Πως το να Κυνηγάς μια Γυναίκα Μπορεί να Οδηγήσει στην Καταστροφή

γυναίκα και προθέσεις.

Τι Πάει Στραβά Όταν Κυνηγάς Μια Γυναίκα

Αμέτρητες κινηματογραφικές ταινίες έχουν ως κύριο θέμα πως για να είσαι με την γυναίκα που θέλεις, θα πρέπει να την κυνηγήσεις μέχρι εκείνη να ενδώσει. Όμως, αυτός ο τρόπος σκέψης, τις περισσότερες φορές, δημιουργεί τα αντίθετα αποτελέσματα.

Όλοι οι άνδρες έχουν γαλουχηθεί με φράσεις πως ο επιμένων νικά και πως το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Η πραγματικότητα βέβαια έχει διαφορετική άποψη. Τις περισσότερες φορές, όπως έχεις ήδη διαπιστώσει, όσο περισσότερο κυνηγάς μια γυναίκα τόσο εκείνη απομακρύνεται. Σίγουρα θα σκεφτείς και την άλλη φράση, αυτή που λέει πως η γυναίκες είναι σαν την σκιά σου και πως όσο τις κυνηγάς τόσο απομακρύνονται.

Συμπερασματικά λοιπόν, έχουμε δύο διαφορετικές οπτικές για το πώς εκφράζεις ενδιαφέρον σε μια γυναίκα. Η μήπως όχι;

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς μια γυναίκα, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Ο κοινός παρανομαστής που συνδέει την οποιαδήποτε προσπάθεια έκφρασης ενδιαφέροντος σε μια γυναίκα είναι αρχικά ένας:

Υπάρχει τεράστια διαφορά με το να εκφράζεις το ενδιαφέρον σου από το να προσπαθείς να πείσεις μια γυναίκα να σε θέλει.

Η όλη διαδικασία λοιπόν δεν σχετίζεται εν τέλει με την γυναίκα αλλά με την ανάπτυξη του χαρακτήρα σου, πως εκφράζεις τις ανάγκες σου και πως αντιδράς στην σκέψη μιας ενδεχόμενης απόρριψης.

Τι Να θυμάσαι Για Τις Γυναίκες;

κυνηγάς τις γυναίκες

Όταν εκφράζεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα άνευ όρων, επικοινωνείς πως η ευτυχία σου εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό απ’ το να είσαι μαζί της. Και αυτή η συμπεριφορά καταστρέφει την έλξη. Δες το βίντεο για τις συμπεριφορές που διαλύουν την έλξη εδώ.

Οι γυναίκες έλκονται από άνδρες που ναι μεν δεν φοβούνται να εκφράσουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον αλλά δεν έλκονται από άνδρες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν για να κλείσουν ένα απλό ραντεβού μαζί τους.

Εν κατακλείδι λοιπόν, φτάνουμε σε δύο απλές αλλά σημαντικές κατηγοριοποιήσεις όταν πρόκειται να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου: Πως και Πόσο.

Το κλειδί που ενώνει και ενισχύει αυτές τις δύο λέξεις είναι τα Standards.

Πως Εκφράζεις Ενδιαφέρον Χωρίς Nα Κυνηγάς

να εκφράσεις ενδιαφέρον χωρίς να κυνηγάς

Το πως εκφράζεις ενδιαφέρον σε μια γυναίκα κρύβει τεράστια γνώση πίσω του. Όμως, τα πάντα καταλήγουν στις πιο απλές δομές. Αν σου αρέσει μια γυναίκα δεν χρειάζονται μαγικά ξόρκια για να το εκφράσεις και κυρίως δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα για το καταλάβει. Οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν σε δευτερόλεπτα πότε αρέσουν σ’ έναν άνδρα.

Να θυμάσαι πως η μόνη λέξη που πρέπει να θυμάσαι και να αποφεύγεις είναι η αναβλητικότητα. Μην περιμένεις να συναντηθείς παραπάνω από μια φορά με μια γυναίκα ή να μιλάς μαζί της ατελείωτες ώρες για να της δείξεις πως ενδιαφέρεσαι.

Δείξε σε μια γυναίκα το ερωτικό σου ενδιαφέρον από την αρχή. Μάθε γιατί είναι αυτό σημαντικό στο παρακάτω βίντεο.

Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να θυμάσαι τα Standards που χρειάζεται να έχεις. Είναι απαραίτητο να έχεις βαθιά κατανόηση για τον ρόλο που θέλεις να διαδραματίσει μια γυναίκα στην ζωή σου. Η αποδοχή από μεριάς σου, αυτού του ρόλου θα σχηματίσει την ισχύ και τον τρόπο που θα εκφράσεις τις προθέσεις σου.

Προσοχή:

φλερτ

Μην πιέζεις τον εαυτό σου να δείξει συμπεριφορές που δεν σου αρέσουν μόνο και μόνο για να γίνεις αποδεχτός ή να πείσεις την γυναίκα πως είσαι ο κατάλληλος. Σκοπός είναι να εκφράσεις τις προθέσεις σου με τρόπο σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Πόσο Εκφράζεις Ενδιαφέρον

Η συγκεκριμένη κατηγορία σχετίζεται άμεσα με δύο σημαντικές υποκατηγορίες:

  1. Τι ενδιαφέρον θα σου δείξει η γυναίκα.
  2. Τα χρονικά πλαίσια που τίθενται.

Για οποιοδήποτε επικοινωνιακό πλαίσιο πρόκειται να έχεις με μια γυναίκα, είναι καθοριστικό να γνωρίζεις το πότε θα σταματήσεις. Αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται θα στο δείξει, πίστεψε με. Όμως δεν γίνεται να κυνηγάς συνέχεια ή να δηλώνεις συνεχώς διαθέσιμος όταν τα σημάδια που δίνει η γυναίκα επικοινωνούν πως δεν είναι διαθέσιμη.

γυναίκα διαθέσιμη

Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντικό να έχεις προσωπικά όρια για το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να εκφράζεις τις προθέσεις σου. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να έχεις κάποια milestones για τα επικοινωνιακά θεμέλια. Αυτά είναι:

  1. Να έχεις από την αρχή κάποια ξεκάθαρα σημάδια πω όντως έλκεται από εσένα.
  2. Να έχεις ξεκάθαρα στοιχεία πως δεν είναι διατεθειμένη να παίξει παιχνίδια ή να θέλει να την κυνηγήσεις για να προχωρήσει η επαφή.
  3. Η επικοινωνία σας να κυλά ομαλά και αβίαστα σε οποιοδήποτε σημείο.

Να θυμάσαι πως κάθε στιγμή που μιλάς με μια γυναίκα επικοινωνείς τα επίπεδα αυτοσεβασμού και προσωπικής αξίας που ορίζεις για τον εαυτό σου.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα και τις γυναίκες; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr