Πόσο Εύκολα Μπορείς να Γνωρίσεις Γυναίκες Μέσω Twitter

Πως Θα Γνωρίσεις Γυναίκες Μέσω Twitter

Το Twitter είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα δεν έχει τη φήμη του Facebook, ούτε και τον αριθμό χρηστών του. Η Ελλάδα έχει 3.488.020 χρήστες στο Twitter, δηλαδή το 32,45% του πληθυσμού, ενώ το Facebook κοντά στους 5.000.000 χρήστες. Οι ενεργοί χρήστες του Twitter στην Ελλάδα ανέρχονται μόλις στους 85.000, ενώ στο Facebook 3 εκατομμύρια. Εντέλει, Πόσο εύκολα μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες μέσω Twitter;

Αμέσως παρατηρεί κάποιος, ότι το Twitter έχει απελπιστικά λιγότερους χρήστες από ό,τι το Facebook. Πώς, λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα από το Facebook για φλερτ;

Το Twitter, αν και έχει τόσο λιγότερους ενεργούς χρήστες, είναι σαν μία μικρή διαδικτυακή πόλη ή ένα μεγάλο διαδικτυακό χωριό όπου όλοι γνωρίζουν όλους.

Τι Πλεονεκτήματα Έχει Το Τwitter Σε Σχέση Με Το Facebook:

 online flirting

#1. Στο Twitter, ΔΕΝ υπάρχουν περιορισμοί ως προς το πόσα άτομα μπορείς να ακολουθείς.

Σε αντίθεση με το Facebook που σταματά στο όριο των 5.000 φίλων, στο Twitter μπορείς να ακολουθείς αλλά και να σε ακολουθούν ακόμα και δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.

#2. Το Facebook είναι πιο “επίσημο”.

Οι περισσότεροι έχουν λογαριασμό με το ονοματεπώνυμό τους. Έχουν τους φίλους τους και την οικογένειά τους, το σόι τους ως Facebook Friends. Προσέχουν τι γράφουν στον Τοίχο τους, δεν γράφουν πάνω από 2-3 φορές την ημέρα. Δεν προσθέτουν στους φίλους τους εύκολα κάποιον που δεν τον γνωρίζουν, ή και αν το κάνουν – άντρες κυρίως – δεν είναι πάντα εύκολο η κοπέλα στην οποία στέλνουν αίτημα φιλίας να τους δεχθεί.

#3. Στο Twitter,  έχεις “ακολούθους” και ακολουθείς κι εσύ άτομα.

Για να μπορείς να στείλεις μήνυμα σε κάποιον, πρέπει να σε ακολουθεί.  Στην ελληνική κοινότητα του Twitter, τουλάχιστον, η πλειοψηφία των γυναικών ακολουθεί πίσω κάποιον λογαριασμό που θα την ακολουθήσει αρκετά εύκολα.

online

#4. Σε αντίθεση με το Facebook, μπορείς να ποστάρεις συχνά.

Όσο πιο ενεργός είσαι με “τουίτ” (έτσι λέγονται τα ποσταρίσματα στο Twitter), τόσο το καλύτερο.

#5. Στο Twitter και πάλι σε αντίθεση με το Facebook, δεν απαιτείται να γράφεις σοβαρά.

Στο Twitter υπάρχουν 3 κύρια είδη λογαριασμών, ανάλογα με τον χαρακτήρα των ποσταρισμάτων:

  • Ο ενεργός πολιτικά
  • Ο ρομαντικός
  • Ο κάφρος

Και τα 3 είδη προφίλ είναι δημοφιλή, εάν γράφεις έξυπνα. Οπότε διάλεξε αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και πιστεύεις ότι θα το διαχειρίζεσαι καλύτερα. Ωστόσο, συνδυασμός κάφρου με ρομαντικού, έχει τα πιο δυνατά αποτελέσματα καθώς “φιλτράρεις” με αυτόν τον τρόπο τις ακολουθους σου.

