Η Πρώην μου με Ενοχλεί ενώ έχω Σχέση με Άλλη – Τί να Κάνω;

Μήπως της έχεις επιτρέψει να συμπεριφέρεται έτσι;

Η Πρώην Εμφανίζεται Ενώ Έχεις Μια Νέα  Σχέση…

Το Hollywood είναι γεμάτο με ταινίες αυτού του είδους και είμαι σίγουρος ότι έχεις δει αρκετές. Τύπος που χωρίζει την πρώην του, ξαναβρίσκει τον εαυτό του και φτιάχνει μία νέα σχέση και ξαφνικά εμφανίζεται η πρώην του να του κάνει τη ζωή άνω κάτω.

Εντάξει, από πόσες τρύπες κάνει νερά αυτή η υπόθεση;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που έχω ακούσει από ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ότι έχουν μία πρώην που τους βομβαρδίζει με τηλέφωνα, e-mails, μηνύματα σε περίεργες ώρες της νύχτας και άλλα πολλά.

Αυτό που με κάνει και χαμογελάω κάθε φορά είναι η απαξιωτική κίνηση που κάνουν με το χέρι τους και ο τόνος της φωνής τους που αφήνει μία υπόνοια “Τι να κάνω, με θέλει αλλά εγώ το παίζω ιστορία”.

η πρώην επικοινωνεί μαζί σου

Σίγουρα Σε Κολακεύει Να Σε Θέλει Η Πρώην

Σίγουρα σε όλους μας αρέσει να ξέρουμε ότι υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που μας θέλουν. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτό τους δίνει και κύρος.

Υπάρχει όμως λόγος να την ταλαιπωρείς έτσι, εφόσον δεν την θες;

Πόσο αντρικό είναι αυτό;

Αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να απομακρύνεις μία γυναίκα από τη ζωή σου; Αν θες φυσικά…

Δες παρακάτω 5 λόγους για να μην γυρίσεις ποτέ σε μια πρώην.

Ανάλογα πάντα και με τον χρόνο που έχετε περάσει μαζί, αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας να αποχωριστείς κάποια, ειδικά αν το σεξ ήταν καλό.

Να ξέρεις ότι σε μία σχέση το σεξ παίζει ρόλο 60 με 70 τις εκατό. Συνεπώς, όσο καλύτερο, τόσο δυσκολότερο.

Ας δούμε τις περιπτώσεις αναλυτικότερα.

 

#1. Την Χώρισες Και Αυτή Επιμένει Να Σε Διεκδικεί

Αν είσαι σίγουρος γιατί την χώρισες, τότε το πιο σωστό είναι να την απομονώσεις τελείως. Είναι το πιο σωστό για εκείνη και για εσένα. Ένας χωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση και το τελευταίο που θες, είναι την πρώην σου να υπάρχει κάπου εκεί στο όριο και να σου υπενθυμίζει την ύπαρξή της.

Σκέψεις όπως “Ας απομακρυνθούμε λίγο λίγο” είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Εφαρμόζοντας το, της δίνεις την εντύπωση ότι έχει κάποια πιθανότητα να σε κερδίσει πίσω, οπότε θα συνεχίσει να σε πιέζει.

#2. Η Πρώην Σε Χώρισε Και Επιμένει Να Επιστρέφει

Λοιπόν, εδώ μιλάμε για πειραγμένη κατάσταση. Ίσως έχει τάσεις φυγής, ίσως την πίεσες με κάτι που της είπες και την τρόμαξες, ίσως είναι απλά τρελή. Ακόμα πιο τρελός θα είσαι εσύ όμως αν την δεχτείς πίσω. Δεν γίνεται να σου σακατεύει την ψυχολογία με τις αναχωρήσεις της και εσύ να την δέχεσαι πίσω.

Τίθεται θέμα αξιοπρέπειας, αυτοεκτίμησης  και εσωτερικής ισορροπίας και ηρεμίας. Φρόντισε να την απομονώσεις και να μην ξαναμιλήσεις μαζί της γιατί θα σε καταστρέψει ψυχολογικά.

Στο κάτω κάτω ενδέχεται να μην την ενδιαφέρεις εσύ, αλλά η προσοχή που της δίνεις, όπως θα δεις στο βίντεο εδώ.

#3. Την Χώρισες Και Είσαι Με Άλλη Ενώ Η Πρώην Σου Σε Πιέζει

Πάλι θα αναφερθώ στο θέμα της αξιοπρέπειας. Εφόσον είσαι με άλλη, οφείλεις να το ξεκαθαρίσεις με την μία. Αν τώρα εξακολουθήσει να επιμένει ενώ ξέρει ότι είσαι με άλλη, τότε πρέπει να αναλάβεις πιο δραστικά μέτρα. Κόβεις την επικοινωνία μαχαίρι. Τα κινητά νέας τεχνολογίας σου δίνουν την δυνατότητα να μπλοκάρεις εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα από συγκεκριμένους αριθμούς.

Αν τώρα χρησιμοποιεί άλλους αριθμούς για να στο κάνει πιο δύσκολο, τότε είναι καλό να ενημερώσεις την καινούρια σου κοπέλα. Αν βέβαια σε ενδιαφέρει και είναι κάποια που θες να αφιερώσεις χρόνο. Είναι προτιμότερο να το ξεκαθαρίσεις αμέσως αλλιώς σίγουρα θα πάρει διαστάσεις αργότερα και θα έχεις πρόβλημα.

η πρώην σου σε πιέζει

#4. Σε Χώρισε Και Ενώ Είσαι Με Άλλη, Σε Πιέζει Να Τα Ξαναβρείτε

Ας πρόσεχε. Δεν νομίζω ότι μπορώ να σου πω πολλά πράγματα για αυτό. Δεν μπορεί να επιστρέφει όποτε θυμάται για να πάρει κάτι από εσένα και να ξαναφύγει (σεξ). Πέφτει στην προηγούμενη κατηγορία 2 και απλά ατύχησε.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η πρώην σου θα σε ενοχλήσει όσο της επιτρέψεις εσύ να σε ενοχλήσει.

Οι χωρισμοί είναι δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή μας, αλλά μας διδάσκουν πολλά. Δες σχετικά το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika.

Γενικά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν σου αρέσει να υπάρχει κάπου στο περιθώριο και να σε πολιορκεί, τότε θα συμβεί αυτό ακριβώς. Μετά όμως, μην παραπονεθείς ότι σου χάλασε τη σχέση με την επόμενη γιατί ουσιαστικά εσύ θα το έχει επιτρέψει.

Από την άλλη, ίσως να μην είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε μία νέα σχέση. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να σηκώνει το τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα ή να παίρνει τηλέφωνο την πρώην σου, τότε έχεις ακόμη εκκρεμότητες.

Αν έχεις λοιπόν αμφιβολίες και αισθάνεσαι ότι δεν το έχεις ξεπεράσει στο 100 τις εκατό, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις λίγο μόνος σου.

Βγες, φλέρταρε, γνώρισε γυναίκες και φυσικά κάνε σεξ αλλά απέφυγε τις μεγάλες δεσμεύσεις μέχρι να αισθανθείς ότι το έχεις ξεπεράσει και είσαι έτοιμος να προχωρήσεις παρακάτω.

Αν θες να σε βοηθήσουμε σε όλο αυτό, επικοινώνησε μαζί μας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.