Πώς Βγαίνεις από το Friendzone Μια Και Καλή!

Μάθε  Πώς Βγαίνεις Από Το Friendzone

Το friendzone είναι ένας φαύλος κύκλος που σε εγκλωβίζει. Εκφράζεις τις ερωτικές σου προθέσεις και εν τέλει η γυναίκα που σε ενδιαφέρει σε απορρίπτει και ακούς δικαιολογίες του στιλ : “Σε βλέπω φιλικά”

Είναι αντικειμενικά δύσκολο να φύγεις από μια κατάσταση που η γυναίκα που σου αρέσει σε βλέπει φιλικά. Δεν μπορείς να της αλλάξεις τον τρόπο σκέψης και σίγουρα δεν μπορείς να επηρεάσεις τον τρόπο που σε βλέπει εαν δεν προσπαθήσεις και δεν πάρεις σημαντικές αποφάσεις

Ώρα Να Βάλουμε Ένα Τέλος Στην Παραθεωρία Του Friendzone.

Σήμερα ο Χρήστος, μέσα σε 7,5 λεπτά, βάζει τα πράγματα σε μια σειρά για να μη χρειάζεται να τα ανέχεσαι και τα εξηγεί όπως είναι, απλά και ανδρικά.

friendzone

Ποιος είναι ο λόγος που εισάγεσαι στο friendzone;

Για ποιο λόγο δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον αλλά φιλικό ή αδιαφορία;

Α) Υπάρχει η περίπτωση απλά να μην της αρέσεις. Δεν κάνεις κάτι λάθος, απλά έχει άλλες προτιμήσεις. Αν λοιπόν δεν είσαι αυτό ακριβώς που θέλει, μπαίνεις αυτόματα στην φιλική ζώνη.

Β) Επίσης υπάρχει η περίπτωση να κάνεις κάτι λάθος, με αποτέλεσμα να σε βλέπει σαν φίλο. Στην δεύτερη περίπτωση η έξοδος από την φιλική ζώνη είναι εφικτή και πιο εύκολη.

Γιατί το να δείχνεις υπέρμετρο ενδιαφέρον είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις;

Πρέπει να είσαι καλός ενώ δεν θέλεις και να μπαίνεις στο friendzone;

Δεν χρειάζεται προκειμένου να είσαι μαζί της να αλλάξεις όλη τη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που μειώνει την αξία σου. Γι’ αυτό και είναι λάθος να παρακαλάς και να φάινεσαι απελπισμένος.

Γιατί δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι είσαι ο καλύτερος;

Το friend zone είναι κάτι που σε βάζει σε μια διαδικασία να αποδείξεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου που στην πραγματικότητα δεν είσαι υποχρεωμένος. Όταν είσαι ένας Άνδρας Αξίας, ξέρεις ακριβώς ποιος είσαι και τι θέλεις, δεν είναι όμως απαραίτητο να το διατυμπανίζεις σε κάθε σου βήμα. Αυτό δείχνει ανασφάλεια, κάτι που σου είναι περιττό.

Γιατί δεν σε αφορά τι γίνεται με τους άλλους άνδρες στη ζωή της και ποια όρια πρέπει να βάλεις;

Γιατί δεν είσαι η κολλητή της. Ακόμα κι αν σου λέει ότι σε βλέπει σαν αδερφό, δεν είσαι ο προσωπικός της εξομολογητής. Βάλε όρια.

Γιατί το να κρύβεις και το να πιέζεις την σεξουαλικότητά σου σαμποτάρει την διαδικασία;

Οφείλεις να είσαι ειλικρινής και το να κρύβεις τη φύση σου μονό αρνητικά αποτελέσματα έχει.

friendzone

Πότε πρέπει να σταματήσεις να δείχνεις ενδιαφέρον και να γίνεσαι πρόκληση στη περίπτωση που το friendzone εμφανίζεται;

Πώς να χειριστείς την περίπτωση που σε βλέπει φιλικά αλλά συνεχίζει μαζί σου την επικοινωνία αδιάκοπα;

Για το τέλος αφήσαμε την υπενθύμιση και πάλι ότι δεν είσαι ένας από τους φίλους της, οπότε το να σε φλερτάρει ή να θέλει να σε έχει από κοντά επειδή της αρέσει να έχει την αντρική προσοχή, απλά δεν σε αφορά. Ξεκαθάρισε τη θέση σου δηλώνοντας ευθέως τις προθέσεις σου εγκαίρως και αν δεν ενδιαφέρεται, μάθε να διαχειρίζεσαι τη απόρριψη και να προχωράς στην επόμενη γυναίκα που σε περιμένει εκεί έξω. Δεν σου χρειάζεται να εγκλωβίζεσαι στο friendzone.

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla+Andrika, το πρώτο ελληνικό podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα. Δες εδώ.

Αν Σου Άρεσε Το Video 

Θες να δεις και άλλα βίντεο; Κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

βιντεο για το φλερτ

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Μπορείς Να Μάθεις Για Το Φλερτ Κοντά Μας:

Βγαίνεις Από Το Friendzone

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας και του φλερτ με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας και φλερτ μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.