Πως οι Πεποιθήσεις σου Δημιουργούν τον Χάρτη της Πραγματικότητάς σου

Πεποιθήσεις: Η πραγματικότητα σου

Οι Πεποιθήσεις Και Η Πραγματικότητα

Ορισμένοι άνθρωποι, ξεκινώντας για τον δρόμο της επαγγελματικής και προσωπικής τους ανέλιξης και έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουν και να προβάλλουν την καλύτερη εικόνα του εαυτού τους συχνά πέφτουν σε φράγματα. Οι πεποιθήσεις τους δημιουργούν εμπόδια που στην πράξη ξεπερνιούνται.

Θυμήσου όλες εκείνες τις στιγμές του παρελθόντος που ήσουν το επίκεντρο της προσοχής μέσα σε γυναικείες παρέες ή αναβίωσε συναισθήματα από μια πολύ καλή και ποιοτική σχέση που είχες στο παρελθόν.

Αν πάλι δεν είχες προηγούμενες θετικές εμπειρίες, δημιούργησέ τες με την δύναμη του δημιουργικού οραματισμού. Βάζοντας αρκετή συναισθηματική ένταση θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Καθώς το νευρικό σύστημα δεν μπορεί να διακρίνει μια πραγματική με μια έντονα φανταστική εμπειρία.

#2. Ξεκίνα Να Αμφιβάλλεις

Η αμφιβολία για την εγκυρότητα των αναφορών που στηρίζουν τις πεποιθήσεις σου θα σε κάνει στο τέλος να αναρωτιέσαι αν όντως ισχύουν.

Κάνε ερωτήσεις στον εαυτό σου που θα έχουν στόχο να σε ξεβολέψουν και να σε φέρουν αντιμέτωπο με την πραγματικότητα.

Ρώτα τον: Ποιο είναι το χειρότερο και ποιο το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί αν εγκαταλείψω αυτήν την πεποίθηση;

Μπορείς βέβαια να εμβαθύνεις ακόμα περισσότερο αν το επιθυμείς.

Ποιος σου είπε ότι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες; Ένας φίλος; Ένας συγγενής ή μια γυναίκα;

Πράγματι, ο φίλος σου ή ο συγγενής σου είχε όντως τόσες επιτυχίες που θεωρείται πρότυπο για σένα ώστε να είναι σε θέση να σε κρίνει;

Ή πιστεύεις ότι η άποψη μια γυναίκας αξίζει να καθορίσει το ερωτικό σου μέλλον και την αλληλεπίδραση σου με τις επόμενες γυναίκες που θα γνωρίσεις;

Μάλλον όχι.

Σίγουρα με αυτές και παρόμοιες ερωτήσεις που θα αρχίσεις να θέτεις στον εαυτό σου θα σου έρχονται και οι ανάλογες απαντήσεις. Ώστε να κρίνεις αν όντως έχουν νόημα οι πεποιθήσεις που σε κρατούσαν στάσιμο στην ζωή σου.

#3. Τόλμησε Την Αλλαγή Με Ύπνωση

Αν και παρεξηγημένη από πολλούς, η ύπνωση, με τον λανθασμένο τρόπο που έχει προβληθεί στο παρελθόν. Κερδίζει με την αποτελεσματικότητά της έδαφος σε πολλά θέματα ψυχολογικού και σωματικού περιεχομένου.

Η ύπνωση σε καμία περίπτωση δεν είναι επιβλαβής, ούτε κάποιος μπορεί να σε χειραγωγήσει μέσω αυτής αφού έχεις πλήρη επίγνωση των αισθήσεων σου. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα την προτιμούν ως μέσο αντιμετώπισης των προσωπικών τους ζητημάτων.

Η ύπνωση ως μια βαθιά νοητική και σωματική χαλάρωση θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Απενεργοποιώντας τον συνειδητό νου σου, ο οποίος ορίζει τα πρέπει και τα μη.

Υπό τις οδηγίες ενός κατάλληλα καταρτισμένου ανθρώπου σε αυτό το τομέα, θα περαστούν άμεσα και αβίαστα νέες ενθαρρυντικές πεποιθήσεις απευθείας στο υποσυνείδητό σου, οι οποίες θα σου αλλάξουν σταδιακά τη ζωή.

Αν θέλεις να αλλάξεις τις περιοριστικές πεποιθήσεις με τις γυναίκες δες εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.