Φλερτ: 7 Σημάδια για να Είσαι Σίγουρος ότι σε Φλερτάρει

Περνάει καιρός και μαθαίνεις ότι τόσο καιρό σε φλερτάρει, αλλά εσύ δεν το κατάλαβες. Ποια είναι τα 7 σημάδια που πρέπει να προσέξεις για να ξέρεις;

Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα. Έτσι πίστευα κι εγώ, μέχρι που άρχισα να αποκωδικοποιώ την γυναικεία φύση και να μαθαίνω να διαβάζω πιο καθαρά τα σημάδια φλερτ που μου δίνει όταν σε φλερτάρει.

Είσαι έξω. Κοιτάζεστε εδώ και πολύ ώρα. Ωστόσο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν σε φλερτάρει, ή αν απλά έτυχε να κοιτάει προς το μέρος σου. Και πίστεψέ με, το ξέρω ότι μπορεί να είναι πολύ μπερδευτικό αυτό.

Διότι υπάρχουν και σημάδια που δείχνουν πως δεν ενδιαφέρεται. Δύο από αυτά μπορείς να τα τσεκάρεις στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Σου έχουμε όμως την λύση !

Παρακάτω ακολουθούν τα 7 πιο εμφανή σημάδια που σου δίνει ασυνείδητα μια γυναίκα όταν σε φλερτάρει.

#1. Παίζει Με Τα Μαλλιά Της Στο Φλερτσημάδια φλερτ

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει. Τα μαλλιά μιας γυναίκας συμβολίζουν την ομορφιά και την γονιμότητά της. Επομένως, αν παίζει έντονα με τα μαλλιά της καθώς σε κοιτάζει, το πιο πιθανό είναι ότι της αρέσεις.

Μπορεί να τα τυλίγει στα δάχτυλά της, να τα τινάζει, ή να μεταφέρει από την μια πλευρά στην άλλη. Το σίγουρο είναι ότι όταν μια γυναίκα παίζει με τα μαλλιά της, ειδικά όταν έχει προηγηθεί έντονη οπτική επαφή, επιδιώκει την προσοχή σου.

Μην διστάζεις. Αν είσαι σίγουρος ότι σε φλερτάρει, πλησίασε την.

#2. Εκθέτει Τον Λαιμό Της Ή Τον Αγγίζει Στο Φλερτσε κοιτάζει

Ο λαιμός είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία τους σώματος μιας γυναίκας. Οι περισσότερες γυναίκες δεν αφήνουν κάποιον εύκολα να τις αγγίξει σε εκείνο το σημείο, καθώς είναι ερωτογενής ζώνη και παραπέμπει σε σεξουαλική επαφή. Από τα πιο προφανή σημάδια φλερτ.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, αν μια γυναίκα την ώρα που σε κοιτάζει εκθέτει τον λαιμό της προς εσένα, ίσως είναι ένα σημάδι ότι σε φλερτάρει.

Ιδιαίτερα αν την δεις να σε κοιτάει και να αγγίζει τον λαιμό της αισθησιακά, σημαίνει ότι είναι ερωτικά διαθέσιμη για σένα.

Διάβασε το επόμενο και μάθε ένα από τα πιο εμφανή σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα σε φλερτάρει.

#3. Διατηρεί Μια Έντονη Οπτική Επαφή Στο Φλερτ

οπτική επαφή

Εάν μια γυναίκα σε κοιτάει έντονα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι σε φλερτάρει. Πρόσεξε τον τρόπο που σε κοιτάει. Αν δεν παίρνει το βλέμμα της από πάνω σου κατά την διάρκεια της βραδιάς, κάνε το επόμενο βήμα και πλησίασέ την.

Θα πρέπει να παρατηρήσεις τα δύο επόμενα σημάδια:

  1. Την διάρκεια της οπτικής της επαφής μαζί σου
  2. Το πόσο συχνά γυρνάει προς τα εσένα για να σε κοιτάξει

Αν σε κοιτάει πολύ συχνά και διατηρεί την οπτική της επαφή για πάνω από δύο δευτερόλεπτα, τότε μάλλον σε βλέπει ερωτικά. Και αυτό είναι ένα ακόμα από τα σημάδια φλερτ που πρέπει να έχεις στο νου σου.

Πρόσεξε το που κοιτάει μετά την οπτική σας επαφή. Αν κοιτάει δεξιά ή κάτω, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ασυνείδητα σημάδια που μπορεί να σου δώσει.

#4. Το Σώμα Της Κοιτάει Προς Τα Εσένα Στο Φλέρτσημαδια φλερτ

Η γλώσσα του σώματος παίζει τεράστιο ρόλο στο παιχνίδι του φλερτ. Όταν μια γυναίκα επιδιώκει να σε φλερτάρει, το σώμα της μπορεί να αποδειχθεί το σημαντικότερο κλειδί για να αποκωδικοποιήσεις τα πραγματικά της συναισθήματα.

