Πότε και Πόσο Συχνά να της Στείλεις sms

Πότε και πόσο συχνά να της στείλεις sms

Αναρωτιέσαι Πόσο Συχνά Να Της Στείλεις sms;

Πότε και πόσο συχνά να της στέλνω sms; Σίγουρα ένα ερώτημα που βασανίζει αρκετούς άνδρες. Καταλαβαίνω πόσο εύκολο είναι να πανικοβληθείς σχετικά με το τι μύνημα και πότε να στείλεις σε μία κοπέλα που σου αρέσει πραγματικά πολύ.

Image result for sms people"Το πρόβλημα είναι ότι αν σκέφτεσαι έτσι, μπορεί να βγει στα μυνήματα ότι την έχεις ανάγκη. Δε χρειάζεται να ανησυχείς τόσο πολύ για το πότε και πόσο συχνά να της στείλεις μήνυμα. Απλά, μην το παρακάνεις.

Μην Στέλνεις sms Συνέχεια

Ακόμα και αν σου στέλνει sms πίσω κάθε φορά, ακόμα και αν απαντά συνέχεια, μην στέλνεις sms συνέχεια και μην της απαντάς σε κάθε της sms, ακόμα και αν δε χρειάζεται απάντηση. Ρίχνεις την αξία σου όταν απαντάς συνέχεια, κάθε μέρα όλη μέρα ακόμα και όταν απαντά, επειδή θα φαίνεται ότι δεν έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου να κάνεις παρά να ασχοληθείς μαζί της.

Σαν γενικό κανόνα, να έχεις να μην απαντάς πάντα αμέσως. Μερικές φορές να απαντάς αμέσως, άλλες να περιμένεις 10 – 15 λεπτά, άλλες φορές περίμενε μία μέρα και άλλες φορές μην απαντάς καθόλου.

Ένας άλλος κανόνας που πρέπει να έχεις υπόψιν, είναι να ακολουθείς το ρυθμό της στις απαντήσεις σου και να προσθέτεις λίγα λεπτά. Δηλαδή: Εάν απαντήσει στα 3 λεπτά, απαντάς στα 4-5 λεπτά. Εάν απαντήσει στα 45 λεπτά, απαντάς στα 50 λεπτά.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Επίσης, καλό είναι να αφήνεις την κοπέλα να στείλει το τελευταίο sms, τις περισσότερες φορές. Έτσι έχεις τον έλεγχο της συζήτησης και ταυτόχρονα έχεις ένα λόγο την επόμενη μέρα ή τη μεθεπόμενη να της στείλεις sms πρώτος. Δε στέλνεις πρώτος ουσιαστικά, αλλά συνεχίζεις από χτες που δεν της είχες απαντήσει.

Μην Παραβιάζεις Τον  Εξής Κανόνα Στα sms!!!

 

Μη στείλεις sms από 8 το βράδυ μέχρι και 1 ξημερώματα, Παρασκευή και Σάββατο. Είναι αρκετά πιθανό η γυναίκα να το εκλάβει ότι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις το Σαββατοκύριακο, επομένως και ότι δεν έχεις κοινωνική ή προσωπική ζωή. Επίσης, εάν στείλεις sms μετά τη 1 τα μεσάνυχτα, όσο μη πονηρό και να είναι, θα θεωρηθεί πιθανότατα ως sms κάποιου που ψάχνει το εύκολο κρεβάτι.

Το πρώτο sms που σε μία κοπέλα, καλό είναι να το στείλεις μέσα στις πρώτες 24 ώρες της γνωριμίας. Εάν περιμένεις περισσότερο, πιθανότατα να αρχίσει να ξεχνά τη γνωριμία σας και να χάνεις έδαφος.

Κάνε Το Εξής

  1. Περιμένεις μία μέρα και ξαναστέλνεις.
  2. Εάν δεν απαντήσει πάλι, περιμένεις 2 μέρες και ξαναστέλνεις.
  3. Εάν δεν απαντήσει δεύτερη φορά, περιμένεις 3 μέρες και στέλνεις άλλη μία τελευταία φορά.
  4. Εάν δεν απαντήσει ούτε την τρίτη φορά, τότε το βάζεις στον πάγο ή την διαγράφεις, ανάλογα τι προτιμάς.

Image result for sms people"

Μερικές φορές μπορεί όλα να έχουν πάει ιδανικά, η κοπέλα να ενδιαφέρεται αλλά να είναι πραγματικά πολύ λάθος το timing. Αν το παγώσεις το θέμα και στείλεις sms πάλι 3 μήνες μετά, μπορεί να είναι καλύτερη η χρονική περίοδος και η γνωριμία να εξελιχθεί διαφορετικά – θετικά.

Φυσικά, μερικές φορές είναι προτιμότερο να πάρεις τηλέφωνο από το να στείλεις μύνημα. Δεν υπάρχει ασφαλής κανόνας τι είναι καλύτερο να κάνεις.

Ωστόσο, όσο πιο πρόθυμη ήταν μαζί σου όταν την γνώρισες, τόσο πιο σίγουρο είναι να την πάρεις τηλέφωνο χωρίς να έχει προηγηθεί ανταλλαγή sms και να το σηκώσει.

Εάν δεν ανταποκρινόταν φουλ θετικά κατά τη γνωριμία σας, όμως, είναι προτιμότερο να στείλεις sms πρώτα, να καλλιεργήσεις το έδαφος και μετά να πάρεις τηλέφωνο.

Δες το βίντεο πριν κλείσουμε:

Κλείνοντας, τo sms έχει χαμηλό κόστος συνεπώς αν είσαι νέος με πριορισμένα οικονομικά, μπορείς να στείλεις κάτι έξυπνο και να την κερδίσεις. Τα μηνύματα sms δίνουν τη δυνατότητα σε τους τους ανθρώπους να επικοινωνούν αποτελεσματικά χωρίς να χρειάζεται να νιώσουν την αμηχανία που ενδέχεται να συνεπάγεται ένα τηλεφώνημα.

Ακολόυθησε τις συμβουλές που διάβασες στο σημερινό άρθρο και κάνε τη διαφορά μόνο με το κινητό τηλέφωνο σου.

Το sms game όπως και το online game εν γένει, αναλύεται εις βάθος στο θεωρητικό σεμινάριο Online Flirting. Κλείσε τώρα θέση κι εσύ!

Διάβασ ετο βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.