Πως θα Ξέρεις ότι Ενδιαφέρεται αν Είναι Ντροπαλή

Το να είναι ντροπαλή την κάνει σίγουρα γλυκιά στα μάτια σου. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να προχωρήσεις και δεν καταλαβαίνεις αν ενδιαφέρεται;

Αν Είναι Ντροπαλή;

Συχνά οι άντρες εστιάζουμε στο να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας και ξεχνάμε ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι ντροπαλή επίσης.

Σε μια παρέα γυναικών, εκείνη που μιλάει περισσότερο και δείχνει πιο κοινωνική είναι και αυτή που ίσως έχει περισσότερους άντρες γύρω της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ντροπαλά κορίτσια δεν μπορεί να είναι αρεστά.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια ντροπαλή γυναίκα είναι ένας θησαυρός που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις, αρκεί να ξέρεις πώς να αλληλεπιδράσεις μαζί της.

Ακόμη και μια ντροπαλή γυναίκα, θα σου δώσει με τον τρόπο της σημάδια ότι της αρέσεις και ότι αισθάνεται έλξη.

#1. Διατηρεί Οπτική Επαφή Αν Και Είναι Ντροπαλή

αν είναι ντροπαλή τι θα κάνεις;

Η οπτική επαφή είναι ένα σημάδι ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται. Μια ντροπαλή γυναίκα, πιθανότατα θα γυρίσει αλλού το βλέμμα της, αν αντιληφθεί ότι και εσύ την κοιτάς.

Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Μια ντροπαλή γυναίκα ποτέ δεν θα σε κοιτούσε κατευθείαν, αν δεν της άρεσες.

Κοίταξε την και εσύ και χαμογέλασε. Αν κοιτάξει αλλού, τότε κοίτα κι εσύ αλλού. Αν όμως σταματήσεις πρώτος την οπτική επαφή μαζί της, μια ντροπαλή γυναίκα μπορεί να το εκλάβει ως απόρριψη και να κλειστεί περισσότερο.

#2. Χαμογελάει Σε Εσένα Περισσότερο

Το χαμόγελο είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση, που μερικές φορές είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή. Αν μια ντροπαλή γυναίκα χαμογελάει, μην το πάρεις αμέσως ως ένδειξη ενδιαφέροντος.

Μπορεί να είναι απλά ένα σημάδι αμηχανίας. Ένα χαμόγελο μπορεί να σημαίνει τα πάντα, αλλά και τίποτα. Πρόσεξε σε ποιους χαμογελάει. Αν χαμογελά σε όλους, τότε δεν έχει νόημα να ανταποδώσεις, μιας και προφανώς το χαμόγελο δεν απευθύνεται σε εσένα.

Αν το χαμόγελο προορίζεται για εσένα, θα διαφέρει σε σχέση με τον τρόπο που χαμογελά στους άλλους ανθρώπους τριγύρω.

3. Γελά Με Τα Αστεία Σου

Αν δεις μια γυναίκα που είναι ντροπαλή, αλλά γελά με τα αστεία και τα σχόλια σου, ακόμη και όταν όλοι οι άλλοι δεν γελούν, τότε είτε έχει μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, είτε ενδιαφέρεται για εσένα ή μάλλον και τα δύο.

Βέβαια, αν μια γυναίκα είναι ντροπαλή και δεν ξέρει πώς να φλερτάρει, δείξτης αυτό το βίντεο, στο οποίο θα βρει πολύ χρήσιμες συμβουλές.

#4. Βρίσκει Ευκαιρίες Να Σε Αγγίξει Αν Και Ντροπαλή

Οι γυναίκες δείχνουν το ενδιαφέρον τους με το άγγιγμα. Μια ντροπαλή γυναίκα δύσκολα θα αγγίζει τους πάντες, όπως ίσως κάνει μια πιο κοινωνική γυναίκα.

Αν δεις ότι βρίσκει ευκαιρίες να σε αγγίξει ελαφρώς, είναι ένα καλό σημάδι.

Πρόσεξε όμως, αν αρχίσει να σε αγκαλιάζει, σημαίνει το αντίθετο, ότι έχεις μπει στην φιλική ζώνη. Μπορεί να αρχίσει να ανοίγεται απέναντι σου, αλλά δεν πρέπει να μπερδέψεις αυτή της την συμπεριφορά, με την έλξη.

