Πως θα την κρατήσεις μαζί σου: 3 τεχνικές και παραδείγματα διαλόγων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να θέλει να σταματήσει τον διάλογο μαζί σου και  να φύγει. Ο πιο συχνός είναι ότι κάπου στην μέση φοβήθηκες να κλιμακώσεις ή δεν έκανες γνωστές τις προθέσεις σου. Ανεξαρτήτως του λόγου όμως χρειάζεται να την κρατήσεις μαζί σου παρακάτω θα διαβάσεις το πώς..

Μπορεί να φταίει ότι βιάζεται, ότι βαρέθηκε, ότι την τραβάνε οι φίλες της το θέμα είναι όμως ότι αν είναι καλύτερο να διεκδικήσεις τις πιθανότητες σου να την κρατήσεις παρά να αφεθείς στις μηδενικές πιθανότητες να την ξαναδείς! Αντί λοιπόν να την αφήσεις να φύγει και να σκεφτείς «πάω στην επόμενη» (που είναι και αυτό που πρέπει να κάνεις) σιγουρέψου πρώτα ότι διεκδίκησες αυτό που ήθελες μέχρι τέλους.

Πάντα μπορείς να επενδύσεις αυτά τα 2, τα 5 ή και τα 10’ παραπάνω που θα την κρατήσεις μαζί σου, για να χτίσεις μια καλύτερη επικοινωνία μαζί της και επενδύοντας, να την κάνεις να επενδύσει και αυτή παραπάνω και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία σου.

1. Πάρε την ιδέα της και κάντην δική σου:

Με αυτήν την τεχνική μπορείς πραγματικά να κάνεις πολλά πράγματα. Για να πετύχει μάθε να βεβαιώνεσαι ότι «μεταφράζεις» την θέληση της να φύγει σαν κάτι που σχετίζεται με το περιβάλλον ή τις συνθήκες και όχι με εσένα!

Για παράδειγμα εάν σου πει ότι πρέπει να πάρει ποτό μπορείς να πεις ¨ω ναι θα ήταν ωραίο να πίναμε ένα ποτό καθώς μιλάμε. Πάμε στο bar”.
Aν την έχεις γνωρίσει σε ένα εμπορικό πχ και σου πει ότι πρέπει να συνεχίσει τα ψώνια της:
Εννοείται ρε ‘σύ.. Είδες; Είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο που ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα όταν μιλάς μαζί μου. Δεν θα ήθελα να σε καθυστερήσω από τα ψώνια σου. Πάμε παρέα» και πας μαζί της.

Η πραγματική πλάκα είναι όταν στην αρχή κάνεις την ιδέα της δική σου και μετά κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, όπως όταν σου πει ότι θέλει να πάει στο μπάνιο και ενώ αρχίζετε να περπατάτε προς αυτό την σταματάς στο bar ή σε μια γωνιά και κάνοντας την να γελάει ξεχνάει τι σου είπε αρχικά.

 

2. Πες της να μείνει «μερικά λεπτά» παραπάνω:

Μπορείς επίσης να την κρατήσεις μαζί σου ζητώντας της να μείνει 2-5-10’ όσο εσύ κρίνεις ότι βλέπεις εκείνη την στιγμή ότι θα την κάνει να μείνει και άλλο μαζί σου!

Εκείνη: (Ενώ κάθεται) Πρέπει να φύγω.

Εσύ: .Μείνει 5’ παραπάνω θέλω να σου δείξω κάτι πριν φύγεις.

Εκείνη: Θέλω αλλά πραγματικά με περιμένουν.

Εσύ: Δεν αργούμε! 5’ λεπτά και μετά μπορείς να φύγεις.

Εκείνη: Δεν μπορώ.

Εσύ:. Μείνε μόνο για 5’ και αυτό είναι όλο. Αν δεν σε αφήσω να φύγεις τότε μπορείς να με χαστουκίσεις οκ;

Εκείνη: Χα χα οκ.

Διεκδίκησε το μερικές φορές και (αν αρχίσεις να τα πηγαίνεις καλύτερα) θα μείνει πολύ παραπάνω από 5’. Μπορείς ακόμα και να την κρατήσεις από το χέρι (προσοχή μην την σφίξεις) αν και αν είσαι αρχάριος αυτό καλύτερα να μην το δοκιμάσεις. Πρέπει να «θέλει» να μείνει!

 

3. Διαφώνησε μαζί της:
Εκείνη:  Κάπου εδώ πρέπει να σε αφήσω.

Εσύ : Δεν το θες αυτό πίστεψε με. Αυτό που θέλεις είναι να μείνεις εδώ και να κάνεις κάτι  τολμηρό για  αλλαγή στην ζωή σου.

Εκείνη: Μακάρι να μπορούσα.

Εσύ :  Μπορείς. Απλά έλα μαζί μου (απλώνοντας το χέρι σου).

Εκείνη:  Πρέπει να φύγω συγνώμη.

Εσύ:  (Με σοβαρό ύφος) Μην ζητάς σε εμένα συγνώμη αλλά στον εαυτό σου (και μετά με αστείο ύφος) Κοίτα πόσο εύκολο είναι να μείνεις ενώ την μετακινείς προς τα εκεί που θέλεις. (Το τελευταίο πιάνει σχεδόν πάντα και τις κάνει να γελάνε)!

Μόλις την έκανες να επενδύσει παραπάνω σε εσένα και έδωσες στην επικοινωνία σας μια νέα ευκαιρία!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.