Η Πραγματικότητα σου και οι Γυναίκες.

Πραγματικότητα Και Γυναίκες : Επαναπροσδιόρισε Τις Πεποιθήσεις Και Τις Προσδοκίες Σου

Είναι σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας όταν ένας άνδρας αρχίζει να προσεγγίζει όλο και πιο συστηματικά τις γυναίκες που του αρέσουν να αντιμετωπίσει και τη απόρριψη. Το σημαντικό όμως είναι να μαθαίνει από αυτές τις εμπειρίες και μεσά από τη διαδικασία των προσεγγίσεων να βελτιώνεται σε επικοινωνιακό επίπεδο και να γίνεται η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού του.

Δες το βίντεο και μάθε πως να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου πριν συνεχίσουμε.

Προσωπικά από τη στιγμή που άρχισα να συνειδητοποιώ τους νόμους που διέπουν τις κοινωνικές δυναμικές και ιδιαιτέρως την γυναικεία συμπεριφορά, άρχισα και να νιώθω νιώθω μεγάλη ενόχληση όταν ακούω άνδρες να κακοχαρακτηρίζουν γυναίκες παίρνοντας αρνητικές αντιδράσεις από αυτές.

Ουσιαστικά μετακυλούν την οργή που νιώθουν για τον εαυτό τους στις γυναίκες απαιτώντας από αυτές  να δεχθούν την ανεπάρκεια τους που οι ίδιοι έχουν ως άνδρες !

Τι Αγνοούν Κάποιοι Άνδρες Που Απογοητεύονται Εύκολα

απόρριψη από γυναίκα

α) Η γυναίκα που σε απρρίπτει δεν ξέρει τον πραγματικό σου εαυτό. Δεν απορρίπτει εσένα, αλλά τον τρόπο που την προσέγγισες και προσπάθησες να την κερδίσεις.

β) Αν δεν αγαπάς τις γυναίκες ως γυναίκες και όχι σαν  αντικείμενα του σεξ δεν πρόκειται και αυτές να αγαπήσουν εσένα!

Το να συμπαθείς τις γυναίκες μόνο όταν παίρνεις θετικές αντιδράσεις δεν είναι λογικό. Δεν σέβονται την πραγματικότητα σου γιατί δεν είναι γοητευτική. Κατά συνέπεια δεν αρέσει σ’ εσένα γιατί να αρέσει σ΄ αυτές; Τι έχεις που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό ;

Είναι αυτό που θέλουμε να καταλαβαίνουν οι φίλοι στα bootcamps !

Καμιά φορά όταν έχεις “ προχωρήσει ” με μια συγκεκριμένη γυναίκα, μπορεί να σου φανεί πιο σημαντική από όσες άλλες ενδεχομένως να γνωρίσεις ”Η καλύτερη γυναίκα είναι η επομένη” είναι μια από τις πεποιθήσεις ( mindsets)  που θέλεις να έχεις.

Aκόμα χειρότερο είναι να φοβάσαι να την χάσεις επειδή, είτε φοβάσαι ότι δεν θα ξαναβρείς άλλη εύκολα,  είτε πιστεύεις ότι έχεις περισσότερα να χάσεις από αυτήν.

απόρριψη από γυναίκα

Δες εδώ το βίντεο του Θέμη και μάθε ότι κι εσύ μπορείς να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Η αλήθεια είναι ότι παντού υπάρχουν ποιοτικές γυναίκες ! Ένα άλλο mindset είναι αυτό της αφθονίας. Αν πιστέψεις πραγματικά ότι πάντοτε θα έχεις όσες γυναίκες θέλεις τότε συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.
Όταν πιστεύεις ότι οποιαδήποτε γυναίκα είναι μαζί σου είναι προνομιούχα τότε όλη σου η συμπεριφορά είναι συνεπής. Οι γυναίκες το βλέπουν αυτό, και είναι αυτές που ανησυχούν μην σε χάσουν.

Οι Γυναίκες Είναι Επιφυλακτικές Απέναντι Στο Σεξ Για Ένα Βασικό Λόγο

Βασικά λόγω κοινωνικού προγραμματισμού. Σου θυμίζει κάτι η παρακάτω επικίνδυνη γενίκευση;

Οι γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ είναι τσούλες.

Η παραπάνω αιτία  κάνει τις γυναίκες να γνωρίζουν ότι το sex έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο για αυτές απ’ ότι για τον άνδρα. Αυτό τις κάνει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές με την επιλογή συντρόφου.

απόρριψη από γυναίκα

Κάτι χρήσιμο που είναι καλό να θυμόμαστε είναι ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ απ’ ότι οι άνδρες. Αυτό το θεωρώ σαν μια σκέψη κλειδί που πρέπει  να έχει ένας άνδρας στο νου  αγνοώντας τον κοινωνικό προγραμματισμό που έχει εκπαιδεύσει γενιές ανδρών να σκέφτονται  ότι το σεξ είναι δώρο των γυναικών προς τους άνδρες  “ για την καλή τους συμπεριφορά ”.

Πραγματικότητα Και Γυναίκες : Σωστός Τρόπος Σκέψης

Αν νιώθεις ότι πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης, όχι μόνο στο θέμα των γυναικών αλλά και συνολικότερα, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, όπου συζητήσαμε διεξοδικά.

Αν σκέφτεσαι ότι το σεξ μιας γυναίκας μαζί σου 

α) είναι δεδομένο ότι θα έρθει ( και θα έρθει ) και
β) είναι ένα από τα προνόμια σου  που  απολαμβάνει.

Θα έχει αποτέλεσμα το να είσαι χαλαρός, και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχει καλύτερος  διακόπτης έλξης από αυτό !

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.