Η πραγματικότητα σου και οι γυναίκες.

Ο Nitro αρέσκεται να λέει “ η συμπεριφορά γεννά συμπεριφορά ” .

Από τότε που ασχολήθηκα με το Game και κατά συνέπεια άρχισα να συνειδητοποιώ τους νόμους που διέπουν τις κοινωνικές δυναμικές και ιδιαιτέρως την γυναικεία συμπεριφορά, νιώθω μεγάλη ενόχληση όταν ακούω άνδρες να κακοχαρακτηρίζουν γυναίκες παίρνοντας αρνητικές αντιδράσεις από αυτές. Ουσιαστικά μετακυλούν την οργή που νιώθουν για τον εαυτό τους στις γυναίκες απαιτώντας από αυτές  να δεχθούν την ανεπάρκεια τους που οι ίδιοι έχουν ως άνδρες !

Αγνοούν οι δυστυχείς  ότι :

α) Δεν ξέρει τον πραγματικό σου εαυτό. Δεν απορρίπτει εσένα, αλλά τον τρόπο που την προσέγγισες και προσπάθησες να την κερδίσεις.

β) Αν δεν αγαπάς τις γυναίκες ως τέτοιες και όχι σαν  αντικείμενα του σεξ δεν πρόκειται και αυτές να αγαπήσουν εσένα.! . Το να συμπαθείς τις γυναίκες μόνο όταν παίρνεις θετικές αντιδράσεις δεν είναι λογικό. Δεν σέβονται την πραγματικότητα σου γιατί δεν είναι γοητευτική. Κατά συνέπεια δεν αρέσει σ’ εσένα γιατί να αρέσει σ΄ αυτές; Τι έχεις που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό ;

Είναι αυτό που θέλουμε να καταλαβαίνουν οι φίλοι στα bootcamps !

Its all about you
Είναι ουσιώδες να καταλάβεις ότι το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις ότι σου αξίζει κάθε γυναίκα που θα μιλάς !

Καμιά φορά όταν έχεις “ προχωρήσει ” με μια συγκεκριμένη γυναίκα, μπορεί να σου φανεί πιο σημαντική από όσες άλλες ενδεχομένως να γνωρίσεις ¨Η καλύτερη γυναίκα είναι η επομένη ” είναι μια από τις πεποιθήσεις ( mindsets)  που θέλεις να έχεις.. Aκόμα χειρότερο είναι να φοβάσαι να την χάσεις επειδή, είτε φοβάσαι ότι δεν θα ξαναβρείς άλλη εύκολα,  είτε πιστεύεις ότι έχεις περισσότερα να χάσεις από αυτήν.

Η αλήθεια είναι ότι παντού υπάρχουν ποιοτικές γυναίκες ! Ένα άλλο mindset είναι αυτό της αφθονίας ( abundance mentality ). Αν πιστέψεις πραγματικά ότι πάντοτε θα έχεις όσες γυναίκες θέλεις (έτσι ακριβώς σκέφτονται και οι γυναίκες !) τότε συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.
Όταν πιστεύεις ότι οποιαδήποτε γυναίκα είναι μαζί σου είναι προνομιούχα τότε όλη σου η συμπεριφορά είναι συνεπής. Οι γυναίκες το βλέπουν αυτό, και είναι αυτές που ανησυχούν μην σε χάσουν.

Sex:

Οι γυναίκες είναι επιφυλακτικές απέναντι στο σεξ για 2  λόγους :

 1.  Λόγω βιολογίας!  Το σεξ γι’ αυτές έχει σαν αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη!
2.  Λόγω κοινωνικού προγραμματισμού !  ” Οι γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ είναι τσούλες ” .

Οι 2 παραπάνω αιτίες  κάνουν τις γυναίκες να γνωρίζουν ότι το sex έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο για αυτές απ’ ότι για τον άνδρα. Αυτό τις κάνει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές με την επιλογή συντρόφου.

Κάτι χρήσιμο που είναι καλό να θυμόμαστε είναι ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ απ’ ότι οι άνδρες.. Αυτό το θεωρώ σαν μια σκέψη κλειδί που πρέπει  να έχει ένας άνδρας στο νου  αγνοώντας τον κοινωνικό προγραμματισμό που έχει εκπαιδεύσει γενιές ανδρών να σκέφτονται  ότι το σεξ είναι δώρο των γυναικών προς τους άνδρες  “ για την καλή τους συμπεριφορά ”.
Το να σκέφτεσαι ότι το σεξ μιας γυναικάς μαζί σου :

α) είναι δεδομένο ότι θα έρθει ( και θα έρθει ) και ..
β) είναι ένα από τα προνόμια σου  που  απολαμβάνει.

Θα έχει αποτέλεσμα το να είσαι χαλαρός, και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

και δεν υπάρχει καλύτερος  διακόπτης έλξης από αυτό !

Στα επόμενα άρθρα θα περάσουμε στη 2η ενότητα του άρθρου μου περί εισαγωγής στο inner Game, όπου θα μπούμε στο πως μπορείς να  ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς τις γνώσεις για ν’ αλλάξεις !

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.