Πρόσεξε την γλώσσα του σώματός της. Αν το σώμα της είναι στραμμένο προς τα εσένα, τότε σου δείχνει με τον τρόπο της ότι σε συμπαθεί και ενδεχομένως ενδιαφέρεται ερωτικά.

Όσο πιο ανοιχτή προς τα εσένα είναι η γλώσσα του σώματός της, τόσο περισσότερο σου δείχνει ότι σε θέλει.

#5. Τεντώνει Την Πλάτη Της Με Τρόπο Που Τονίζονται Τα Στήθη Τηςσημάδια φλερτ

Μια από τις πιο ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μιας γυναίκας είναι το στήθος της. Υποσυνείδητα, οι γυναίκες τεντώνουν την πλάτη τους και αναδεικνύουν το στήθος τους, το οποίο συμβολίζει την θηλυκότητά τους.

Δεν το κάνουν επίτηδες.

Απλά συμβαίνει.

Με το να μπορείς να αναγνωρίζεις αυτό το πολύ απλό σημάδι, είσαι σίγουρα ένα βήμα μπροστά.

#6. Αντιγράφει Ασυνείδητα Τις Κινήσεις Σου

σημαδια φλερτ

Ακολουθεί το πιο χρήσιμο tip για να μπορείς να διαβάσεις κάθε γυναίκα.

Πρόκειται για ένα επιστημονικό φαινόμενο που το κάνουμε όλοι μας όταν συμπαθούμε κάποιον.

Ασυνείδητα.

Και το όνομα αυτού; Mirror Effect !

Ή αλλιώς, το φαινόμενο της αντιγραφής.

Εάν αντιγράφει τις κινήσεις σου, τότε σίγουρα σε φλερτάρει. Σηκώνεις το χέρι σου, ασυνείδητα το σηκώνει κι εκείνη. Κουνάς το κεφάλι, το κουνάει και εκείνη. Αλλάζεις θέση στα πόδια σου, κάνει το ίδιο.

Mirror Effect.

Ένα από τα πιο απλά και σίγουρα σημάδια που θα σου δώσει είναι η αντιγραφή των κινήσεών σου. Αν σε φλερτάρει, θα το κάνει ασυνείδητα.

Συνέχισε να διαβάζεις και μάθε το τελευταίο και σημαντικότερο σημάδι που σου δείχνει ότι σε φλερτάρει.

#7. Σου Χαμογελάει

χαμογελάει

Έλα, σίγουρα θα το έχεις παρατηρήσει.

Κάθε γυναίκα, όταν φλερτάρει και ενδιαφέρεται ερωτικά για έναν άντρα, του χαμογελάει. Και του χαμογελάει έντονα.

Το χαμόγελο είναι μια πιο ανοιχτή κίνηση προς εσένα. Σου δίνει ένα σήμα ότι είναι ανοιχτή για προσέγγιση και συζήτηση.
Το χαμόγελο δεν είναι πάντα μια ηθελημένη κίνηση. Αντίθετα, στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται εσκεμμένα. Αυτός είναι κι ο λόγος που είναι ένα τόσο φανερό σημάδι ότι σε φλερτάρει.

 

Τώρα είσαι ένα βήμα μπροστά. Ή μάλλον, εφτά !

Μπορείς να παρακολουθήσεις και το βίντεο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, σχετικά με τα σημάδια που δείχνουν οι γυναίκες όταν ενδιαφέρονται.

Κλείνοντας, τα παραπάνω σημάδια είναι αποδείξεις ότι μια γυναίκα περιμένει να την πλησιάσεις, να την φλερτάρεις, και να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού.

Ειδικά αν συνδυαστούν όλα μαζί τα σημάδια φλερτ, και βλέπεις την γυναίκα απέναντί σου να κάνει ασυνείδητα και τα εφτά παραπάνω σημάδια, τότε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι σε περιμένει.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι με μια γυναίκα είναι απαραίτητο να δεις και τη γλώσσα του σώματος. Ξέρεις ότι το σώμα δεν ψεύδεται ποτέ! Μαζί της θα είσαι χαλαρός και θα δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, για να απολαύσετε το φλερτ και οι δυο.

Από τη δική της πλευρά εκείνη, από τη στιγμή που θα νιώσει άνετα θα σου δώσει να καταλάβεις ότι νιώθει έλξη. Είναι ένας από τους κανόνες που ισχύει με τις γυναίκες. Αυτές τις συμβουλές είχαμε να σου δώσουμε στο σημερινό άρθρο.

Εσύ τι περιμένεις λοιπόν; Από ένα τόσο απλό βήμα μπορείνα αλλάξεις τη ζωή σου. Ό, τι καλύτερο έχεις να κάνεις για τον εαυτό σου είναι να αποβάλλεις το φόβο σου και να κάνεις προσεγγίσεις. Επίσης, να ανταποκρίνεσαι στις γυναίκες που βλέπεις ότι νιώθουν έλξη για σένα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ είναι μια απαιτητική διαδικασία. Θέλει κόπο και χρόνο για να βελτιωθείς. Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.