Πώς Βγαίνεις Απο Τη Φιλική Ζώνη Μια Και Καλή!

Ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην παραθεωρία του #Friendzone.

Εκφράζεις τις ερωτικές σου προθέσεις και εν τέλει ακούς δικαιολογίες του στιλ : “Σε βλέπω φιλικά”

Σήμερα ο Χρήστος, μέσα σε 7,5 λεπτά, βάζει τα πράγματα σε μια σειρά για να μη χρειάζεται να τα ανέχεσαι και τα εξηγεί όπως είναι, απλά και ανδρικά.

Ποιος είναι ο λόγος που εισάγεσαι στην φιλική_ζώνη:
Για ποιο λόγο δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον αλλά φιλικό ή αδιαφορία;
Γιατί το να δείχνεις υπέρμετρο ενδιαφέρον είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις;
Πρέπει να είσαι καλός ενώ δεν θέλεις;
Γιατί δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ο καλύτερος;
Γιατί δεν σε αφορά τι γίνεται με τους άλλους άνδρες στη ζωή της και ποια όρια πρέπει να βάλεις;
Γιατί το να κρύβεις και το να πιέζεις την σεξουαλικότητά σου σαμποτάρει την διαδικασία;
Πότε πρέπει να σταματήσεις να δείχνεις ενδιαφέρον και να γίνεσαι πρόκληση στη περίπτωση που το friendzone εμφανίζεται;
Πώς να χειριστείς την περίπτωση που σε βλέπει φιλικά αλλά συνεχίζει μαζί σου την επικοινωνία αδιάκοπα;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

**————————-**

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

 

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.