Πώς προσεγγίζεις μια πολύ ντροπαλή κοπέλα;

Πώς προσεγγίζεις μια πολύ ντροπαλή κοπέλα;

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γυναίκα που είναι πολύ responsive. Responsive, σημαίνει ότι ανταποκρίνεται έντονα στα λόγια μου και στις πράξεις μου, οπότε υπάρχει μια συνεχής διαδραστικότητα που επιταχύνει τη διαδικασία γνωριμίας στην προσέγγιση. Δυστυχώς, όμως, δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι.  Σε αυτό το άρθρο θα αναλυθεί το ακριβώς αντίθετο είδος γυναίκας: Η πολύ ντροπαλή κοπέλα, που δεν ανταποκρίνεται στην αρχή σχεδόν καθόλου και δεν ανοίγεται, δεν αντιδρά.

Προσοχή: Υπάρχουν και ντροπαλές κοπέλες που παραδόξως είναι πολύ responsive, σε βοηθάνε πολύ στην κλιμάκωση της κατάστασης, η οποία κλιμάκωση όμως παραμένει αργή διαδικασία. Δε θα αναφερθώ σε αυτό το είδος γυναικών σήμερα, αλλά στην πιο δύσκολη των περιπτώσεων μόνο.

 

Τι είδος γυναίκας προτιμάνε συνήθως οι άντρες;

Οι άντρες που έχουν καλή προσέγγιση, προτιμάνε συνήθως τις responsive ή και τις “σκύλες”. Το βρίσκουν πρόκληση όταν η άλλη απαντά έξυπνα και γρήγορα και τους την λέει, να είναι επιθετική. Είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Και αν και η πρόκληση είναι μεγάλη με τέτοιες γυναίκες, αν έχεις εμπειρία, σου δίνουν τόσα πατήματα και τόσες ευκαιρίες, που εντέλει το παιχνίδι γίνεται εύκολο. Η πραγματική δυσκολία, παραμένει με την ντροπαλή κοπέλα που παραμένει απαθής. Το έντονο συναίσθημα, όσο αρνητικό και να είναι, είναι κάτι με το οποίο μπορείς να δουλέψεις. Την απάθεια και την ουδετερότητα, δεν μπορείς να την οδηγήσεις κάπου. Πρόκειται για το απόλυτο μηδέν. Το μηδέν, θα παραμείνει μηδέν.

Η ντροπαλή κοπέλα είναι καλό κορίτσι ή σκύλα;

Η ντροπαλή κοπέλα, δεν είναι απαραίτητα καλό κορίτσι αλλά ούτε και σκύλα. Απλά είναι μια κοπέλα εσωστρεφής. Μια κοπέλα που δυσκολεύεται πολύ να εμπιστευτεί και να ανοιχτεί. Δύσκολα θα εκφράσει τον συναισθηματικό της κόσμο και θα φανερώσει μυστικά της. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα. Σημαίνει απλά, ότι είναι πιο δύσκολο να το εντοπίσεις και να το κλιμακώσεις μαζί της.

Υπάρχουν κοπέλες που δυσκολεύονται ακόμα και να ρωτήσουν μια υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ, πού είναι τα λαχανικά και τα φρούτα. Κοπέλες που, αν δεν τις δει η υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ σαν χαμένες να τριγυρνάνε και δεν τις ρωτήσει τι ψάχνουν, μπορεί και να μη ρωτούσαν ποτέ τι ψάχνουν. Απλά πρέπει να το χωνέψεις αυτό, ότι έτσι είναι, και να δώσεις κάτι παραπάνω.

Μερικοί βασικοί κανόνες όταν προσεγγίζεις πολύ ντροπαλή κοπέλα

1. Απόφυγε το έντονο πείραγμα και να της την πεις. Απόφυγε και τα neg. 

(neg: Ένα σχόλιο που μοιάζει με κοπλιμέντο, αλλά ουσιαστικά στοχεύει στην ανασφάλεια της κοπέλας και στο να την προκαλέσεις ότι για κάποιο λόγο δεν πληρεί στα στάνταρ σου. Όσο περισσότερη αυτοπεποίθηση έχει κάποια και όσο πιο όμορφη είναι, τόσο πιο πολύ επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις το neg). To να πειράξεις κάποια έτσι κι αλλιώς, είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως κοπέλας που έχεις απέναντί σου. Πρέπει να τηρείς το ότι όσο λιγότερη αυτοπεποίθηση έχει, τόσο λιγότερο αντέχει το πείραγμα, ειδικά αν δεν είναι πολύ όμορφη. Αν το παρακάνεις, θα νομίζεις ότι την κοροϊδεύεις. Προσοχή στο πείραγμα και στο neg λοιπόν, εκτός αν σηκώσει άμυνες και γίνει αγενής ή σκύλα.

