Πως θα σε Δει Ερωτικά: Μην Φοβηθείς να Εκφράσεις Αυτό που Θέλεις

Αν σου αρέσει μια γυναίκα και την βλέπεις ερωτικά, μην αργήσεις να το εκφράσεις. Θα υπάρχουν επιπτώσεις.

Τι Να Κάνεις Για Να Σε Δει Ερωτικά Μια Γυναίκα

Όλοι μας κάποια στιγμή αμφιβάλαμε για τον εαυτό μας και επιδοθήκαμε σε κριτική για το πως  θα εκφράσουμε τα ερωτικά συναισθήματα μας σε μια γυναίκα.

Ειδικά όταν αυτά έχουν να κάνουν με το φλερτ και με μία γυναίκα που μας αρέσει, το σκεφτόμαστε πολύ παραπάνω.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ο οποίος δεν μας αφήνει να εκφράσουμε ελεύθερα και άνετα ότι νιώθουμε. Ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που η κοπέλα μας αρέσει και θα εκθέσουμε εμάς τους ιδίους σε διαδικασία αμφισβήτησης.

Και δεν είναι τυχαίο που νιώθουμε μεγάλη πίεση όταν δεν είμαστε εξοικειωμένοι. Η απόρριψη μπορεί να έχει συνέπειες στον δικό μας κλειστό και προστατευμένο κόσμο. Όπως τουλάχιστον το αντιλαμβανόμαστε εκείνη την ώρα.

Όμως τι αξία μπορεί να έχει μία απόρριψη όταν σε βασανίζει για ώρες, μέρες ή ακόμα και χρόνια;

Είναι πολύ σημαντικό όταν σου αρέσει μια γυναίκα να κινείσαι γρήγορα και να εκφράζεις τις προθέσεις σου εγκαίρως για να σε δει ερωτικά. Δες το γιατί παρακάτω.

Ο μόνος ξεκάθαρος τρόπος για να δημιουργήσεις ερωτικά συναισθήματα ήταν και θα παραμείνει ένας και μοναδικός. Και τον γνωρίζεις ήδη καλά, όπως τον ήξερα και εγώ, αλλά φοβόμουν να εκφραστώ.

Δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Αλλά κάτι που φανερώνει ότι είσαι ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση. Χωρίς ανασφαλείς που δεν κολλάει σε τέτοια θέματα και η γυναίκα μπορεί να στηριχθεί πάνω σου και εσύ να καλύψεις τις δικές της ανάγκες.

Για Να Σε Δει Ερωτικά Δημιούργησε Έλξη

Ο βασικότερος κανόνας, αν υπάρχουν τέτοιοι στο φλερτ ή στη συναναστροφή των δύο φύλων, θα έπρεπε να βασίζεται στην ειλικρίνεια.

Αυτό σημαίνει μία διαδικασία στην οποία ο καθένας να έχει ξεκαθαρίσει πως αισθάνεται και να μην ανησυχεί για επιπτώσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση φιλίας που ενδεχομένως έχει προκύψει, καθώς αυτή πλέον δεν μας εκφράζει.

Ο τρόπος με τον οποίο θα δημιουργηθεί η έλξη, είναι ένας βασικός πυλώνας με τον οποίο θα πορευτείς με τις γυναίκες που θες ερωτικά, σημαίνει ότι εκφράζεσαι και διατυπώνεις αυτό που θες.

Έτσι θέτεις ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στην γυναίκα που σου αρέσει για να απαντήσει πάνω σε αυτό και να υπάρξει εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική.

Η έλξη βασίζεται και στους δύο για να είμαστε ειλικρινής και αν υπάρχουν περιπτώσεις που θεωρείς ότι έχεις κάνει λάθη και έχει χαθεί κάθε σου ελπίδα, πάλι δεν υπάρχει λόγος να είσαι κομπάρσος και παρατηρητής, αλλά πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και μάλιστα σύντομα.

πως να σε δει ερωτικά

Αλλάζοντας τον ρόλο σου θα αλλάξεις τα δεδομένα και τον τρόπο που σε έβλεπε έως τώρα. Βέβαια ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις επανειλημμένα, αλλά κάθε φορά θα πρέπει να το κάνεις δίνοντας τον καλύτερο σου εαυτό.

Και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το αποτέλεσμα, αλλά με τον τρόπο και την ένταση που διεκδικείς αυτό που πιστεύεις ότι σου αξίζει.

