Πώς Νιώθεις όταν είσαι Επιτυχημένος με τις Γυναίκες;

Μάθε Πως Να Είσαι Επιτυχημένος Με Τις Γυναίκες 

Το να είσαι επιτυχημένος στην ερωτική σου ζωή είναι μια ευτυχία, χωρίς αμφιβολία, για άνδρες και γυναίκες. Οι ικανότητες που σε βοηθούν να το επιτύχεις είναι πλέον γνωστές και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις μάθει. Φυσικά, έτσι όπως μας έχει προγραμματίσει η κοινωνία, η απόκτησή τους και η διαδικασία εξάσκησής τους, μας φαίνεται ταμπού ή υπερβολικά δύσκολη – κάτι που δεν ισχύει τόσο.

Μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει. Δες το παρακάτω βίντεο.

Μάλιστα, για να αντιληφθείς πόσο δύσκολο φαίνεται σε μερικούς το ότι σαν ομάδα έχουμε ικανότητες να γινόμαστε αρεστοί στο γυναικείο φύλο, συχνά μας ρωτάνε αν νιώθουμε ως υπερήρωες.

Σαν κάποιον δηλαδή που ελέγχει το νου ή με μια ματιά του καταλαβαίνει τις σκέψεις και τα θέλω των ανθρώπων. Δεν είναι καθόλου έτσι. Δε νιώθουμε πως έχουμε υπερδυνάμεις, όμως έχοντας αποκτήσει την επιτυχία στο τομέα της αλληλεπίδρασης με το άλλο φύλο, είναι κάποια πράγματα που τα απολαμβάνεις εκτός από τις γυναίκες που έρχονται στη ζωή σου φυσικά.

Ποια Είναι Αυτά;

Πως Νιώθει Κάποιος Που Είναι Επιτυχημένος Με Τις Γυναίκες ;

 

#1. Ισορροπία Με Τις Γυναίκες.

Υπάρχει μια αίσθηση πως υπάρχει ισορροπία στη ζωή του. Τι να το κάνεις αν έχεις όλα τα λεφτά του κόσμου ή έχεις επαγγελματικές επιτυχίες και δεν έχεις μια συντροφική παρουσία δίπλα σου, στο σπίτι σου, στο κρεβάτι σου να το μοιραστείς.

Παράλληλα, αν το δούμε και φυσιολογικά, το να υπάρχει έρωτας, αγάπη και σεξ στη ζωή σου, βοηθάει και τον οργανισμό να αποβάλλει το άγχος ισορροπώντας το σύστημα.

γυναίκες

#2. Αυτονομία.

Η νύχτα είναι στα χέρια σου και κάθε νύχτα. Και αυτό γιατί ξέρεις πως το να περάσεις καλά, είναι μόνο ένα βήμα μακριά.

Γνωρίζεις, ακόμα και μόνος να είσαι, πως πηγαίνοντας στο δίπλα τραπέζι στη παρέα των όμορφων γυναικών που σου έχουν κάνει εντύπωση με την ομορφιά τους και την καλή τους διάθεση, θα μείνεις, θα περάσεις καλά, θα φύγεις με κάποιας το τηλέφωνο και γιατί όχι με κάποια από αυτές αγκαζέ για το σπίτι σου.

Πλέον δεν περιμένεις να πάει καλά η νύχτα ή το να «φανείς τυχερός» που λένε και στις ταινίες. Είναι στο χέρι σου.

#4. Αυτοπεποίθηση Με Τις Γυναίκες.

Εφόσον γνωρίζεις πως μπορείς εύκολα να γίνεις αρεστός, τότε αυτό θα ισχύει και σε όλες τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις.

Είτε βγαίνεις με τους φίλους σου, είτε βγαίνεις ένα ραντεβού, είτε βρίσκεσαι σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα μπορείς εύκολα να γίνεις μια αξιόλογη παρέα και να κερδίζεις την προσοχή του κόσμου. Δεν θα σου φαίνεται αγγαρεία να πας στον επόμενο γάμο του τάδε συναδέλφου γιατί ξέρεις πως εκεί μπορεί να λάμψεις και να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή σου.