2. Μην προσεγγίσεις πολύ άμεσα και απότομα στην αρχή.

Έχει αποδειχθεί στην πράξη, ότι οι πολύ ντροπαλές κοπέλες θα σηκώσουν περίεργες αλλά και δυνατές άμυνες στην κατά μέτωπο επίθεση. Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις κουβέντα με ντροπαλές κοπέλες, είναι ο έμμεσος. Δεν εκδηλώνεις ενδιαφέρον από την αρχή δηλαδή, αλλά πηγαίνεις και τις ρωτάς την γνώμη τους για κάτι (π.χ. ποιοι κερατώνουν πιο πολύ; Οι άντρες ή οι γυναίκες; ) Το νόημα είναι, πριν μπεις στη διαδικασία να την κάνεις να νιώσει έλξη, εφόσον είναι πολύ ντροπαλή, να φροντίσεις να την κάνεις να αισθανθεί άνεση και οικειότητα μαζί σου πριν αρχίσεις να την φλερτάρεις – για 2-3 λεπτά. Μάλιστα, μερικές φορές, μπορεί να χρειαστεί και 10 λεπτά. Όσο πιο ντροπαλή είναι μια κοπέλα, από την εμπειρία μου, τόσο περισσότερο πρέπει να επενδύσω χρόνο στο να νιώσει άνετα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Η περισσότερη δουλειά πρέπει να γίνει εκεί. Μετά, πολλές φορές αφού ξεκλειδώσει και πέσουν οι άμυνές της, αποδεικνύεται πολύ responsive και πολύ άνετη, διαχυτική και σεξουαλική.

3. Μη σε πιάνει αμηχανία και προ πάντων, μην περιμένεις την κίνησή της για να δεις πώς θα αντιδράσεις.. Δράσε πρώτος και άφησέ την να ακολουθήσει.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω εδώ. Μια ντροπαλή κοπέλα, σίγουρα στερείται της ικανότητας να ΗΓΗΘΕΊ. Επομένως, αυτό το περιμένει από σένα. Μη δείξεις αμηχανία από το ότι δεν ανταποκρίνεται και μην περιμένεις πράσινο φως ή σημάδι της για να συνεχίσεις να μιλάς ή να το κλιμακώσεις. Έχε στο μυαλό σου ως γενικό κανόνα, ότι η μοναδική στιγμή που επιβάλει να τα παρατήσεις, είναι να σου πει η άλλη “Δεν ενδιαφέρομαι” ή “φύγε, ενοχλείς”. Εφόσον κάτι τέτοιο δεν έχει ειπωθεί, σημαίνει ότι πρέπει να ηγηθείς και να δράσεις.

4. Να είσαι παρατηρητικός για να έχεις πάντα κάτι να πεις!

Ο καλύτερος ίσως τρόπος να συνεχίσεις τη συζήτηση, σε οποιαδήποτε στιγμή αυτή κολλήσει, είναι να παρατηρήσεις κάτι πάνω της. Παρατήρησέ την προσεκτικά. Υπάρχουν χιλιάδες θέματα συζήτησης μπροστά σου / πάνω της!! Από τον τρόπο που έχει ντυθεί, πώς στέκεται, πώς καπνίζει το τσιγάρο της, πώς πίνει το ποτό της και πώς κρατάει το ποτήρι της, το makeup της, το κραγιόν της, τα μαλλιά της, τα σκουλαρίκια της… Και μην ξεχνάς το εξής: Η κοπέλα παιδευόταν μπορεί και 2 ώρες στον καθρέφτη πριν βγει έξω. ΦΥΣΙΚΑ και θέλει να ακούσει κοπλιμέντο για την προσπάθειά της, αλλιώς θα ετοιμαζόταν σε 5 λεπτά.

