Πώς να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου με τις γυναίκες

Στο θέμα γυναικείας ψυχολογίας, προσέγγισης και αποπλάνησης, όλοι έχουμε συγκεκριμένες αδυναμίες αλλά και συγκεκριμένα δυνατά σημεία. Άλλοι είναι πολύ καλοί στο να προσεγγίζουν άγνωστες γυναίκες αλλά δε δημιουργούν εύκολα έλξη. Άλλοι έχουν έναν μοναδικό τρόπο να αναδεικνύουν την ελκυστική προσωπικότητα και συμπεριφορά τους, αλλά φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα, να προσεγγίσουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς, όταν θέλεις να γίνεις σπουδαίος με τις γυναίκες, δεν αρκεί να στηριχτείς στα δυνατά σου σημεία. Το μυστικό για να εξελιχθείς, είναι να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου. To θέμα λοιπόν, είναι πώς να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου με τις γυναίκες.

Αν θέλεις να ανεβάσεις την απόδοσή σου και να γίνεις πιο επιτυχημένος με τις γυναίκες, τότε πρέπει να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου με τις γυναίκες που σε κρατάνε στάσιμο και δεν εξελίσσεσαι και εφόσον τις έχεις εντοπίσει, πρέπει να αρχίσεις να τις διορθώνεις. Θα προτείνω μία εξαιρετικά απλή τεχνική: ανάλυσε τους τρόπους που προσπαθείς να γνωρίσεις γυναίκες και ανάλυσε τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε μικρά βήματα που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα αναγνωρίσεις πολύ εύκολα τα προβλήματα που βιώνεις. Παρακάτω θα δεις τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μέσος άνδρας με τις γυναίκες:

  • Τον κυριεύει το άγχος προσέγγισης: Έχει αναλυθεί σε πολλά άρθρα το συγκεκριμένο θέμα. Είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί πρώτο, καθώς αν δεν προσεγγίζεις, δε θα γνωρίζεις γυναίκες.
  • Έχει πολύ λάθος γλώσσα σώματος: Ο μέσος άνδρας έχει εντελώς λάθος γλώσσα και στάση σώματος. Γέρνει υπερβολικά προς το μέρος της κοπέλας που μιλάει, στρέφει όλο του το κορμί προς το μέρος της επιδεικνύοντας υπερβολικό ενδιαφέρον με αυτό τον τρόπο, και επομένως δείχνει ότι έχει ανάγκη από τη συγκεκριμένη γυναίκα και επιδεικνύει γενικά πολύ χαμηλή αξία.
  • Δεν μπορεί να δημιουργήσει έλξη και δυσκολεύεται μετά το opener να κάνει μία πραγματική φυσιολογική συζήτηση: Ξεκινά τη συζήτηση με όμορφο τρόπο, με χαμόγελο και ωραία ενέργεια, η οποία μετά πέφτει, καθώς δεν μπορεί να το συνεχίσει. Αγχώνεται, κολλάει στο “τι θα πει” και αυτό το αντιλαμβάνεται η κοπέλα και χάνει το ενδιαφέρον της.
  • Δεν εστιάζει όσο θα έπρεπε – ή και καθόλου – στη σωματική επαφή και στο άγγιγμα: Οι περισσότεροι άνδρες ξεχνούν ή φοβούνται να κλιμακώσουν τη σωματική επαφή. Πολλοί φοβούνται ή ξεχνούν και να την ξεκινήσουν. Αν όμως η κοπέλα δε νιώσει άνετα με το άγγιγμά σου, μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα.
  • Δεν εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον έγκαιρα: Η κοπέλα τότε ή θα καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι και θα θεωρήσει ότι σου λείπει το θάρρος, είτε δε θα καταλάβει ότι την έχεις προσεγγίσει ερωτικά
  • Δυσκολεύεται να πάρει το τηλέφωνο της κοπέλας και να κανονίσει ραντεβού: Είναι 2 αδυναμίες ουσιαστικά σε μία, καθώς ακόμα και όταν αρχίσει να καταφέρνει να παίρνει το τηλέφωνο της κοπέλας που του αρέσει, το πρόβλημα να δημιουργήσει την χρονική γέφυρα που θα ενώσει τη στιγμή που αποχωρίζονται όταν γνωρίστηκαν με τη στιγμή που θα συναντηθούν πάλι σε ραντεβού, παραμένει, ταλαιπωρώντας πολλούς players.
  • Δυσκολεύεται να καταλάβει πότε η γυναίκα τον φλερτάρει και του δίνει πράσινο φως: Είναι συνειδητή δυσκολία ή και φόβος της επιτυχίας. Όπως και να έχει, καθυστερώντας την κλιμάκωση ενώ η γυναίκα δείχνει με τη συμπεριφορά της ότι είναι έτοιμη, θα κάνει τη γυναίκα να νιώσει αμήχανα και ενοχλημένη.
  • Δυσκολεύεται να “κλείσει” τη συμφωνία στο κρεβάτι: γνωρίζει μία γυναίκα, βγαίνουν ραντεβού, ξαναβγαίνουν αλλά φοβάται και δεν ξέρει πώς να το οδηγήσει στην σεξουαλική επαφή.

Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχουν πολλές αδυναμίες που κρατάνε τους άνδρες πίσω. Ίσως έχεις κι εσύ μερικές από αυτές. Μέρος του να είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες είναι να αποδεχθείς ότι δεν είσαι τέλειος και έχεις αδυναμίες. Είναι όμως και να μπορείς να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου και να έχεις το κουράγιο να τις αντιμετωπίσεις και να τις εξαλείψεις. Ανάλυσε τις αδυναμίες σου και αυτά που κάνεις λάθος. Μετά διόρθωσέ τα. Αν μπορείς να ξεπεράσεις τις αδυναμίες σου με τις γυναίκες, τότε θα βιώσεις μία δραματική εξέλιξη και βελτίωση στο Παιχνίδι σου. Εντέλει, αυτό θα σε βοηθήσει να μεταμορφωθείς στον άνδρα που ονειρευόσουν, που μπορεί με φυσικό τρόπο να έλξει γυναίκες στη ζωή του.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.