Πόσο απαραίτητα είναι τα χρήματα στο φλερτ;

Πόσο απαραίτητα είναι τα χρήματα στο παιχνίδι της αποπλάνησης;

Mια από τις πιο κοινές λανθασμένες πεποιθήσεις των ανδρών, είναι ότι για να γνωρίσουν γυναίκες πρέπει να έχουν χρήματα. Παρόλα αυτά, λίγο ή πολύ όλοι ξέρουμε περιπτώσεις ανδρών χωρίς μεγάλη οικονομική δυνατότητα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τους αναγνωρίζαμε ότι έχουν γυναίκες στην ζωή τους!


Οπότε εκτός από τις περιπτώσεις γυναικών που πραγματικά ενδιαφέρονται για πλούσιους άνδρες καταλαβαίνεις ότι  το παιχνίδι δεν εξαρτάται από τα χρήματα.

Αν είσαι ένας από αυτούς που ζει βάση ενός περιορισμένου προϋπολογισμού και αναρωτιέσαι πως μπορείς να τον  συνδυάσεις με το φλερτ και τις εξόδους με γυναίκες παρακάτω θα διαβάσεις 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν και να βγαίνεις έξω αλλά και να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Αν σε συνηθίσει να ξοδεύεις πολλά μην απορήσεις αν σε αφήσει όταν μείνεις άφραγκος.
Αν σε συνηθίσει να ξοδεύεις πολλά μην απορήσεις αν σε αφήσει όταν μείνεις άφραγκος.

1. Μην ξοδεύεις πολλά για ρούχα.

Η γκαρνταρόμπα είναι από αυτά τα πράγματα που μπορείς να επιλέξεις να μην ξοδεύεις πολλά χρήματα.

Όμως πολλοί άνδρες ενώ ήδη έχουν ένα σύνολο αξιόλογων επιλογών στην ντουλάπα τους επιλέγουν να ξοδεύουν επιπλέον ώστε να είναι «στη μόδα». Πολλές φορές χωρίς καν ν’ αγοράζουν κάτι που τους ταιριάζει. Ο καθένας μας είναι μοναδικός και θα σε βοηθήσει αν βρεις κάτι που σου ταιριάζει.
Εάν έχεις ωραίο στυλ και καλό γούστο που σε βοηθάει να έχεις αυτά τα απαραίτητα ρούχα για κάθε περίπτωση δεν ωφελεί να συνεχίζεις να δίνεις χρήματα εκεί.

Αγόραζε έξυπνα και όχι ακριβά. Αυτά ακριβώς που σου ταιριάζουν, σε βασικά χρώματα και συνδύαζε τα με κάποια ανάλογα αξεσουάρ (ρολόγια, αλυσίδες λαιμού, παπούτσια) που και φθηνά είναι και μπορείς να τα αλλάζεις.

 2.  Διασκέδαζε λιγότερο και κάνε περισσότερα!

Ένα άλλο μέρος που βλέπω άνδρες που ξοδεύουν πολλά χρήματα είναι τα party στα club και αυτό είναι ένα από τα μέρη που λόγω της ανόδου της διάθεσης αλλά και των πολλών ερεθισμάτων μπορεί εύκολα να σε παρασύρει.

Αν δεν έχεις πολλά χρήματα μη ξοδεύεις πολλά όταν βγαίνεις έξω. Δεν είναι το αλκοόλ που θα σου φτιάξει την διάθεση αλλά εσύ ο ίδιος. 1-2 ποτά όταν τα πίνεις με μέτρο είναι αρκετά για να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς.

Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο να πας σε club για να γνωρίσεις γυναίκες. Αυτές τις συναντάς παντού.
Άσε που όσο λιγότερα hangover έχεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο που θα έκανες για να συνέρθεις, σε κάτι πιο εποικοδομητικό που θα σου προσφέρει και περισσότερα χρήματα όπως η αναζήτηση άλλης εργασίας ή γιατί όχι με το να βρεις ιδέες για να ξεκινήσεις μια δική σου.

 3.Επέλεξε κάποια φθηνά χόμπι.

Πολλοί διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν αρκετά  χρήματά για σεμινάρια καταδύσεων ή ότι το να μάθεις ένα μουσικό όργανο που τους αρέσει απαιτεί δαπανηρά μαθήματα στο ωδείο. Βεβαίως είναι πολύ ειρωνικό το ότι αυτοί οι ίδιοι άνδρες  ξοδεύουν αλόγιστα στις εξόδους τους !

Υγιή γεμάτα νόημα χόμπι, θα σε ωφελήσουν ψυχολογικά και πνευματικά και μετά την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού, θα απολαμβάνεις ωραίες στιγμές χωρίς πολλά χρήματα.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέτοιες δραστηριότητες ως μέρη για ραντεβού χωρίς να ξοδεύεις για ποτά και φαγητό ή τις φωτογραφίες τους ως δικαιολογία για να φέρεις κάποια γυναίκα σπίτι σου.

4.  Μη ξοδεύεις πολλά χρήματα για γυναίκες.

Άμεση απόρροια της πεποίθησης περί γυναικών και πλούτου είναι να ξοδεύεις πολλά χρήματα για μια γυναίκα γιατί έτσι νομίζεις ότι θα την κάνεις να σε γουστάρει παραπάνω.

Είναι ένας από τους λόγους που δεν θα κάνεις σεξ μαζί της ! Πολλές γυναίκες σήμερα έχουν δουλειά (και αν δεν έχουν θα αποφύγουν να σου δείξουν ότι έχουν ανάγκη χορηγού) και είναι ανεξάρτητες. Αν προσφερθούν να πληρώσουν μπορείς να μοιράσεις τον λογαριασμό ή ακόμα καλύτερα κέρασε εσύ στο 1ο ραντεβού λέγοντας της ότι μπορεί να πληρώσει την 2η φορά που θα βρεθείτε!

Αν σου κακοφαίνεται αυτό μην την πηγαίνεις σε ακριβά μέρη. Στέλνεις το λάθος μήνυμα. Μπορείς πάντα να σχεδιάσεις ένα ραντεβού με τρόπο που θα κάνει και τους 2 σας να περάσετε καλά χωρίς να πληρώσεις πολλά χρήματα!

 5. Επικεντρώσου περισσότερο στις εμπειρίες παρά στα υλικά πράγματα

Δεν έχεις ανάγκη υλικών αγαθών για να αισθάνεσαι καλά. Είναι όλα στο μυαλό σου!
Ένας  άνδρας που νιώθει αρκετός δεν αναλώνεται στο κυνήγι της ύλης.

Μάθε να εκτιμάς την κάθε στιγμή της ζωής σου και να κερδίζεις όσα περισσότερα μπορείς από τις εμπειρίες που σου προσφέρει. Θυμήσου πόσα πράγματα αγόρασες και χρησιμοποίησες ελάχιστα έως καθόλου.

Αποφάσισε να ξοδεύεις τα χρήματα σου κυρίως σε αυτά που θα σου προσφέρουν εμπειρίες ζωής και αναμνήσεις που θα σε κάνουν καλύτερο άνδρα.

Δεν έχεις παρά να βγείς μαζί μας και θα καταλάβεις τι σημαίνει διδακτική εμπειρία..

Η ποιότητα του χαρακτήρα σου και η ολότητα σου ως αρσενικό είναι που θα κάνει και την διαφορά στον μυαλό της γυναίκας που προσέγγισεςόχι τα χρήματα σου!

 

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.