Παρατήρησε τις λεπτομέρειες λοιπόν, και προσπάθησε να σχολιάσεις κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Όχι π.χ. “έχεις πολύ ωραία μάτια”. Ας αποφύγεις επίσης να της πεις ότι είναι σαν μοντέλο ή να την ρωτήσεις αν είναι μοντέλο – πολύ κοινότυπο. Τέτοιες παρατηρήσεις, μπορεί να την κάνουν να σου αποκαλύψει το πάθος της. Π.χ. αν της πεις ότι έχει πολύ ωραία στάση σώματος και την ρωτήσεις για χορό ή μπαλέτο, αν έχει προϊστορία, δημιουργείς ένα υπέροχο θέμα συζήτησης. Και, πάντα, προσπάθησε να σχολιάσεις κάτι για το οποίο είσαι σχετικός. Αν π.χ. δεν έχεις ιδέα από αθλητισμό, μην την ρωτήσεις αν κάνει πρωταθλητιμό ή σε ποια ομάδα παίζει.

5. Σεξουαλική κλιμάκωση.

Τα ντροπαλά κορίτσια μπορούν, είπαμε, να είναι εξίσου σεξουαλικά ή και περισσότερο από άλλα κορίτσια με πολλή αυτοπεποίθηση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, λοιπόν εις βάθος επικοινωνία και σύνδεση για μια τέτοια κοπέλα. Ο αργός ρυθμός, είναι ΚΛΕΙΔΙ. Μια ντροπαλή κοπέλα, αν της επιτεθείς απότομα ερωτικά, να είσαι σίγουρος ότι το πιθανότερο, είναι να κλειστεί στο καβούκι της πάλι και ουσιαστικά εκεί το έχασες. Θέλει λοιπόν να το κλιμακώσεις σεξουαλικά πολύ αργά στην κουβέντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Όταν αργείς να κλιμακώσεις εγκυμονεί ο κίνδυνος να μπεις σε Friend Zone. Επιβάλλεται, λοιπόν, από την αρχή να εκδηλώσεις ερωτικό ενδιαφέρον σχετικά σύντομα, και να είναι κάτι που θα της το θυμίζεις συνέχεια, καθώς η σωματική κλιμάκωση θα είναι πολύ πιο αργή από άλλες περιπτώσεις και θα αργήσεις να την πιάσεις ερωτικά.

Εν ολίγοις…

Συμπερασματικά λοιπόν, μια ντροπαλή εσωστρεφής κοπέλα είναι μια κοπέλα που έχει ανάγκη τη βοήθειά σου και την καθοδήγησή σου. Πρέπει να την βοηθήσεις να σου ανοιχτεί για να αποσπάσεις πληροφορίες. Θα χρησιμοποιήσεις υποθέσεις, θα παρατηρήσεις οτιδήποτε πάνω της και στο στυλ της.. θα της επιτρέψεις, δηλαδή, να σου μιλήσει για τον εαυτό της με έξυπνες παρατηρήσεις και στοχευμένες υποθέσεις. Θα οδηγήσεις τη συζήτηση λοιπόν όσο χρειάζεται, για να νιώσει άνεση, οικειότητα, εμπιστοσύνη, σύνδεση μαζί σου. Η ντροπαλή κοπέλα, χρειάζεται καθοδήγηση. Σταθερό, αργό ρυθμό και ικανότητα από εσένα να ηγηθείς της κατάστασης!!! Όσο πιο ουσιαστική και βαθειά σύνδεση επιτύχεις, τόσο περισσότερο θα νιώσει ότι σε ξέρει και ότι μπορεί με ασφάλεια να αποβάλει τις άμυνές της, που την κρατάνε να μην αποκαλύπτει πολλές πληροφορίες και να μη δοθεί εύκολα σε κάποιον.

Αν σε ενδιαφέρει να αυξήσεις τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες ΑΜΕΣΑ και αν γίνεις ένας από τους καλύτερους, μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή με τους καλύτερους και να τους επιτρέψεις να σε βοηθήσουν να ανεβάσεις ταχύτητα πιο γρήγορα από όσο περίμενες.. Αυτό που είσαι μέχρι και σήμερα, πεθαίνει τη στιγμή που θα επικοινωνήσεις μαζί μας. Ετοιμάσου να αναγεννηθείς.

Κάνε κλικ εδώ: Σεμινάρια / bootcamps: Πάρε μέρος τώρα

 

Τέλος πριν της μιλήσεις, δες το παρακάτω video του Χρήστου. Θα σε βοηθήσει να μη κάνεις τα λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι όταν είμαστε σε αρχάριο επίπεδο.

 

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.