Πού Χρόνος Για Φλερτ; – Apla + Andrika #034

Περιορισμένος Χρόνος Για Φλερτ: Διαχειρίσου Τον Καλύτερα

Μας λέτε ότι καμιά φορά ο χρόνος για φλερτ, αλλά όχι μόνο για το φλερτ, είναι λιγοστός και είναι λογικό.

Δουλειά, γραφείο, γυμναστήρια, ασχολίες, δραστηριότητες και άλλες υποχρεώσεις που σε εμποδίζουν από το να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς καλύτερα.

Δικαιολογίες για να αποφύγεις το φλερτ τέλος!

Να αναπτύξεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες μέσω της τριβής και να καταφέρεις εν τέλει να βάλεις ανθρώπους και κυρίως γυναίκες στην ζωή σου, που φυσικά και αυτές οι σχέσεις με την σειρά τους, θα θέλουν κάποιο χρόνο να αναπτυχθούν και να συντηρηθούν.

Μήπως όμως όλα αυτά, είναι απλά δικαιολογίες; Αυτά θα συζητήσουμε στο 34ο επεισόδιο από το ελληνικό podcast για Άνδρες Apla+Andrika.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube 

iTunes 

Spotify 

TuneIn

Facebook 

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ.

Τι Είναι Το Apla+Andrika;

apla+andrika

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.

Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ή μήπως μπορεί;

Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Σου Άρεσε Το Βίντεο Με Θέμα Το Χρόνο Και Το Φλερτ;

βιντεο φλερτ

Ο χρόνος είναι μια έννοια υποκειμενική για τους ανθρώπους. Πέρα από ό, τι λέει το ρολόι σου, είναι πολύ πιθανό όταν έχεις πολλές υποχρεώσεις να αισθάνεσαι ότι ο χρόος σε προσπερνά. Χωρίς να κάνεις κάτι ουσιαστικό για εσένα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως, μπορείς να βρεις τη στιγμή που είναι κατάλληλη για φλερτ με μια γυναίκα που σου αρέσει. Να ξέρεις ότι όταν έχεις την ευκαιρία για φλερτ, καλό είναι να μην σκέφτεσαι το χρόνο και να είσαι έτοιμος για δράση.

Άλλωστε, αφού μιλάμε για το χρόνο που νιώθεις ότι δεν έχεις λόγω υποχρώσεων, δεν είσαι ο μόνος. Αλλά σε ότι αφορά τη δική σου τη ζωή, τις αποφάσεις αυτές τις παίρνεις εσύ και δεν εξαρτάσαι από τους άλλους. Προσέγγισε λοιπόν κάποια από τις γυναίκες που συναντάς στην καθημερινότητά σου και σε ελκύει. Και γιατί όχι, αν η γυναίκα είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται, θα ανταποκριθεί. Μη σκέφτεσαι ότι δεν έχεις χρόνο για φλερτ, απλά βρες την κατάλληλη στιγμή!

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει. Δες το σημερινό video με θέμα το φλερτ και περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου για το φλερτ και όχι μόνο και θα απαντήσουμε άμεσα. Επικοινώνησε εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.