Δηλαδή: Εάν ποστάρεις με χιούμορ που έχει σχέση με σεξ, όποια δείξει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο “τουίτ”, σίγουρα έχει την ίδια νοοτροπία – ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ενδιαφέρεται απαραίτητα. Εάν πάλι ποστάρεις ρομαντικά και βλέπεις ότι κάποια ανταποκρίνεται θετικά στα ρομαντικά σου ποστ πολύ συχνά, γνωρίζεις επίσης πώς θέλει να την προσεγγίσεις.

Δες παρακάτω και φτιάξε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

Χρυσοί Κανόνες Για Το Twitter

  • Μην παίρνεις τίποτα στα σοβαρά. Μη δίνεις σημασία σε κακοπροαίρετους και μην αρχίσεις διαδικτυακό τσακωμό. Δεν είμαστε 15 ούτε ο σκοπός μας είναι να τσακωθούμε. Ο σκοπός μας είναι να κοινωνικοποιηθούμε και να γνωρίσουμε γυναίκες. Αυτό, φυσικά, ισχύει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες γνωρίζεις γυναίκες ή κοινωνικοποιείσαι. Δεν είσαι εκεί για να τσακωθείς, αλλά για να περάσεις όμορφα και να γνωρίσεις ωραίες γυναίκες. Στο twitter, επιπλέον, για κάποιον ενοχλητικό, υπάρχει η επιλογή του “μπλοκαρίσματος”.
  • Μην αντιγράφεις τουίτ ή ατάκες από Google. Θα καταλάβουν ότι δεν είσαι πρωτότυπος – θα αργήσει να αναπτυχθεί το προφίλ σου.
  • Για 1-2 μήνες ακολούθησε άντρες γυναίκες, πάνω από 500 προφίλ. Αυτό θα σου αποδώσει σύντομα 100 – 200 ακολούθους. Μόλις προσπεράσεις τους 300, μπες και διάγραψε αυτούς που δε σε ακολουθούν ώστε το προφίλ σου να δείχνει πιο ελκυστικό – δείχνει πιο ελκυστικό όταν αυτοί που ακολουθείς είναι ίσοι ή λιγότεροι από αυτούς που σε ακολουθούν.
  • Μόλις ξεπεράσεις τους 300 ακολουθους, έχεις ένα κοινό με τουλάχιστον 150-200 γυναίκες (να προτιμάς να ακολουθείς κυρίως γυναίκες) και είσαι έτοιμος να αρχίσεις την επικοινωνία και τα μηνύματα.
  • Αν κάποια δείχνει προτίμηση στα ποστ σου χωρίς να δείχνεις εσύ στα δικά της και ακόμα δεν έχεις αρχίσει να την φλερτάρεις, κακώς!

 online flirting

Δες εδώ πως αποδίδει το online φλερτ.

  • Μη σχολιάζεις επανειλημμένα και μην εστιάζεις σε μία συγκεκριμένη κοπέλα, εάν δε βλέπεις έντονα θετική ανταπόκριση. Εάν πάλι βλέπεις έντονα θετική ανταπόκριση, άρχισε την προσωπική επικοινωνία μέσω προσωπικών άμεσων μηνυμάτων (direct messages).
  • Όταν φλερτάρεις στο Twitter, έχεις όλο το χρόνο να απαντήσεις σε ένα σχόλιο ή σε μήνυμα χωρίς να αγχώνεσαι, ενώ σε live προσέγγιση το άγχος και ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ πιο πιεστικά. Επομένως, μη βιάζεσαι.

Το Twitter σου δίνει το πλεονέκτημα να μπορείς να μιλήσεις ανά πάσα στιγμή με χιλιάδες γυναίκες, εάν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο ακολουθώντας κόσμο. Σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μία ενεξάντλητη δεξαμενή γεμάτη με όμορφες γυναίκες, με τις οποίες μπορείς να φλερτάρεις και να συνομιλήσεις, να συναντήσεις και να κάνεις σεξ. Επίσης, η πλειοψηφία των γυναικών που χρησιμοποιούν Twitter ή και απαισιόδοξα να το δούμε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό που σίγουρα αγγίζει το 50% των όμορφων γυναικών, είναι πρόθυμο να φλερτάρει.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα και να γνωρίσεις γυναίκες μέσω Twitter; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.