Πως θα Καταλάβω αν μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται για Μένα!

Πώς μπορώ να καταλάβω αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εμένα; Πως μπορώ να εντοπίσω αν τα όσα της λέω την κάνουν να βαριέται ή της κινούν το ενδιαφέρον;

Ένα μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζουμε στις συναναστροφές μας με μια γυναίκα, είναι το να καταλάβουμε αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εμάς. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές φορές μπορεί να είναι λίγο ασαφές από την πλευρά της γυναίκας.

Πιο συχνά όμως σημαίνει ότι ο άντρας δεν έχει εντοπίσει κάποιο σημάδι ότι ενδιαφέρεται όταν βρίσκεται σε ραντεβού με τη γυναίκα.

Η οπτική επαφή είναι για παράδειγμα είναι ένα σημάδι. Αλλά λόγω άγχους ο άνδρας δε βλέπει ότι η γυναίκα τον κοιτάζει στα μάτια.

Κάνουμε Τις Παραπάνω Ερωτήσεις Στον Εαυτό Μας Συνεχώς

Για Να Δούμε Αν Ενδιαφέρεται

Πώς μπορώ να καταλάβω αν ενδιαφέρεται μια γυναίκα για εμένα; Πως μπορώ να εντοπίσω αν τα όσα της λέω την κάνουν να βαριέται ή της κινούν το ενδιαφέρον; Είναι εφικτό να αντιληφθούμε αν οι κοπέλες που μιλάω με θέλουν;

ενδιαφέρεται

Αν είσαι άπειρος αυτές έρχονται για δύο λόγους:
Α) λόγω ανασφαλειών που επηρεάζουν την άποψή μας για τον εαυτό μας (άρα και το πόσο αρέσουμε ή έχουμε ενδιαφέρον).
Β) λόγω της απουσίας, ικανοποιητικού δείγματος ανάδρασης από τις γυναίκες, ώστε να έχεις θετικά συμπεράσματα για το πώς σε βλέπουν εν γένει (και κατ’ επέκταση για το αν αρέσεις ή αν έχεις ενδιαφέρον για αυτές).

Αν είσαι έμπειρος στο θέμα της επικοινωνίας με τις γυναίκες, οι συγκεκριμένες ερωτήσεις είναι και εξαιρετικά χρήσιμες καθώς από τις απαντήσεις, αντιλαμβάνεσαι που ακριβώς βρίσκεσαι στα στάδια του Φλερτ και του Ερωτικού Παιχνιδιού αλλά και βάση αυτών θα προχωράς σε μικρές βελτιωτικές κινήσεις όσο διαρκεί η επικοινωνία (calibration).

 

Πριν προχωρήσεις δες το παρακάτω video που  ο Χρήστος εξηγεί κάποια σημάδια που μια γυναίκα δείχνει όταν ενδιαφέρεται για σένα.

Πως Aντιλαμβάνεσαι Όμως Ότι Μια Γυναίκα Ενδιαφέρεται;

Υπάρχουν κάποιες αυθόρμητες κινήσεις που προχωρούν οι γυναίκες όταν πραγματικά ενδιαφέρονται για έναν άνδρα.

1) Ρωτάει πράγματα για σένα.

Όταν η γυναίκα σου κάνει ερωτήσεις τότε αυτό είναι εξαιρετικά καλό. Είτε εξετάζει τι προοπτικές έχει μαζί σου, είτε εξετάζει το πόσο κατάλληλο αρσενικό είσαι για αυτήν, η αλήθεια είναι πως ως εκείνη τη στιγμή, η εντύπωση που της έχεις κάνει είναι καλή οπότε και ρωτάει για να μάθει περισσότερα.

2) Σε ακουμπά με κάθε ευκαιρία όταν ενδιαφέρεται.

Για να ακουμπήσουμε κάποιον ή κάποια πρέπει να έχουμε οικειότητα. Ειδικά στις γνωριμίες της ίδιας ημέρας, όταν φλερτάρεις δηλαδή γυναίκες από ψυχρή προσέγγιση (άγνωστες γυναίκες για σένα ως εκείνη τη στιγμή) το να σε αγγίζουν είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αν μια γυναίκα σε αγγίζει ή βρίσκει ευκαιρίες να σε ακουμπά, τότε νιώθει οικεία μαζί σου και αυτό σε ένα μεγάλο ποσοστό σημαίνει έλξη.

3) Στρέφει τη γλώσσα του σώματός της πάνω σου.

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα, από ένα σημείο και έπειτα στην επικοινωνία τους, θα γυρίσει το σώμα της προς αυτόν. Δεν θα είναι πλαγίως γυρισμένη και θα συζητάνε και δεν θα μιλάει πάνω από τον ώμο της. Θα γυρίσει όλη την μπροστινή όψη του σώματός της πάνω σου.

ενδιαφέρεται

4) Διακόπτει την φίλη της για να σου μιλήσει ή για να μην σας απασχολεί.

Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για σένα και εσύ μιλάς στη φίλη της, θα βρει ευκαιρία να μπει στη κουβέντα ή να διακόψει για να κερδίσει λίγο από την προσοχή σου. Όταν μιλάς σε αυτήν και επέμβει η φίλη της, η πρώτη θα την διακόψει για να επαναφέρει την προσοχή σου σε αυτήν καθώς δεν θα ήθελε να την χάσει.

5) Αναφέρει μελλοντικά σχέδια που θα μπορούσες να λάβεις μέρος.

Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται θα δώσει αφορμές που θα μπορούσε ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση να τα εκλάβει ως δικαιολογία για να ξαναβρεθείτε.

Φυσικά λόγω της κοινωνικής πίεσης δύσκολα θα σου ζητήσει τηλέφωνο για να τα ξαναπείτε όπως κάνουμε εμείς οι άνδρες, αλλά θα μπορούσε εύκολα να σου αναφέρει για την συναυλία που θα πάει σε μια βδομάδα από τώρα ή το πάρτυ που θα μπορούσε να σε ενδιαφέρει ή να έρθεις να δοκιμάσεις τον καφέ από το καφέ που δουλεύει τις ώρες που δουλεύει κτλ, ώστε να το εκμεταλλευτείς και να ξαναβρεθείς μαζί της.

Τέλος, τα παραπάνω δείχνουν κάποιες κινήσεις που κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα προχωρήσει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται για έναν άνδρα.

Όσο μιλάς μαζί τους έχε ανοιχτά τα μάτια σου για τα παραπάνω σημάδια και αξιοποίησε την εμπειρία αυτή για να δημιουργείς μοτίβα συμπεριφορών αλλά και να βρεις το πώς και πότε ακριβώς προκαλούνται αυτά τα σημάδια ενδιαφέροντος, μοτίβα και δείκτες που αναλύονται ενδελεχώς στα  bootcamps του menofstyle.gr. Δες εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.