Πότε Είναι η Κατάλληλη Στιγμή να την Φιλήσω για Πρώτη Φορά;

«Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να τη φιλήσω για πρώτη φορά;». Ερώτημα που απασχολεί πολλούς άντρες και ήρθε η ώρα να απαντηθεί.

Έχεις βγει με μια κοπέλα, περνάτε όμορφα και έχεις πλέον αρχίσει και σκέφτεσαι “ πότε να την φιλήσω;”

Κάθε περιβάλλον μπορεί να ταιριάζει με διαφορετικό είδος φιλιού. Αλλιώς θα την φιλήσω σε ένα κλαμπ, αλλιώς αν έχουμε φτάσει στο σπίτι της.

Συνήθως βέβαια το πρώτο φιλί συμβαίνει σε κάποιο δημόσιο ή εξωτερικό χώρο.

Τις περισσότερες φορές ζευγάρια που είναι μικρής ηλικίας, όπως έφηβοι, μπορεί να βγουν αρκετά ραντεβού, χωρίς να γίνει κίνηση για φιλί. Ζευγάρια μεγαλύτερα σε ηλικία, συνήθως φιλιούνται σύντομα, μετά από δύο-τρία ραντεβού το πολύ.

Υπάρχουν και ζευγάρια με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Για αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να μάθεις περισσότερα στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Εννοείται ότι η κίνηση σου για το φιλί, θα πρέπει να είναι κάτι που θέλει και εκείνη και να γίνει αβίαστα και χωρίς πίεση. Εφόσον, βέβαια, υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

”Πότε Να Τη Φιλήσω;” Μήπως Κάνεις Την Λάθος Ερώτηση;ερωτηση

Όταν όμως ρωτάς “πότε να την φιλήσω” κάνεις την λάθος ερώτηση. Ψάχνεις για μια συγκεκριμένη στιγμή, κάτι το οποίο είναι λάθος.

Κάποιοι πιστεύουν ότι το φιλί πρέπει να γίνει στο τέλος του ραντεβού και ότι αν το επιχειρήσουν νωρίτερα δεν θα είναι σωστή κίνηση από μέρους τους.

Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λάθος!

Πολλές φορές δεν μπορείς να περιμένεις για ένα φιλί για καληνύχτα. Κάποια κορίτσια θα το επιδιώξουν ή θα το θέλουν, κάποια άλλα όχι.

Έτσι όμως θα φτάσεις στο δεύτερο ή τρίτο ραντεβού και θα ψάχνεις ακόμη να δεις σημάδια ότι θέλει να την φιλήσεις.

Θα προσπαθείς να αξιολογήσεις κάθε στιγμή τι λέει και τι κάνει. Χάνοντας έτσι την ουσία του φλερτ και θα μοιάζεις να είσαι στον κόσμο σου.

Παράλληλα…

Ίσως έχεις κάποια ιδιαίτερη εικόνα για το τέλειο πρώτο φιλί. Απασχολώντας και πάλι τον εαυτό σου σε μια προσπάθεια να στήσεις το σκηνικό με τον κατάλληλο τρόπο.

Υπάρχει γενικώς η πεποίθηση ότι το πρώτο φιλί πρέπει να είναι κάτι μαγικό και πολύ ιδιαίτερο και δίνουμε πάρα πολλή μεγάλη σημασία σε αυτό. Αυτό δημιουργεί περισσότερο άγχος και κάθε φορά που πλησιάζεις, σκέφτεσαι ξανά και ξανά “Είναι τώρα η στιγμή για να την φιλήσω;”

Και τις περισσότερες φορές κάνεις πίσω, γιατί νομίζεις ότι δεν ήρθε ακόμη αυτή η ιδεώδης στιγμή.

Δεν ζούμε όμως σε μια ταινία και οι τέλειες στιγμές δεν υπάρχουν, τουλάχιστον όχι έτσι όπως προβάλλονται εκεί.

Σκέψου ότι μπορεί η γυναίκα πριν από εσένα να φλέρταρε με κάποιον άλλον που τελικά δεν της άρεσε. Όταν εμφανιστείς εσύ, της αρέσεις και κάνεις την κίνηση σου να την φιλήσεις, τότε αυτή η στιγμή για εκείνη θα είναι μαγική.

Ακόμη και αν κάτι δεν πάει και τόσο καλά, αν “βρείτε” και τρακάρουν οι μύτες σας, εκείνη δεν θα το δει σαν κάτι κακό, αλλά σαν κάτι γλυκό και αξιαγάπητο.

Αρκεί να κάνεις την κίνηση σου.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, αν πολλές φορές παραλύεις, όταν σου αρέσει μια γυναίκα και δεν μπορείς να την φλερτάρεις.

Για Να Τη Φιλήσεις Αυτό Που Μετράει Είναι Η Προεργασία!φιλι

Όπως δεν υπάρχει μαγική στιγμή, έτσι δεν υπάρχει και κάποια μαγική ατάκα που θα την κάνει να σε θέλει. Για να έρθει το φιλί θα πρέπει να έχεις κάνει σωστή προεργασία, να υπάρχει ενδιαφέρον και έλξη.

Φλέρταρε την, συζητήστε, δείξε ενδιαφέρον, κάν’ την να αισθανθεί έλξη για εσένα. Αν το μέρος που βρίσκεστε δεν σε εμπνέει, πρότεινε της να πάτε κάπου αλλού.

Σε όλη την διάρκεια του ραντεβού, δείξε τους καλούς σου τρόπους και όταν αισθανθείς ότι θέλεις να την φιλήσεις, δείξ’ το ξεκάθαρα, χωρίς να της το πεις.

Το πιθανότερο είναι ότι θα το έχει ήδη καταλάβει και ότι θα το θέλει και η ίδια, οπότε δεν χρειάζεται να κρύβεσαι. Δεν είναι κακό να της ζητήσεις να την φιλήσεις, αν πιστεύεις ότι χρειάζεται ή ότι ταιριάζει με την περίσταση.

Στο μεταξύ…

Α) Άγγιξε την, ώστε να υπάρχει κάποια ένταση μεταξύ σας. Όταν έρθει η ώρα προσέγγισε την και ξεκίνησε το φιλί με αργά βήματα. Φαντάσου ότι τα πρώτα στάδια είναι δοκιμαστικά και τα υπόλοιπα θα έρθουν σταδιακά από μόνα τους.

Β) Τελειώνοντας το ραντεβού είναι μια αμήχανη στιγμή, κατά την οποία μια γυναίκα περιμένει ότι θα την φιλήσεις ή ότι θα έχεις άγχος και δεν θα κάνεις κίνηση. Γνωρίζει ότι κάτι από τα δύο πρόκειται να συμβεί.

Γ) Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν δεν την φιλήσεις, ενώ δείχνει να το ήθελε, να δημιουργείς μεγαλύτερη ένταση, για την επόμενη φορά, κάτι που μπορεί τελικά να αποδεχθεί θετικό.

Αυτό που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου λοιπόν είναι ότι “δεν υπάρχει σωστή στιγμή, για να την φιλήσω, υπάρχει όμως σωστό timing. Αν βιαστείς, θα φανείς απελπισμένος, αν αργήσεις, θα φανείς άβουλος.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι να κάθεστε κοντά. Να υπάρχει “κάτι” στην ατμόσφαιρα και να έχουν ήδη προηγηθεί αρκετά αγγίγματα, που θα ανοίξουν τον δρόμο για το πρώτο φιλί σας.

Αν αυτό θα γίνει στο πρώτο, στο δεύτερο ή σε κάποιο επόμενο ραντεβού, δεν παίζει ρόλο.

Κλείνοντας, πολλοί άντρες αισθάνονται ότι μπορεί να είναι στη φάση της ζωής του που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο, οπότε προσεγγίζουν και κινούνται γρήγορα για το πρώτο φιλί, η γυναίκα όμως μπορεί να μην αισθάνεται ότι είναι έτοιμη. Συνεπώς, δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αισθάνεται κι εκείνη το ίδιο άνετα για να απολαύσετε το πρώτο σας φιλί.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Καλές οι σκέψεις που κάνεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να δράσεις και να τη φιλήσεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε πως να κάνεις πάντα τις σωστές επιλογές διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.