#5. Αλληλεπιδρά Με Όλους Τους Άλλους, Εκτός Από Εσένα

Αυτή είναι τυπική συμπεριφορά μιας ντροπαλής γυναίκας. Μερικές φορές η ντροπαλότητα της γυναίκας απευθύνεται μόνο στον άντρα που της αρέσει, ενώ μπορεί να είναι κοινωνική και άνετη με όλους τους άλλους.

Το ότι δεν σου μιλάει, δεν σημαίνει ότι δεν σε συμπαθεί (εκτός βέβαια, αν της έχεις δώσει λόγο να μην σε συμπαθεί). Αντιθέτως, αν μόλις την γνώρισες και δεν σου μιλάει, δεν έχει αυτοπεποίθηση και φοβάται ότι ίσως πει κάτι χαζό μπροστά σου.

Επίσης, μπορεί να σκεφτεί ότι μιλώντας με άλλους θα σε κάνει να ζηλέψεις, σαν δοκιμασία, για να της μιλήσεις εσύ πρώτος.

#6. Μια Ντροπαλή Κοπέλα Ενδέχεται Να Συμπεριφέρεται Περίεργα

τι να κάνεις αν είναι ντροπαλή;

Αν παρατηρήσεις ότι μια ντροπαλή γυναίκα συμπεριφέρεται κάπως αλλόκοτα, πχ της έπεσε κάτι από τα χέρια, σου κάνει άσχετες ερωτήσεις ή αλλάζει απότομα συμπεριφορά, όταν είσαι τριγύρω, τότε φαίνεται ότι υπάρχει μια νευρικότητα.

Αν η ντροπαλότητα της δεν πηγάζει από γενικότερο κοινωνικό άγχος, αλλά από την παρουσία σου, είναι ένας τρόπος να δείξει την έλξη της για εσένα.

#7. Φτιάχνει Συνέχεια Την Εμφάνιση Της

Αυτό βέβαια είναι ένα σημάδι που θα παρατηρήσεις είτε μια γυναίκα είναι ντροπαλή, είτε όχι.

Θα την δεις να φτιάχνει τα μαλλιά της, να βάζει κραγιόν και συχνά θα πηγαίνει στο μπάνιο, για να τσεκάρει το μακιγιάζ της και την εμφάνιση γενικότερα. Σε αυτή την περίπτωση το ενδιαφέρον της είναι σίγουρο, γι’ αυτό και θέλει η εμφάνιση της να είναι η καλύτερη δυνατή.

#8. Την  Βλέπεις Συνεχώς Γύρω Σου

Ξέρεις ότι είναι ντροπαλή, αλλά παρόλα αυτά την βλέπεις παντού γύρω σου. Βγαίνει στα ίδια μέρη, κάθεται κοντά σου, μένει εκεί που είσαι μέχρι να φύγεις κλπ.

Αυτά βέβαια μπορεί να είναι τελείως συμπτωματικά, αλλά αν συμβαίνουν συνεχώς και για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

Τσέκαρε στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για τα σημάδια που δείχνουν ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται.

#9. Σε Ακολουθεί Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Είναι πιο απλό να εκφράσει κάποιος το ενδιαφέρον του μέσω του διαδικτύου. Σίγουρα θα συμβαίνει και σε εσένα.

Μια ντροπαλή γυναίκα, ίσως αρχίσει να σε ακολουθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα αρχίσει να σου κάνει like και να σχολιάζει στο προφίλ σου.

Κλείνοντας, αν την ελκύεις σίγουρα θα παρατηρήσεις κάποιο από τα σημάδια που θα βρεις στο βίντεο εδώ.

Αν λοιπόν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, φρόντισε να επιδείξεις τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά και να προχωρήσεις την μεταξύ σας επικοινωνία και στην πραγματική ζωή.

Από την μια θέλει να δει ότι της αρέσεις, από την άλλη όμως είναι αρκετά ντροπαλή για να γίνει πιο ξεκάθαρη.

Μην ξεχνάς ότι γενικά οι γυναίκες αποφεύγουν να κάνουν την πρώτη κίνηση, οπότε για μια γυναίκα που είναι ντροπαλή, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να προσεγγίσεις μία γυναίκα, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.