Πώς θα την Ικανοποιήσεις στο Σεξ!

Πώς θα την ικανοποιήσεις στο σεξ
Διαβάζεις καιρό το menofstyle.gr, ακολουθείς τις συμβουλευτικές καθοδηγήσεις του και τις εφαρμόζεις στην πράξη, προσεγγίζεις τις γυναίκες που σου αρέσουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση από πριν, αποκαλύπτεις με άνεση πτυχές του εαυτού σου τις οποίες μέχρι πρότινος έκρυβες, προκαλείς έλξη, της ζητάς να ξαναβρεθείτε και για να μην μακρηγορώ η επόμενη συνάντησή σας αποδεικνύεται μια καταπληκτική βραδιά η οποία συνεχίζεται στο σπίτι σου ή στο σπίτι της και βρίσκεστε ήδη στα προκαταρκτικά για να καταλήξετε στο σεξ. Ξαφνικά, αρνητικές σκέψεις βομβαρδίζουν το μυαλό σου: θα είμαι αρκετός ; μήπως είμαι ”μικρός” ; και αν τελικά το μέγεθος μετράει ; και αν θέλει δεύτερο γύρο συντομότερα από το χρόνο που χρειάζομαι να επανέλθω ;

Πρόκειται για σκέψεις που κάνουν αρκετοί άντρες, είτε κατά την διάρκεια του σεξ, είτε πολύ πρίν από αυτήν, σε πολλές δε περιπτώσεις χωρίς κάν να προσεγγίσουν μια γυναίκα. Πιθανότατα αυτή τη στιγμή να αναρωτιέσαι πώς μπορεί να σχετίζονται τα παραπάνω με την προσέγγιση γυναικών. Η απάντηση είναι : ”σεξουαλική αυτοπεποίθηση”. Όταν σε πλημμυρίζουν σκέψεις αμφιβολίας για το αν μπορείς να ικανοποιήσεις σεξουαλικά μια γυναίκα, ελοχεύει ο κίνδυνος να τινάξεις όλο το παιχνίδι σου στον αέρα. Και ευτυχώς πρόκειται για περιοριστικές σκέψεις και περιοριστικά πιστεύω (limiting beliefs) και χρησιμοποιώ την λέξη ευτυχώς διότι απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά σε λανθασμένη γνώση.
Το μέγεθος μετράει ?
Ας αφήσουμε στην άκρη τις συζητήσεις του καφενείου και οποιοδήποτε ίχνος ταμπού και ας μιλήσουμε με γνώσεις από επιστημονικά ευρήματα γύρω από το σεξ :
1. Το γυναικείο σεξουαλικό όργανο είναι μικρότερο σε μήκος από το σύνηθες (85-90%) μήκος του αντρικού που σε κατάσταση στύσης ξεπερνά τις 3,5-4 ίντσες. (1 ίντσα είναι ίση με 2,54 εκατοστά, άρα 3,5 – 4 ίντσες είναι 8,9 – 10 εκατοστά)
2. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η προσαρμοστικότητα στο μέγεθος τους άντρα η οποία διακρίνεται σε δύο φάσεις. Στην αρχική φάση παρατηρείται άμεση προσαρμογή στο αντρικό μέγεθος με επιμήκυνση έως και 4 ίντσες. Στην δευτερεύουσα φάση, παρατηρείται περισσότερη επιμήκυνση η οποία όμως απαιτεί διέγερση για αρκετή ώρα του σημείου a-spot.
3. H σεξουαλική απόλαυση της γυναίκας από το αντρικό σεξουαλικό όργανο δεν εξαρτάται από το μήκος του αλλά από την διέγερση συγκεκριμένων περιοχών του σεξουαλικού της οργάνου και συγκεκριμένα :
– της εισόδου του κόλπου,
– των σημείων u-g-a και
– των διάφορων νευρικών απολήξεων της clitoris οι οποίες και εμπλέκονται περισσότερο στην σεξουαλική διέγερση.
4. Εκτός από την άμεση επαφή των αναπαραγωγικών οργάνων άντρα και γυναίκας, η γυναικεία απόλαυση εξαρτάται ΑΜΕΣΑ και από την προκαταρκτική διέγερση ολόκληρου του σώματος και του μυαλού.
