Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να έρθει σπίτι σου

Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να έρθει σπίτι σου

Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς άντρες, και έχω λάβει και σχετικά email στα οποία μου ζητούσαν συμβουλές πάνω στο θέμα αλλά μας ρωτάνε πολύ συχνά και στα bootcamps: Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να έρθει σπίτι σου; Πότε είναι η στιγμή να το προτείνεις; Και το προτείνεις, ή απλά την πας σπίτι σου χωρίς να της πεις πού πάτε; Μπορεί να έχεις καλό ένστικτο με τις γυναίκες, να είσαι ομιλητικός και να επικοινωνείς με τα συναισθήματά σου και με τα συναισθήματά σου, να έχεις μία οικονομική άνεση και σπίτι ελεύθερο, να είσαι εμφανίσιμος αρκετά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να θέλεις να την πας σπίτι σου, να μην ξέρεις αν είναι η κατάλληλη. Να μην ξέρεις πώς να το συνειδητοποιήσεις χωρίς να την ενοχλήσεις και να μην ξέρεις αν πρέπει να την ρωτήσεις ευθέως.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν; Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να έρθει σπίτι σου;

Η απάντηση, είναι πραγματικά πολύ απλή. Η κοπέλα όταν θα θέλει να έρθει σπίτι σου, θα δώσει σημάδια. Αν λάβεις ένα από αυτά τα σημάδια, είσαι σε άριστο δρόμο. Αν λάβεις και τα τρία, να είσαι έτοιμος να την πάρεις από το χέρι όσο πιο γρήγορα μπορείς και φύγατε για το σπίτι.

  • 1. Ανταποκρίνεται σεξουαλικά και σωματικά;

Το σώμα της φωνάζει ότι θέλει να μπεις μέσα της; Φωνάζει ότι θέλει να κάνετε σεξ; Πώς αυτό φαίνεται; Θα νιώσεις τα πόδια της να αγγίζουν τα δικά σου, να σε πιάνει στο πόδι ψηλά. Θα κρατάει έντονη επαφή με τα μάτια, θα σε ακουμπάει και θα σε χαϊδεύει συνεχώς ενώ μιλάτε. Όταν της πιάνεις το χέρι, θα στο σφίγγει. Αν την μυρίζεις στο λαιμό ή την φιλάς στο λαιμό, δε θα αντιστέκεται ούτε θα νιώθει δυσφορία. Θα δέχεται την αγκαλιά σου, θα δέχεται το άγγιγμά σου. Το άγγιγμα είναι πολύ βασικό. Αν δεν νιώθει άνετα να την πιάνεις από το χέρι, σίγουρα δε θα νιώθει άνετα και να κάνετε σεξ ή να την φιλήσεις.

  • 2. Συνεχίζει τη συζήτηση όταν εσύ δε μιλάς;

Μία γυναίκα που της αρέσεις πάρα πολύ, θα κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί σου και να μη χάσεις το ενδιαφέρον σου για την ίδια. Θα κάνει ερωτήσεις, θα λέει πράγματα για τον εαυτό της, πολλές φορές θα κολλάει, δε θα έχει κάτι να πει και θα αγχώνεται.. πολύ πιθανό να σου πει και “για πες…” χωρίς συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να σχολιάσει, επίσης, κάτι πάνω σου σε αυτά που φοράς, για να συνεχίσει τη συζήτηση – εδώ έρχεται το άρθρο μου περί εμφάνισης αλλά και τη σημασία του να φοράς κάτι ενδιαφέρον, που θα δώσει στην κοπέλα που σου αρέσει ίσως την ευκαιρία αν θέλει να σου μιλήσει να το κάνει.

  • 3. Αφήνει υπονοούμενα ενώ μιλάτε;

Όταν μιλάς με μία όμορφη γυναίκα, ΆΚΟΥ προσεκτικά αυτά που έχει να σου πει. Η γυναίκα μόνη της θα σου δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να την οδηγήσεις στο κρεβάτι σου. Μερικές γυναίκες, λοιπόν, αφήνουν υπονοούμενα. Θα σε ρωτήσουν αν είσαι εργένης, αν μένεις μόνος σου, που μενεις, που βγαινεις έξω κτλ.. Οι ερωτήσεις της γίνονται, για να καταλάβει αν είσαι player. Απάντησε στις ερωτήσεις της, χωρίς να εστιάζεις στις λεπτομέρειες, απλά και λιτά, και μετά επανέρχεσαι στην ίδια.

Αν δεις ότι λαμβάνεις και τα 3 αυτά σημάδια από τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει, τότε να είσαι σίγουρος ότι ήδη σκέφτεται το σεξ μεταξύ σας. Να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι πια να αναρωτιέσαι πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να έρθει σπίτι σου. Καλή επιτυχία!

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.