Πως θα Κάνεις μια Εσωστρεφή Γυναίκα να σου Μιλήσει

Προσέγγισε Με Επιτυχία Μια Εσωστρεφή Γυναίκα

Είτε λόγω έκπληξης από την γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία σου, επειδή είναι ντροπαλή, είτε  από τον παθητικό  ρόλο που επιβάλει η φύση στην γυναίκα στο φλερτ είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία που με αφήνει πραγματικά αδιάφορο, μερικές γυναίκες απλά δεν θα σου μιλάνε στην αρχή της γνωριμίας σας!

Στην αρχή θεωρούσα ότι το φταίξιμο είναι δικό κατηγορώντας τον εαυτό μου για το ότι δεν ξέρει τι να πει αλλά μετά από συνεχείς προσεγγίσεις και εξέλιξη κατάλαβα ότι κάλλιστα μπορεί και μια γυναίκα, να μην ξέρει τι να πει.

εσωστρεφής γυναίκα

Μόλις αρχίζεις να νιώθεις καλύτερος δοκίμασε ένα πείραμα:

Μετά από 3 λεπτά διαλόγου και αφού καταλάβεις ότι αρχίζεις να δημιουργείς έλξη απλά σταμάτα να  μιλάς! Κατά πρώτον εάν η γυναίκα συνεχίσει τον διάλογο έχεις έναν ισχυρό δείκτη ενδιαφέροντος κατά δεύτερον όταν το κάνει θα είναι με κάποια «ερώτηση συνέντευξης» τύπου:

#1. Τι δουλειά κάνεις;

#2. Σε ποια περιοχή μένεις;

#3. Έρχεσαι συχνά εδώ;

Θα μείνεις έκπληκτος όταν δεις ότι σχεδόν η κάθε γυναίκα θα αντιδράσει λέγοντας κάτι από αυτά. Η αμηχανία της θα είναι έκδηλη.
Όλες σου οι περιοριστικές πεποιθήσεις θα κλονιστούν.
Θα αρχίσεις να αμφισβητείς σκέψεις όπως:  οι γυναίκες είναι περισσότερο κοινωνικές, μια πολύ όμορφη γυναίκα έχει μεγαλύτερη αξία από εμένα κλπ.

εσωστρεφής γυναίκα

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να την πειράξεις και να δημιουργήσεις ακόμα περισσότερη έλξη! Θα δεις ότι δεν ήσουν μόνο εσύ που «έφταιγες» όταν σαν αρχάριος στο παιχνίδι της αποπλάνησης δεν κρατούσες τον διάλογο αλλά και ότι υπάρχει και αυτό το είδος όπως ντροπαλό 9άρι ή ακοινώνητη γυναίκα.

Η αυτοπεποίθηση σου θα ενισχυθεί καταλαβαίνοντας ότι ήσουν ήδη καλός χωρίς να το πιστεύεις. Με καλύτερη εικόνα του εαυτού σου  δεν θα σε επηρεάζει το άγχος  με αποτέλεσμα να μην είσαι τόσο νευρικός.

Δες και το βίντεο εδώ, για να δεις ποια είναι όλα αυτά που σε κράτάνε πίσω, όπως το άγχος.

 

Κάνοντας Μια Εσωστρεφή Γυναίκα Να «Ανοιχτεί»

εσωστρεφής γυναίκα

Για να κάνεις μια ντροπαλή ή εσωστρεφή γυναίκα να συνεισφέρει στον διάλογο αυτό που χρειάζεσαι είναι να την βοηθήσεις να αισθανθεί άνεση να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα. Ο τρόπος για να το πετύχεις αυτό είναι όχι με το να κάνεις νέες ερωτήσεις αλλά με το να ανοιχτείς πρώτος φανερώνοντας πληροφορίες για τον εαυτό σου

Αντί πχ να ρωτήσεις : έρχεσαι συχνά  εδώ; ή βγαίνεις σε αυτήν την περιοχή; Μπορείς να εκφραστείς οδηγώντας την.
«Ξέρεις έχω να έρθω καιρό στην περιοχή. Την τελευταία φορά πέρασα υπέροχα με την παρέα μου. Από τότε κάθε 2 μήνες ερχόμαστε σε αυτό το μαγαζί. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα και καλή μουσική. Εσύ; Βγαίνεις εδώ; Σίγουρα θα ξέρεις που έχει καλό φαγητό εδώ γύρω!»

Η τελευταία δήλωση είναι πολύ καλή για να βάλεις στο μυαλό της το φαγητό. Είναι μια καλή πρόφαση να την βγάλεις από το μαγαζί.

Δες το παρακάτω βίντεο και μάθε 3 λόγους για να της δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τότε θα σου απαντήσει εκφράζοντας την γνώμη και τα γούστα της.
Μπορείς να την πειράξεις για την απάντηση της ή να βρεις κοινά ενδιαφέροντα.

Άκου Προσεκτικά Για Να Καταλάβεις Τι Είδους Γυναίκα Έχεις Απέναντι Σου.

Θυμάμαι  σε ένα από τα infield των bootcamp να λέω  σε έναν μαθητή που βρισκόμασταν μαζί σε  μια παρέα γυναικών και από το άγχος μην πεθάνει ο διάλογος της μιλούσε συνέχεια :«Δίνε προσοχή όταν μιλάει! Εφόσον της αρέσεις,  θα σου δείξει εκείνη πως θέλει να  αποπλανήθει!»

φλερτ
Και για να συμπληρώσω : Η απάντηση της θα έχει θέματα όπως μουσική, ποτό, παρέες, φαγητό. Κάνω λάθος ή είναι όλα θέματα για τα οποία μια γυναίκα θέλει  να μιλάει;

Ακόμα και η εσωστρεφής!!

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.