Πώς οι Ηγετικές Ικανότητες σε Κάνουν πιο Ελκυστικό

Οι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Ίσως δεν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά ο σύγχρονος άνθρωπος συνεχίζει να λειτουργεί με πρωτόγονο λογισμικό. Ακόμη συμπεριφερόμαστε και λαμβάνουμε αποφάσεις, όπως χιλιάδες χρόνια πριν.Οι ηγετικές ικανότητες είναι ένα από μια σειρά χαρακτηριστικών που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά. Όταν ένας άντρας έχει ηγετικές ικανότητες, δείχνει στην γυναίκα ότι έχει κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Καλές ηγετικές ικανότητες σημαίνει ότι αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά μπορείς και να διοικήσεις μια ομάδα ανθρώπων, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένας άντρας με ηγετικές ικανότητες διαθέτει αυτοπεποίθηση, που είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έλκει τις γυναίκες.

Ηγετικές Ικανότητες στον Πρωτόγονο ΚόσμοΟι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Ο άντρας που οδηγούσε τους υπόλοιπους στον πρωτόγονο κόσμο ήταν ο πιο δυνατός. Αυτό σήμαινε ότι όσοι απλά ακολουθούσαν ήταν και οι πιο αδύναμοι. Ο δυνατότερος άντρας ήταν εκείνος που κυνηγούσε και ο οποίος μπορούσε να προσφέρει προστασία στις γυναίκες και για τον λόγο αυτό τον προτιμούσαν.

Αυτό έφτασε μέχρι και την σύγχρονη εποχή και έτσι οι ηγετικές ικανότητες σου δίνουν ένα πλεονέκτημα, όσον αφορά το φλερτ, μιας και δείχνεις ότι είσαι ένα αρσενικό δυνατό, που ξέρει να επιβιώνει και μπορεί να παρέχει προστασία στην γυναίκα που έχει δίπλα του.

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του Ηγέτη

Ένας άντρας με ηγετικές ικανότητες ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει τα πάντα και ξέρει πότε να κάνει πίσω, έχοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση να το παραδεχτεί, όταν δεν έχει τις απαραίτητες ικανότητες.

Κανένας δεν συμπαθεί κάποιον που νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ο ηγέτης ξέρει πότε είναι η ώρα του να λάμψει και πότε όχι.

Πώς θα Αναπτύξεις Ηγετικές ΙκανότητεςΟι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Το πρώτο βήμα για να γίνεις καλός ηγέτης είναι να βρεις την άνεση σε άβολες καταστάσεις. Να βάλεις δηλαδή τον εαυτό σου σε καταστάσεις δύσκολες και άβολες. Με λίγα λόγια να βγεις από την ζώνη άνεσης.

Οι περισσότεροι σήμερα ζουν μια ζωή προστατευμένη, εντός των τειχών, γι’ αυτό και η ηγεσία είναι μια τέχνη που πεθαίνει.

Όσο αποκτάς εμπειρίες, οι άνθρωποι θα έρχονται σε εσένα, για να βρουν λύσεις και θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν αυτό που θεωρείς σωστό.

Είναι στην ανθρώπινη φύση να σέβεται και να ανταποκρίνεται σε κάποια αρχηγική μορφή.

 

Το ίδιο ισχύει και για το φλερτ. Οι γυναίκες θέλουν έναν κυρίαρχο, ηγετικό άντρα.

Ο Ηγέτης Ξέρει τι Θέλει και Δεν Ντρέπεται για Αυτό, ούτε ΦοβάταιΟι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Μια από τις σημαντικότερες ικανότητες ενός ηγέτη είναι το ότι ξέρει να εκφράζει τις προθέσεις του με περηφάνεια.

Όταν θέλει να βγει ραντεβού με μια γυναίκα, για παράδειγμα, ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι δεν αναζητά μια φιλική, αλλά μια ερωτική σχέση και καθοδηγεί την γυναίκα αναλόγως.

Η τυχόν απόρριψη δεν είναι κάτι που τον φοβίζει, γιατί έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και μπορεί απλά να συνεχίσει φλερτάροντας μια άλλη από τις πολλές γυναίκες που βρίσκονται γύρω του.

Αν τώρα θέλεις να μάθεις από να επιμείνεις μετά από μια απόρριψη, δες στο παρακάτω βίντεο την εκπομπής μας Apla+Andrika.

Πώς οι Ηγετικές Ικανότητες Έλκουν μια Γυναίκα;Οι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Κάθε άνθρωπος αισθάνεται όμορφα όταν νιώθει ότι είναι αρεστός και ελκυστικός. Μια γυναίκα που βλέπει ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη αισθάνεται σέξι.

Ο άντρας που είναι ηγέτης, ξέρει τι θέλει και το εκφράζει με αυτοπεποίθηση κάνοντας την  γυναίκα να αισθάνεται έλξη.

Παράλληλα, ο ηγέτης έχει την ικανότητα να κάνει τους γύρω του να αισθάνονται άνετα και αυτό συμβάλλει στο να απελευθερωθούν και να γίνουν πιο εκφραστικοί. Μια γυναίκα, πολύ δύσκολα θα φλερτάρει έναν άντρα πρώτη, διότι φοβάται ότι θα στιγματιστεί ως εύκολη κλπ. Υπάρχει αυτός ο κοινωνικός φόβος, ο οποίος εξαφανίζεται με την παρουσία ενός άντρα με ηγετικές ικανότητες και το φλερτ γίνεται για εκείνη μια θετική εμπειρία.

Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα αποφασίζει ότι μπορεί να επενδύσει πάνω στον συγκεκριμένο άντρα και τον ακολουθεί, στην κλιμάκωση στην οποία την οδηγεί.

Ένας άντρας με ηγετικές ικανότητες έχει υψηλή αυτοεκτίμηση, κάτι που όχι μόνο τον κάνει να δείχνει πιο ελκυστικός, αλλά και τον βοηθά καθ’ όλη την διάρκεια του φλερτ με μια γυναίκα.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο, για να μάθεις τι συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση, όταν δηλαδή κάποιος έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Γίνε Ηγέτης της Σχέσης και Οδήγησε την Εκεί που ΘέλειςΟι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, ξέρεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με ηγετικές ικανότητες και με ποιον τρόπο σε κάνουν ελκυστικό για τις γυναίκες. Το μόνο που μένει είναι η εφαρμογή.

Η όλη διαδικασία του φλερτ είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει από εσένα.Οι ηγετικές ικανότητες αποτελούν αδιαμφισβήτητα σπουδαίο χαρακτηριστικό μιας προσωπικότητας. Πώς όμως αυτό σε κάνει πιο ελκυστικό;

Ζήτησε το τηλέφωνο της, ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου, οργάνωσε το πρώτο ραντεβού, συνέχισε να δείχνεις το ενδιαφέρον σου, πρόσεξε αυτά που έχει να σου πει και κλιμάκωσε την αλληλεπίδραση μέχρι το φιλί και στην συνέχεια μέχρι το σεξ.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις κι άλλα χαρακτηριστικά που σε κάνουν ελκυστικό, ώστε να τα αναπτύξεις, κάνε κλικ εδώ.

Να είσαι καλά

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.