Πόσες Γυναίκες Χρειάζεται να Γνωρίσεις για να Κάνεις Σεξ;

Τι θυσίες χρειάζονται πραγματικά;

σεξ και γυναίκες.

Ο πιο αξιόπιστος δείκτης για να κατανοήσεις τους πραγματικούς λόγους που δεν έχεις το σεξ(σε ποσότητα) που θα ήθελες, είναι ένας:

Πόσο συχνά γνωρίζεις γυναίκες που σου αρέσουν.

Η ακριβώς προηγούμενη πρόταση δεν ήταν έτσι γραμμένη όταν έγραφα για πρώτη φορά το άρθρο. Η προσθήκη ήταν οι τρεις τελευταίες λέξεις.

« Που σου αρέσουν »

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι…

Έχει διαφορά να μιλάς με γυναίκες με το να φλερτάρεις μαζί τους για να κάνεις σεξ. Έχει διαφορά να συζητάς για τον καιρό με μια γυναίκα με το να σου αρέσει πραγματικά και να το δείχνεις.

Έχει διαφορά το να είσαι απλά κοινωνικός(είναι σημαντικό παρεμπιπτόντως) με το να εκφράζεις τις προθέσεις σου.

Στο τέλος κάθε μήνα κρινόμαστε όλοι. Είτε επαγγελματικά, είτε οικονομικά είτε σεξουαλικά(αν έχεις πραγματικούς στόχους). Και αυτό γιατί οι μήνες συσσωρεύονται και καταλήγουν να γίνονται χρόνος.

Ακόμα, ο κάθε μήνας σου δίνει τα πραγματικά στατιστικά των προσπαθειών σου, τι χρειάζεται να βελτιωθεί, να αλλάξει ή να πάει κάδο.

Η μόνη αιτία για να μην κάνεις σεξ είναι να μην γνωρίζεις τον κατάλληλο αριθμό γυναικών.

(ή ένας από τους σημαντικότερους)

Και εδώ ακριβώς είναι που ξεκινά το θέμα.

Το σφάλμα στο σύστημα

σεξ και γυναίκες.

Για πολύ καιρό έβγαινα και προσέγγιζα γυναίκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως έκανα το σεξ που ήθελα(ποιοτικά και ποσοτικά).

Οι λόγοι όπως καταλαβαίνεις ήταν πολλοί και σίγουρα κάποιους από τους σημαντικότερους τους έχω αναφέρει αρκετές φορές.

Διαθεσιμότητα

και

Τρόπος σκέψης

είναι κάποιοι από τους κορυφαίους.

Όμως, όταν μιλάμε για επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα, υπάρχουν δύο σταθερές που βρίσκονται συνεχώς παρόν και επηρεάζουν ραγδαία την εξίσωση.

#1. Συνέπεια.

#2. Να διεκδικείς αυτό που πραγματικά θέλεις.

Πριν χρόνια, και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, η σεξουαλική μου ζωή έκανε κοιλιά. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα πως φταίει και που φυσικά προσπάθησα να διορθώσω ήταν ο τρόπος που φλέρταρα.

Αυτό όμως δεν ήταν το πραγματικό πρόβλημα.

Το σημείο που πονούσε το σύστημα ήταν ακριβώς οι δύο παραπάνω σταθερές που ανέφερα παραπάνω.

Πρώτον, έβγαινα δύο φορές την εβδομάδα.

Δεύτερον, δεν προσέγγιζα για να κάνω σεξ(ενώ αυτό ήταν που ήθελα), αλλά για να εφαρμόσω διάφορες τεχνικές της κακιάς ώρας(που δεν είχαν και αποτέλεσμα).

Έχω ξαναγράψει πως ποτέ δεν είχα τον κατάλληλο κοινωνικό κύκλο(ειδικά τα πρώτα χρόνια) για να στηριχτώ σε αυτόν ώστε να γνωρίσω γυναίκες.

Η προσέγγιση ήταν η μόνη επιλογή που είχα.

Ο κοινωνικός κύκλος μετράει και πολλές φορές μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όμως ποτέ δεν ήταν αυτό το στυλ μου. Από την αρχή έμαθα να γνωρίζω γυναίκες μέσω προσέγγισης και σε αυτόν τον τρόπο έμεινα.

Ίσως αργότερα να έμεινα σε αυτόν τον τρόπο λόγω πείσματος ή επειδή είμαι ελιτιστής στους ανθρώπους που επιλέγω να περιστοιχίζομαι. Θέλω να στηρίζομαι στα δικά μου πόδια, ειδικά όταν πρόκειται για γυναίκες.

Όμως ας μην ξεφύγουμε άλλο.

SOS – Η ιδανική σεξουαλική ζωή

σεξ και γυναίκες.

Δεν γνωρίζω ούτε το εμπειρικό υπόβαθρο που έχεις με τις γυναίκες ούτε το φάσμα των επιλογών σου στον τομέα αυτό.

Αν όμως θέλεις μια πιο πλούσια ερωτική ζωή, με περισσότερο σεξ και με ωραιότερες γυναίκες, είναι πολύ σημαντικά τρία μέρη.

#1. Να γνωρίζεις ξεκάθαρα τι σημαίνει για εσένα πλούσια ερωτική ζωή.

#2. Να ξέρεις τις πηγές μέσω των οποίων γνωρίζεις γυναίκες.

#3. Να έχεις απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα με πόσες γυναίκες χρειάζεται να φλερτάρεις για να κάνεις σεξ.

Υπενθυμίζω πως το να μιλάς συχνά και με πολλές γυναίκες είναι plus αλλά όταν πρόκειται για σεξ, το σύστημα παίρνει μια πιο απλή και σαφώς πιο πρακτική μορφή.

Σε πόσες γυναίκες έδειξες τις προθέσεις σου.

Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να το κάνεις.

Με πόσες ανταλλάξατε τηλέφωνα.

Με πόσες βγήκες ραντεβού.

Με πόσες από τις γυναίκες που βγήκες ραντεβού έκανες τελικά σεξ.

Υπήρχαν διαστήματα στην ζωή μου που όχι μόνο προσέγγιζα ανελλιπώς αλλά έβγαινα σχεδόν κάθε μέρα καινούργιο ραντεβού.

Αυτό όμως δεν σήμαινε πως το σεξ που έκανα αντιστοιχούσε στην ποσότητα των ραντεβού που έβγαινα(ποτέ δεν θα αντιστοιχεί αλλά δεν είναι αυτό το νόημα).

Το νόημα(ή τουλάχιστον ένα μέρος του) βρίσκεται σε ένα ακόμα στοιχείο του πάζλ.

Πως διαχειρίζεσαι την απόρριψη

σεξ και γυναίκες.

Η γνώση είναι σημαντική και πάντα θα είναι. Όμως…

Πολλές φορές η γνώση μας τυφλώνει αντί να μας ανοίγει τα μάτια.

Έχω περάσει από αμέτρητες φάσεις και σίγουρα αυτή είναι μια άξια αναφοράς. Και το κύριο πρόβλημα της είναι η διαφορά στον τρόπο σκέψης.

Πίστευα πως κάτι φταίει σε εμένα και στον τρόπο που φλερτάρω.

Δεν μπορούσα να δεχτώ πως μια γυναίκα δεν ήταν διαθέσιμη.

Δεν ήθελα να πιστέψω πως είχα απορριφθεί.

Θέλω να δώσεις μεγάλη προσοχή στα παραπάνω επειδή τα θεωρώ πολύ σημαντικά.

Ίσως ασχολείσαι ήδη με κάποιες γυναίκες που είτε γνώρισες μέσω προσέγγισης, είτε μέσω κοινωνικού κύκλου ή διαδικτυακά. Μέχρι εδώ είμαστε μια χαρά.

Όμως στο τέλος του μήνα η σεξουαλική σου ζωή δεν κρίνεται από το πόσες γυναίκες μίλησες, αντάλλαξες τηλέφωνα ή βγήκες ραντεβού.

Το να ασχολείσαι εβδομάδες με γυναίκες επειδή πιστεύεις πως ΜΠΟΡΕΙ να ενδιαφέρονται δεν είναι παραγωγικό.

Το να προσεγγίζεις γυναίκες και να προσπαθείς με τις ώρες να αλλάξεις το σκεπτικό τους ή την διάθεση τους δεν είναι παραγωγικό.

Παραγωγικότητα είναι σε πόσες γυναίκες έδειξες τις προθέσεις σου και πόσο σεξ έκανες.

Αν λοιπόν δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία δεν θα μπορέσεις ποτέ να κατανοήσεις πόση προσπάθεια χρειάζεται για να έχεις την ερωτική ζωή που θέλεις.

Αντιμέτωπος με την αλήθεια

σεξ και γυναίκες.

Όταν αποφασίζεις να αλλάξεις στα σοβαρά την σεξουαλική σου ζωή, θα πρέπει να κατανοήσεις πως τα πάντα είναι θέμα timing.

Τα πάντα είναι θέμα:

#1. Συνθηκών.

#2. Πόσο σε νοιάζει η απόρριψη.

#3. Πόσο γρήγορα εκφράζεις προθέσεις.

Μερικά πράγματα δεν βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο σου και ποτέ δεν θα είναι. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς τόσο καλύτερα θα αυξήσεις την παραγωγικότητα σου.

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, η επιθετικότητα σου στο να εκφράζεις προθέσεις, ο τρόπος που επικοινωνείς και η εξωτερική εμφάνιση είναι Super SOS. Όμως θα πρέπει να ξέρεις πότε οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες.

Αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την κατάσταση να προχωρήσει μπροστά και εσύ επιμένεις, τα αποτελέσματα σου θα είναι θολά και οι προσπάθειες σου μη στοχευμένες.

Το ζήτημα είναι τι συνθήκες ψάχνεις.

Αν δεν ορίζεις εσύ τις συνθήκες τότε οι συνθήκες θα ορίζουν εσένα.

Υπάρχει περίπτωση να χαστουκίζεις τον εαυτός σου επειδή δεν κάνεις όσο σεξ θα ήθελες, Λογικό και όλοι λίγο – πολύ έχουμε περάσει από αυτή την φάση.

Όμως κάτσε για λίγο και σκέψου.

Το μήνα που πέρασε:

Σε πόσες γυναίκες έδειξες τις προθέσεις σου;

Που τις γνώρισες;

Πόσο χρόνο αφιέρωσες στην κάθε γνωριμία;

Φυσικά, σε αυτό το σημείο φανερώνονται ακόμα δύο σημαντικές αλήθειες.

Όταν είσαι παραγωγικός αφιερώνεις όσο χρόνο χρειάζεται για να κάνεις σεξ(όχι περιττά ραντεβού, συζητήσεις χωρίς νόημα).

Όταν είσαι παθητικός αφιερώνεις πάρα πολύ χρόνο σε γυναίκες που γνώρισες κυρίως λόγω τύχης και όχι ευκαιριών που δημιούργησες.

Πρόσεξε, δεν αναφέρω απαραίτητα πως πρέπει να γνωρίζεις 1000 γυναίκες τον μήνα.

Μπορεί να γνωρίζεις 10 γυναίκες τον μήνα και να κάνεις σεξ και με τις δέκα(αν δεν ψάχνεις για σχέση).

Οπότε υπάρχουν τρεις καθοριστικές κατηγορίες:

Δεν κάνεις σεξ γιατί δεν γνωρίζεις αρκετές γυναίκες.

Δεν κάνεις σεξ γιατί δεν γνωρίζεις τις κατάλληλες γυναίκες.

SOS: Δεν κάνεις σεξ γιατί ακόμα και όταν γνωρίζεις τις κατάλληλες γυναίκες δεν έχεις την απαραίτητη επιθετικότητα να ηγηθείς και να πιέσεις ώστε να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις συνθήκες.

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι αυτόνομες και αλληλένδετες ταυτόχρονα.

Και εδώ ακριβώς είναι που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Αν δεν γνώρισες καμία γυναίκα τον τελευταίο μήνα, το πρόβλημα βρίσκεται στην πηγή από όπου γνωρίζεις γυναίκες(δεν προσεγγίζεις ή δεν ευνοεί ο κύκλος σου).

Αν γνώρισες 20 γυναίκες(το νούμερο είναι τυχαίο) σαφώς και παίζει ρόλο η πηγή όπου τις γνώρισες αλλά είναι σημαντικότερο το να ήταν κατάλληλες για να έχεις την σεξουαλική ζωή που θέλεις.

Διότι, μπορεί να εκφράζεις τις προθέσεις σου με τις γυναίκες αλλά το μέρος που τις γνωρίζεις να μην σου επιτρέπει να το κάνεις(εργασιακό περιβάλλον για παράδειγμα).

Ή μπορεί να συμβαίνει το αντίθετο. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις γυναίκες που είναι διαθέσιμες αλλά λόγω κάποιας φοβίας ή έλλειψη εμπειρίας, να μην το προχωράς ή αν το κάνεις να γίνεται με βήματα χελώνας.

Αν προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση, το στυλ, δεν σε νοιάζει η απόρριψη, ασχολείσαι με τις κατάλληλες γυναίκες και έχεις την απαραίτητη επιθετικότητα, όλα είναι πιθανά.

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σου εδώ. Θα χαρώ να μάθω νέα σου.

Να είσαι καλά φίλε

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr