανακρίνει  κατά τη διάρκεια του φλερτ για το παρελθόν σου ή να κάνει την αδιάκριτη ερώτηση πόσες ερωτικές συντρόφους είχες μέχρι τώρα.

Κλείνοντας, το καταλαβαίνω πως ακόμα και αν δεν το συζητήσεις, αυτό μπορεί να σε αγχώνει Είναι φυσιολογικό, ειδικά επειδή πιθανόν δε φλερτάρεις συχνά. Επομένως, μία νέα γνωριμία και ένα νέο φλερτ, έτσι κι αλλιώς είναι μία άβολη και ασυνήθιστη για σένα κατάσταση.

Αν θέλεις να σε βοηθήσω να ξεπεράσεις την απειρία σου στο φλερτ, σε περιμένω για ένα δωρεάν πρώτο ραντεβού στα γραφεία μας.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είναι αρκετά εύκολο να φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο και θα τον βρεις εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.