Έτσι θα ξέρεις ότι έχεις πραγματικά προσπαθήσει και κυρίως ότι μπορείς να δοκιμάσεις πράγματα που μέχρι χθες σου φαίνονταν δύσκολα.

Εκφράζοντας Όσα Νιώθουμε Για Εκείνη Ερωτικά Δίνουμε Αξία Στον Εαυτό Μας

Προβάλλοντας μία ανάγκη σου και δηλώνοντας ξεκάθαρα τους λόγους (χωρίς να παρακαλάς) που θα ήθελες, π.χ. να συνεχιστεί μία συνεργασία ή να γίνει η κοπέλα σου ή να σε προσλάβουν σε μία δουλειά, δίνεις αξία στον εαυτό σου και του δημιουργείς μία πρόκληση.

Δες τι σημαίνει αξία για εμάς στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

Και τις προκλήσεις τις αποδέχονται και τις πραγματοποιούν οι ικανοί.

Δεν υπάρχουν εύκολες αποφάσεις και δεν αποκτάται έτσι απλά μία νέα ικανότητα που θα ήθελες να εφαρμόσεις.

Ο λόγος που αποφάσισες να βελτιώσεις κάποια πράγματα στην ζωή σου έχει σημασία και ΜΟΝΟ αυτός.

Το αν θα τα πετυχείς δεν εξαρτάται πάντα από εσένα και αυτό επίσης είναι φυσιολογικό.

Όμως όλα όσα κερδίζεις θα έχουν το αποτύπωμα της δικής σου σφραγίδας και ενέργειας, με την οποία τα απέκτησες και δεν στάθηκες σε εκείνα τα εύκολα που σου τα προσφέρονταν απλά και χωρίς κόπο.

Αυτή είναι και η διαφορά του προηγούμενου εαυτού σου, που δεν διεκδίκησε εκείνη την γυναίκα που σου άρεσε ή δεν πήρε τα ρίσκα που ήθελε επαγγελματικά, αλλά έμεινε με ότι περίσσευε ή στάσιμος, για να μην εκτεθεί.

Πως Επιλέγουν Ερωτικά Οι Γυναίκες Τον Σύντροφο Τους;

Πριν συνεχίσεις θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά στο βίντεο του Χρήστου σχετικά με το τι κοιτάζει μια γυναίκα πάνω σου.

Τα βασικότερα στοιχεία που σταθμίζουν οι γυναίκες και νιώθουν έλξη για έναν άνδρα έχουν την βάση τους χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει να συμπεριφερόμαστε ως Νεάντερνταλ, αν και όλες μπορεί να γοητεύονται από κάποια χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπινου είδους.

Όμως θα επιλέξουν έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση από έναν άνδρα ανασφαλή, που δεν μπορεί να εκφραστεί ερωτικά και διστάζει.

Και αυτό το μάθημα μου πήρε καιρό να το μάθω, χάνοντας ευκαιρίες.

Θα προτιμήσουν έναν άνδρα επειδή εκφράζει γρήγορα το ερωτικό του ενδιαφέρον, με ωραίο τρόπο προβάλλει αξία και δεν μένει στην ζώνη άνεσης του, να μιλάει φιλικά για ώρες και μέρες χωρίς να προχωράει στο επόμενο επίπεδο.

Όπως καταλαβαίνεις ο ένας θα γίνει εραστής, γιατί αυτό παρουσιάζει στην γυναίκα και ο άλλος απλά θα μείνει φίλος της.

πως να σε δει ερωτικά

Η γυναίκα θα επιδιώξει να συνεχίσει την επαφή με κάποιον που πέρασε ωραία, χαμογελάει, έχει χιούμορ. Επίσης κάποιον που της δείχνει της αρετές του. Σε αντίθεση με κάποιον που δεν μπορεί να προβληθεί σωστά και θεωρεί ότι απλώς δεν έχει τύχη να καταλήξει με μια ωραία γυναίκα όπως αυτή.

Είναι προφανές ότι ακόμα και εσύ, στην θέση της θα επέλεγες εκείνον τον άνδρα.

Αυτόν που έχεις ονειρευτεί να είσαι.

Μήπως έφτασε η στιγμή να γίνει ότι φαντάζεσαι τόσο καιρό ή περιμένεις ακόμα κάτι;

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ας πιστεύεις πως θέλεις να εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα για να σε δει ερωτικά, τότε δες εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.