Να θυμάσαι : αν έχεις τη γνώση, μόνο με τα χάδια σου στο υπόλοιπο κορμί μπορείς να στείλεις μια γυναίκα στον ουρανό εξαιτίας της πλημμύρας χημικών ουσιών που μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και φαινομενικά απλά αγγίγματα.
Η γυναικεία ανατομία είναι τέτοια ώστε το μήκος παίζει ρόλο ΜΟΝΟ στην διέγερση του a-spot το οποίο μπορεί να διεγερθεί απευθείας από οποιοδήποτε αντρικό όργανο με μήκος 3.5-4 ίντσες.
Μεγαλύτερο μήκος από το συνηθισμένο, αποτελεί πλεονέκτημα μόνο στην περίπτωση που η σύντροφος απολαμβάνει τον πόνο από την βίαιη διέγερση της περιοχής του cervix (η απόλαυση δηλαδή προκύπτει από τον πόνο και όχι από το μεγάλο μέγεθος καθώς πόνο μπορούν να προκαλέσουν και μικρότερα μεγέθη με αντισυμβατικές στάσεις ) ή απολαμβάνει φαντασιώσεις μεγέθους ( η απόλαυση δηλαδή προκύπτει από το μυαλό της).
Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος ανησυχίας για το μέγεθος, εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις αντρών ”μικρότερων” από 3.5-4 ίντσες σε κατάσταση πλήρους ερεθισμού οι οποίοι θα πρέπει να αφιερωθούν στην διέγερση των υπολοίπων – πλην του a-spot – σημείων σωματικής και πνευματικής διέγερσης
Αν αργώ για τους επόμενους γύρους ;
Πρόκειται για ένα ερώτημα που οδηγεί αρκετούς άντρες να πιστεύουν πως δεν είναι αρκετοί λόγω άγνοιας και επηρεάζεται η αυτοπεποίθηση τους.
Μια διαφορά που έχουν οι άντρες με τις γυναίκες είναι η απαιτούμενη περίοδος επαναφοράς από την χαλάρωση που προκαλεί ένας οργασμός. Η περίοδος αυτή – η λεγόμενη Sexual Refractory Period – διαφέρει από άντρα σε άντρα και από γυναίκα σε γυναίκα, το πλεονέκτημα όμως που έχουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι ο χρόνος αυτός είναι αμελητέος σε αντίθεση με τον άντρα που μπορεί να ξεπεράσει το 24ωρο όσο παράλογο και αν σου φαίνεται αυτό που διαβάζεις.
Μεταξύ άλλων παραγόντων, πολύ σημαντικό ρόλο στη χρονική διάρκεια της SFP παίζουν οι ποσότητες ορμονών που πραγματικά ”χορεύουν” κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής. Η αυξημένη ποσότητα της σεροτονίνης προκαλεί αύξηση της SFP ενώ παράλληλα η αυξημένη ποσότητα προλακτίνης θέτει εμπόδια στην ορμόνη ντοπαμίνη η οποία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον σωματικό ερεθισμό.
Η φυσιολογκή SFP δεν αντιμετωπίζεται ως σεξουαλική δυσλειτουργία, ενώ η φαρμακευτική βιομηχανία διεξάγει έρευνες για την χρήση ουσιών οι οποίες ρυθμίζουν την παραγωγή προλακτίνης με σκοπό την μείωση της SFP και αναμένεται να ελεγχθούν και να καταπολεμηθούν ορισμένες παρενέργειες ώστε να εγκριθεί η χρήση τους ως ουσία ρύθμισης της SFP.
Να θυμάσαι : Μην αποδέχεσαι λόγια προερχόμενα από κουσ κουσ. Αποθηκεύεις στον εγκέφαλό σου πλήθος άχρηστων πληροφοριών και οδηγείς το ασυνείδητό σου να σε πλημμυρίζει με περιοριστικές σκέψεις και περιοριστικά πιστεύω.
Μην ξεχνάς : Το σεξ και η σεξουαλική απόλαυση είναι ένα κοκτέιλ ορμονών τις οποίες μπορείς να προκαλέσεις στη γυναίκα ακόμα και αν δεν χορέψεις με το a-spot της. Τις περισσότερες φορές αρκεί μόνο το υπόλοιπο κορμί. Στις περισσότερες γυναίκες μόνο η κλιμάκωση της σωματικής επαφής και τα χάδια αρκούν για να την προετοιμάσει για ένα καλό ”μεθύσι” με κοκτέιλ ορμονών.
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.