Πρακτικός Οδηγός: Πως να Προσεγγίσεις 160 Γυναίκες σε 2 Μήνες

Προσέγγισε 160 Γυναίκες Σε 2 Μήνες!

160 γυναίκες! Σίγουρα είναι ένας αριθμός που σε πολλούς μπορεί να φαίνεται απλησίαστος. Όμως είναι;

Κάποιοι άνδρες, δεν θα μιλήσουν σε τόσες γυναίκες σε ολόκληρη την ζωή τους. Θέλεις να είσαι σε αυτή την κατηγορία, η να είσαι μια κατηγορία από μόνος σου;

Μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυνάικα που θές. Δες το βίντεο.

Την τελευταία δεκαετία, η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από την προσέγγιση. Έχω ακούσει γυναίκες να μου λένε πως το πρώτο πράγμα που κοιτούν σε έναν άνδρα είναι το παντελόνι, τα φρύδια ή τα χέρια.

Έχω ζήσει βραδιές που θα θυμάμαι για πάντα, και βραδιές που θα με στοιχειώνουν μέχρι το περίεργο ταξίδι που λέγεται ζωή λάβει τέλος.

Καθώς διαβάζεις τα νούμερα στον τίτλο είναι πιθανόν να σου φαίνονται περίεργα. Όμως θα ήθελα να συγκεντρωθείς στους παρακάτω υπολογισμούς και μαζί μου να βγάλεις κάποια λογικά συμπεράσματα.

Ακόμα, πριν ξεκινήσεις το διάβασμα, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newwletter μας. Χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου.

Τα Πάντα Είναι Νούμερα

Αν αφιερώσεις 2 ημέρες την εβδομάδα, και την κάθε ημέρα κάνεις 10 προσεγγίσεις, στο τέλος του μήνα θα έχεις κάνει 80 προσεγγίσεις. Όχι κι άσχημα…

2 ημέρες/εβδομάδα – 10 προσεγγίσεις/βραδιά – 20 προσεγγίσεις/εβδομάδα – 80 προσεγγίσεις/μήνα – 160 προσεγγίσεις/2 μήνες.

γυναίκες και σεξ.

 

Βέβαια, είναι σημαντικό να παίζεις αυστηρά αν θέλεις να γίνεις πραγματικά καλός με τις γυναίκες και να δημιουργήσεις μοναδικές βραδιές.

Όμως, παρόλο που με μια δεύτερη ματιά ο αριθμός φαίνεται εφικτός(και είναι), θα πρέπει να παίξεις έξυπνα και κυρίως παραγωγικά. Έτσι κι αλλιώς, αυτό δεν θέλεις;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ο αριθμός των ατόμων που θα βγεις παίζει σημαντικό ρόλο στην πρακτική εξέλιξη της βραδιάς. Αλλάζει άρδην τα δεδομένα και φυσικά την προσέγγιση που πρόκειται να κάνεις σε γυναίκες. Όμως γιατί;

Αν βγεις για να προσεγγίσεις γυναίκες μαζί με έναν φίλο σου, υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα.

βγαίνεις για προσεγγίσεις με ένα φίλο σου

Πλεονεκτήματα:

Ο χρόνος που θα αφιερώνετε σε κάθε παρέα από γυναίκες θα είναι ίδιος, αλλά θα αντιστοιχούν περισσότερες γυναίκες στον καθένα.

Υπάρχει ο άγραφος νόμος πως αυτός που προσεγγίζει πρώτος, επιλέγει και πρώτος. Στηριζόμενοι λοιπόν σε αυτόν τον κανόνα, αντιστοιχούν 5 παρέες γυναικών στον καθένα.

Μειονεκτήματα:

Σε περίπτωση που καθίσετε σε ένα μαγαζί και προσεγγίσει ο ένας, ο άλλος δεν θα μπορεί να αφήσει το τραπέζι ώστε να έρθει να στηρίξει το παιχνίδι σου.

Γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όση αυτοπεποίθηση διαθέτεις για να προσεγγίσεις τις γυναίκες που σου αρέσουν. Δες εδώ το βίντεο τυο Χρήστου και βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Χρόνοι Παραμονής Στην Παρέα Γυναικών

προσέγγισε γυναίκες

Στην κάθε παρέα από γυναίκες που πρόκειται να προσεγγίσεις, θα χρειαστεί να αφιερώσεις maximum 20 – 30 λεπτά μέχρι να πάρεις τηλέφωνο. Αν λοιπόν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι αφιερώνεις 30 λεπτά σε κάθε παρέα, τότε έχουμε:

2.5 Ώρες Μaximum Για 5 Παρέες Γυναικών Που Θα Προσεγγίσεις.

Αν η συγκεκριμένη ποσότητα αντιστοιχεί και για τον φίλο σου, τότε η βραδιά θα πρέπει να διαρκέσει 5 ώρες. Αυτοί οι χρόνοι δεν περιλαμβάνουν χρόνους μετακίνησης και χρόνο για να βρεις να παρκάρεις.

Αυτοί οι χρόνοι βέβαια αλλάζουν. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στα 10 – 15 λεπτά, όμως είναι καλύτερο να είμαστε προετοιμασμένοι για του μέγιστους χρόνους. Ακόμα, υπάρχει περίπτωση κάποιες παρέες γυναικών να μην είναι διαθέσιμες ή απλά η προσέγγιση να μην οδηγήσει στην ανταλλαγή τηλεφώνων.

Αν όμως αρκεστείς σε αυτόν τον αριθμό από γυναίκες, θα έχεις προσεγγίσει 80, και όχι 160 γυναίκες σε 2 μήνες. Το πώς θα λύσεις αυτό το πρόβλημα, θα το δούμε παρακάτω…

Πως Θα Βρεις 10 Παρέες Γυναικών Σε Μια Βραδιά

Μια καλή βραδιά και ένα καλό μαγαζί, θα δώσουν κατά μέσο όρο 2-5 παρέες από γυναίκες ανά βραδιά. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πας σε δύο ή τρία μαγαζιά σε ένα βράδυ, κάτι που μπορεί να είναι κουραστικό. Όμως δεν είναι αυτό το πραγματικό πρόβλημα…

  • Αν σε κάθε μαγαζί παίρνεις ένα ποτό, στον μέσο όρο έχεις 8 ευρώ ανά μαγαζί. Επομένως στο σύνολο των τριών μαγαζιών μας κάνει στρογγυλοποιημένα 25 ευρώ. Αν παίρνεις Cocktail ή ουίσκι, τότε τα νούμερα αλλάζουν.
  • Αν χρειαστεί να αλλάξεις περιοχή, το κόστος αυξάνεται, αφού πρέπει να υπολογίσουμε και το κόστος βενζίνης.

πως να προσεγγίσεις παρέες γυναικών

Πρακτικές Λύσεις Για Να Προσεγγίσεις 160 Γυναίκες:

  1. Επέλεξε περιοχές που ξέρεις πως θα έχει πληθώρα από μαγαζιά.
  2. Αν το πρώτο δεν είναι εφικτό, επέλεξε κάποιο γνωστό club, που ξέρεις πως οι ανακυκλώσεις του κόσμου θα είναι 2-3 την βραδιά.

#1. Μην Ριζώσεις Σε Ένα Μόνο Σημείο Του Μαγαζιού

Αν κάτσεις σε ένα μόνο σημείο του μαγαζιού, τότε δεν θα έχεις την κατάλληλη ορατότητα που χρειάζεσαι. Βέβαια, μπορείς κάλλιστα να κάνεις μια βόλτα και να εντοπίσεις διαθέσιμες παρέες γυναικών για να προσεγγίσεις.