αυτοπεποίθηση

#5. Αυτάρκεια.

Δεν θα ανέχεσαι καταστάσεις και δεν θα χρειάζεται να συμβιβάζεσαι απλά και μόνο για να μη μείνεις μόνος. Οι γυναίκες αλλά και όποιοι άνθρωποι στη ζωή σου μπαίνουν και θέλουν να μείνουν θα σέβονται τα όριά σου και τα θέλω σου. Αν τα καταπατήσουν τότε μπορούν να φύγουν με τις ευλογίες σου. Θα έχεις τη δύναμη να το κάνεις και δεν θα νιώθεις πως χάνεις έναν άνθρωπο αλλά κερδίζεις μια θέση για να τη δώσεις σε κάποιον πιο αξιόλογο.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο:

#6. Μαθαίνεις Τον Εαυτό Σου.

Μέσα από την διαδικασία της εξέλιξης στο τομέα της βελτίωσης της ερωτικής σου ζωής, θα καταλάβεις κάτι πολύ εύκολα. Η γυναίκα βλέπει το πιο αδύναμό σου σημείο και στο χτυπάει απορρίπτοντας την προσέγγισή σου.

Σιγά σιγά αντιλαμβάνεσαι τι δεν πάει καλά και το διορθώνεις στην επόμενη προσπάθεια μέχρι να γίνει σωστά. Μαθαίνεις τι μπορείς να κάνεις, πόσο καλύτερος μπορείς να γίνεις αλλά και αρχίζεις και σέβεσαι εσένα για όσα πετυχαίνεις.

#7. Επεκτείνεις Πιο Εύκολα Τη Ζώνη Άνεσής Σου.

Και αυτό είναι το καλύτερο. Επειδή αν δεις ότι επιτυγχάνεις σε αυτό που σου φαίνεται βουνό, τα υπόλοιπα θα σου φαίνονται εξαιρετικά εύκολα και πιθανά. Το όχι που λες τώρα επειδή φοβάσαι θα γίνεται πάμε και βλέπουμε και το ίσως να το κάνω κάποια ημέρα θα γίνεται τι περιμένω. Και έτσι οι εμπειρίες, οι επιτυχίες αλλά και τα δυνατά συναισθήματα θα είναι καθημερινότητα.

Ο επιτυχημένος με τις γυναίκες μπορεί εύκολα να είναι επιτυχημένος παντού.

επιτυχία με γυναίκες

Κλείνοντας, πριν από οτιδήποτε άλλο θα λέγαμε πως ο άνδρας που έχει επιτυχία με τις γυναίκες είναι τόσο επιτυχημένος γιατί πατάει καλά στα πόδια του. Είναι Άνδρας Αξίας, ξέρει ποιος είναι, τι θέλει και πως ξεχωρίζει από τους άλλους. Είναι ένα πρότυπο της νέας εποχής που καλό θα είναι να μάθεις χαρακτηριστικά του και να εμπνευστείς.

Σου φαίνεται δύσκολο να αποκτήσεις αυτές τις ικανότητες και τις εμπειρίες; Μια δοκιμή θα σε πείσει. Διάβασε εδώ  για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και δώσε μια εξαιρετική ώθηση στον εαυτό σου προς την καλύτερη εκδοχή του.

Θες να το συζητήσουμε περισσότερο; Δύο επιλογές.
Έρχεσαι στη συνάντησή μας την Κυριακή ή μας καλείς στο 6986575759 για ένα ραντεβού στα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας. Σε περιμένουμε.

επιτυχία με τις γυναίκες

Τέλος, διάβασε το εξαιρετικό έργο με οδηγούς που εσείς οι αναγνώστες ανέδειξαν ως τους χρησιμότερους δωρεάν, λαμβάνοντάς το στο email σου εδώ.

Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλε εδώ.

Καλή συνέχεια

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .