Πραγματική Ιστορία: Πώς το Βιβλίο «Άνδρας Αξίας» Έγινε Bestseller

Πραγματική Ιστορία: Πώς το Βιβλίο «Άνδρας Αξίας» Έγινε Bestseller

Το Βιβλίο Άνδρας Αξίας Έγινε Bestseller

Όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ“, δεν είχαμε ιδέα τι ανταπόκριση θα είχε στον κόσμο.

Ως νέοι συγγραφείς, δεν ξέραμε τι να περιμένουμε. Αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε οι άνθρωποι που μας παρακολουθούν να μας στηρίξουν τόσο και να ενθουσιαστούν με την ιδέα του να υπάρχει ένα βιβλίο που τους καθοδηγεί και τους βοηθάει για το πώς να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να έχουν τα ερωτικά αποτελέσματα που θέλουν.

Σε κάθε περίπτωση, τα αποτελέσματα μάς εξέπληξαν. Όχι γιατί δεν πιστεύαμε σε αυτό το βιβλίο. Το πιστεύαμε με όλη μας την ψυχή, όταν δεν το πίστευε σχεδόν κανείς άλλος.

Αλλά γιατί κι εμείς στεκόμαστε έκπληκτοι μπροστά στο γεγονός ότι ο κόσμος μάς υποστήριξε τόσο πολύ και έκανε το βιβλίο Bestseller σε δέκα μόλις μέρες!

Πώς όμως το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ” έγινε bestlseller και μάλιστα τόσο γρήγορα;

Ποια ήταν τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε και με ποιους τρόπους τα ξεπεράσαμε;

Και τελικά, τι μάθαμε μέσα από αυτήν την διαδικασία και τι μπορείς να μάθεις κι εσύ, ώστε να πετύχεις ό,τι στοχεύεις;

 

Η Αρχή Και Τα Εμπόδια Που Συναντήσαμε

Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε.

Ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτό το βιβλίο με πολύ μεράκι, πάθος και ψυχή, προκειμένου να δημιουργήσουμε και οι τρεις ιδρυτές του Men Of Style, μαζί, ένα εγχειρίδιο για τον κόσμο που μας εμπιστεύεται και που θέλει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Στην αρχή δεν είχαμε καν στο μυαλό μας την έκδοση. Το γράψαμε για εμάς και για τους μαθητές που έρχονται στο Men Of Style.

Καθώς όμως το βιβλίο το προχωρούσαμε και βλέπαμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο κόσμο να λύσει τα θέματα που ίσως έχει με τις γυναίκες και τελικά, να γίνει ένας Άνδρας Αξίας, σκεφτήκαμε ότι ίσως το καλύτερο για όλους θα ήταν να εκδοθεί κανονικά.

Και αυτό είχε αρκετά εμπόδια.

Αρχικά, ήμασταν νέοι συγγραφείς, χωρίς κάποιο προηγούμενο βιβλίο που να έχουμε εκδώσει και χωρίς κάποια εμπειρία ως προς το πρακτικό θέμα της κατάστασης. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πιστεύαμε ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο να βρούμε έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο που θα μας εμπιστευτεί.

Επίσης, ένα άλλο εμπόδιο ήταν ότι το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο είχαμε γράψει ήταν αρκετά ευαίσθητο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι ανταπόκριση θα είχε ο κόσμος αλλά κυρίως, να μην ξέρουμε εάν θα κάποιος μεγάλος εκδοτικός οίκος θα πιστέψει ότι αυτό το βιβλίο είναι και μπορεί να γίνει ένα βιβλίο ευρείας κυκλοφορίας.

Ένα τρίτο εμπόδιο είναι ότι το βιβλίο απευθύνεται κυρίως σε άντρες. Αυτό αυτόματα απέκλειε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και των αναγνωστών.

Με άλλα λόγια, μας ήταν δύσκολο να υπολογίσουμε το εάν το εγχείρημά μας αυτό θα πήγαινε όπως θέλαμε και όπως πιστεύαμε ότι αξίζει να πάει.

Φυσικά, αυτό δεν μας απογοήτευσε ούτε μας αποθάρρυνε από το να το κυνηγήσουμε.