Σε αυτό το σημείο, υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που θα πρέπει να υπολογίσεις:

  1. Αν πας νωρίς στο μαγαζί, τότε δεν μπορείς να περιφέρεσαι με το ποτό στο χέρι.
  2. Οι μέρες που μαζεύεται ο κόσμος στα μαγαζιά είναι κυρίως Παρασκευή και Σάββατο. Οι ώρες που αρχίζουν να γεμίζουν τα Bar είναι από τις 23:00 και μετά, και 00:00-01:00 τα Club.

Αυτά τα δεδομένα, επηρεάζουν τις πληροφορίες που πρόκειται να σου δώσω αμέσως παρακάτω.

#2. Κάνοντας 5 Ακόμα Προσεγγίσεις

προσέγγισε γυναίκες

Όπως αναφέραμε παραπάνω, θα χρειαστείς περίπου 1.5 – 2.5 ώρες για να κάνεις 5 καθαρές προσεγγίσεις μέσα στο μαγαζί. Αυτές θα τις κάνεις είτε μόνος σου είτε παρέα με φίλο σου.

Όμως που θα βρεις άλλες 5 παρέες από γυναίκες να προσεγγίσεις;

Η απάντηση κρύβεται στον δρόμο…

Πριν ξεκινήσεις να παίζεις μέσα σε κάποιο Bar ή Club, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις παιχνίδι στον δρόμο. Στο διάστημα 21:00 – 23:00, έχεις την δυνατότητα να περπατήσεις και να βρεις έναν μεγάλο αριθμό από γυναίκες στον δρόμο. Αυτό το είδος παιχνιδιού ονομάζεται Street Game.

Να θυμάσαι: Ο κάθε διάλογος με γυναίκες που θα προσεγγίσεις στον δρόμο, να διαρκέσει 5 – 10 λεπτά. Αν κάνεις 5 προσεγγίσεις από 10 λεπτά την κάθε μια, τότε έχεις σύνολο 50 λεπτά.

Το χρονικό διάστημα των 2 ωρών που σου ανέφερα παραπάνω, είναι υπεραρκετό για να βρεις γυναίκες που είναι διαθέσιμες να μιλήσουν. Αυτό στο αναφέρω επειδή υπάρχει περίπτωση κάποιες γυναίκες να μην σταματήσουν.

πρόσέγγισε όποια γυναίκα σου αρέσει

Πλεονέκτημα:

Στον δρόμο θα έχεις την δυνατότητα να προσεγγίσεις περισσότερες από 5 γυναίκες. Αυτό σου δίνει το τρομακτικό πλεονέκτημα να εξασκήσεις τις ικανότητες σου και να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος για το παιχνίδι σου μέσα στο μαγαζί.

#3. Παίζεις Για Να Κερδίσεις Και Για Να Προσεγγίσεις 160 Γυναίκες Σε 2 Μήνες

Βγαίνεις έξω για να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν και να εμπλακείς μαζί τους όσο γίνεται περισσότερο.

Δεν βγαίνεις για να μιλήσεις, βγαίνεις για να φλερτάρεις.

Εμείς πάντως για το θέμα του φλερτ στο δρόμο ή σε μπαρ/κλαμπ το έχουμε συζητήσει αναλυτικά στο παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Κάποιοι κανόνες:

  1. Συγκεντρώνεσαι σε διαλόγους που οδηγούν στο σεξουαλικό ενδιαφέρον. Αν κάποια γυναίκα δεν θέλει ή δεν έχει όρεξη προχώρα παρακάτω. Ο χρόνος είναι πολύτιμος.
  2. Πρώτα ελέγχεις την πραγματικότητα που προβάλεις, έπειτα διαχειρίζεσαι την προσοχή της και μετά της δείχνεις πως οι σκοποί σου δεν είναι φιλικοί.
  3. Δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν για το τι θέλεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα σου.
  4. Επέλεξε να βγεις με κάποιο που είναι τουλάχιστον στο επίπεδο με εσένα.

Το επόμενο βράδυ είναι δικό σου. Βγες, διασκέδασε και γνώρισε γυναίκες. Είναι απλό και είναι στο χέρι σου.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr