Πόσο Ανάγκη Έχεις Την Επιβεβαίωση;

Αν η γυναίκα αντιληφθεί ότι για να αισθανθείς άνετα και να διεκδικήσεις αυτό που θες από εκείνη, χρειάζεσαι επιβεβαίωση από την ίδια, η έλξη πέφτει κατακόρυφα.

Και το να περιμένεις ένα κοίταγμα από εκείνη ή το να γελάσει με ένα αστείο σου, δεν είναι πάντα το πολυπόθητο πράσινο φως που περίμενες, αλλά η προσωρινή παύση των ανασφάλειών σου που σου σαμποτάρουν την διαδικασία του φλερτ.

Το σημερινό video είναι βαθύ. Όχι με την έννοια της πολύπλοκης γνώσης, αλλά με την έννοια του ενδοσκοπικού ταξιδιού που σε πάει ο Χρήστος μέσα σε 11 λεπτά.

Τί σου δίνει τελικά εσένα κίνητρο για να διεκδικήσεις αυτό που θες;

Μπορείς να δεις τον Χρήστο, μαζί με Θέμη & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.