Και αυτό ήταν και ένα μάθημα για εμάς, αλλά και για όποιον άνθρωπο έχει έναν στόχο στη ζωή του και βρίσκει εμπόδια μπροστά του.

Ξεκινάς, το προχωράς και το διεκδικείς μέχρι τέλους.

Και τα καλύτερα έρχονται.

Κάνε την βουτιά και το δίχτυ θα εμφανιστεί.

το βιβλίο άνδρας αξίας έγινε bestseller

Η Συνέχεια, Το Bestseller, Και Η Ανταπόκριση Του Κόσμου Για Το Βιβλίο “Άνδρας Αξίας”

Η συνέχεια ήταν αρκετά εκρηκτική αλλά και ευχάριστη για εμάς.

Αυτό που περιμέναμε μόλις κλείσαμε τη συμφωνία με τις Εκδόσεις Έσοπτρον ήταν να εξαντληθεί η πρώτη έκδοση μέχρι το τέλος του 2019.

Δεν περιμέναμε όμως να εξαντληθεί η πρώτη έκδοση μέσα σε 15 ημέρες κυκλοφορίας του βιβλίου.

Περιμέναμε, επίσης, ότι κάποια βιβλιοπωλεία θα το τοποθετήσουν στα ράφια τους.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα το τοποθετήσουν στα Bestseller τους μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Περιμέναμε, τέλος, ότι σε γενικές γραμμές, ο κόσμος θα είχε θετική ανταπόκριση.

Δεν περιμέναμε όμως ότι θα το στηρίξουν τόσο, ώστε να γίνει Bestseller σε δέκα μόλις ημέρες! Και όμως το βιβλίο Άνδρας Αξίας έγινε bestseller.

Σε κάθε περίπτωση, ως νέοι συγγραφείς, οι προσδοκίες μας ήταν αρκετά ρεαλιστικές.

Η πραγματικότητα όμως είχε άλλη γνώμη.

Η πραγματικότητα μάς υπενθύμισε ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ακόμα κι όταν δεν το περιμένεις.

Ότι όλοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι εξαιρετικό, αρκεί να αναλάβουμε δράση και να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.

Ότι η ομάδα μετράει.

Και κυρίως, ότι δεν έχει σημασία τι σου λέει ο κόσμος πριν κάνεις το μεγάλο βήμα και κυνηγήσεις τους στόχους μας.

Και θα καταλάβεις αμέσως γιατί.

 

Τι Μας Έλεγε Ο Κόσμος Πριν Την Έκδοση

Εάν είχαμε ακούσει τους γύρω μας, κι αυτό είναι ένα τεράστιο μάθημα, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε γίνει ποτέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον περίγυρό μας, όσο και άνθρωποι που είχαν ασχοληθεί με τον χώρο του βιβλίου, μας έλεγαν διαφόρων ειδών αντιρρήσεις σχετικά με το γιατί το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν απίθανο, σύμφωνα με τους ίδιους, να πάει καλά.

  • “Είσαστε νέοι συγγραφείς”, μας έλεγαν, “κι ο κόσμος δεν σας ξέρει”.
  • “Είναι βιβλίο αυτοβελτίωσης, κι ο κόσμος δεν διαβάζει βιβλία αυτοβελτίωσης”.
  • “Απευθύνεται σε αντρικό κοινό, και οι άντρες δεν διαβάζουν τόσο”.
  • “Μην το βγάλετε καλοκαίρι”, μας έλεγαν, “γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει βιβλία το καλοκαίρι, είναι διακοπές”.

 

Αυτά ήταν τα βασικά αντεπιχειρήματα του γιατί το βιβλίο ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ! Και όμως το βιβλίο Άνδρας Αξίας έγινε bestseller.

Και οι περισσότεροι άνθρωποι μάς έλεγαν αυτά. Και άλλα πολλά.

Όμως!

Η πραγματικότητα ήρθε και πάλι να διαψεύσει κάθε είδους τέτοια αντίρρηση.

Το ηθικό δίδαγμα;

Ξέχνα το “τι θα πει” ή το τι λέει ο κόσμος. Ο κόσμος, ούτως ή άλλως, δεν κάνει ποτέ θετικά σχόλια.

Ξέχνα όσους σου λένε ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Μπορείς. Στο λέμε εμείς, και όσοι συνάνθρωποί σου έχουν πετύχει κάτι στη ζωή τους.

Ξέχνα τα εμπόδια και τους παράγοντες που σου λένε ότι “δεν γίνεται”.

Γίνεται.

Αρκεί να αναλάβεις δράση και να το κάνεις.

Κι αν δεν γίνεται, θα το κάνεις εσύ να γίνει.

Γιατί μπορείς.

το βιβλίο άνδρας αξίας έγινε bestseller

“Παρακαλούνται θερμά, αυτοί που λένε ότι “Δεν γίνεται” να μην ενοχλούν αυτούς που το κάνουν”, λέει μια φράση.

Μην περιμένεις τον κόσμο να σε στηρίξει προκειμένου να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και τους στόχους σου.

Αντίθετα, κάνε το πρώτο βήμα με πίστη στον εαυτό σου και να είσαι “κουφός” σε ό,τι αρνητικό σχόλιο ακούς.

Μην περιμένεις κανέναν να σε στηρίξει στο να φλερτάρεις. Ξεκίνα και κάντο για εσένα.

Μην περιμένεις κανέναν να σε στηρίξει στο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Οι περισσότεροι ίσως σε εμποδίσουν, σου φέρουν επιχειρήματα γιατί δεν θα πετύχει αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Όμως, τίποτα σπουδαίο δεν μπορεί να επιτευχθεί από έναν λογικό άνθρωπο.

Και το γεγονός  ότι το βιβλίο Άνδρας Αξίας έγινε bestseller είναι μια απόδειξη για εσένα, για όλους μας, ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να έχουμε το θάρρος να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στα όνειρά αυτά και τελικά, να τα κυνηγήσουμε.

Η επιτυχία του βιβλίου οφείλεται στο ότι ο κόσμος ταυτίστηκε με το περιεχόμενο, γιατί ό,τι γράψαμε το έχουμε βιώσει πρώτα εμείς.

Και ήταν δύσκολα και για εμάς, όπως μπορεί να είναι και για εσένα αυτήν την περίοδο.

Όμως, η επιτυχία μας δεν ήταν απαραίτητα ότι το βιβλίο έγινε Bestseller. Η πραγματική επιτυχία για εμάς είναι ότι ο κόσμος το συζητάει και κυρίως, ότι αρκετοί άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, έχουν πραγματικά βοηθηθεί και αλλάξει κάτι στη ζωή του και τις σχέσεις τους διαβάζοντάς το.

Και πραγματική επιτυχία θα είναι να εμπνεύσουμε κι άλλους ανθρώπους να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και τελικά, να πετύχουν σε ό,τι επιθυμεί η ψυχή τους.

Η μαγεία κρύβεται στη δράση.

Τα πράγματα συνήθως είναι απλά και τα κάνουμε πιο περίπλοκα απ’ όσο χρειάζεται.

Αυτό αποδεικνύει τόσο η δική μας πορεία, όσο και η πορεία αυτού του βιβλίου.

Μπορείς.

Και η ομάδα του Men Of Style είναι μαζί σου.

Σπύρος, Χρήστος, Ανέστης

bestseller

Λίγα Λόγια Για Το Βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”

“Πόσες φορές έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πρόκληση και αντί να κάνεις ένα βήμα πίσω, να κάνεις το αναπάντεχο; Να αντιμετωπίσεις την πρόκληση κατάματα και τελικά να κερδίσεις! Έστω για μια στιγμή να νιώσεις υπερήρωας.

Ο Άνδρας Αξίας είναι ο υπερήρωας στον δικό του κόσμο.

Έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που θα τιθασεύσει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που θα δώσει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι απίστευτες θυσίες που τελικά θα χρειαστεί να κάνει τοποθετώντας τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, είναι οι παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του, και μέσα από αυτά θα γίνει ένας πραγματικός υπερήρωας.”

Αγόρασέ το εδώ.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.