Προκαταρκτικά: 5 Λόγοι που Απογειώνουν το Σεξ

Προκαταρκτικά: 5 Λόγοι που Απογειώνουν το Σεξ

Τα Προκαταρκτικά Απογειώνουν Το Σεξ

Για πολλούς άντρες τα προκαταρκτικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας του σεξ και της σεξουλικής διαδικασίας. Για άλλους πάλι, είναι κάτι που δεν είναι τόσο απαραίτητο προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, τα προκαταρκτικά κρίνονται αναγκαία εάν θέλεις να έχεις την μέγιστη σεξουαλική απόλαυση τόσο εσύ όσο και η γυναίκα.

Ειδικά για τις γυναίκες, το να υπάρχει ένα… ζέσταμα πριν την κύρια πράξη στο κρεβάτι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τους προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία και τις κάνει να απολαμβάνουν το σεξ ακόμα περισσότερο.

Φυσικά, για να σε ξεαγχώσω, δεν υπάρχει σωστός τρόπος για να γίνουν τα προκαταρκτικά. Αυτό που μετράει είναι φυσικά η δική σου εμπειρία αλλά κυρίως το να το απολαμβάνετε και οι δύο.

Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι πολύ. Δεν είναι ο σκοπός να τα κάνεις όλα τέλεια.

Αντίθετα, επικεντρώσου στο να απολαύσετε και οι δύο τη διαδικασία και να νιώσετε ο ένας τον άλλον περισσότερο.

Σε περίπτωση, όμως, που θεωρείς ότι τα προκαταρκτικά δεν είναι σημαντικά και ότι το μόνο που μετράει είναι το σεξ, ήρθε η ώρα να αλλάξεις άποψη διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

 

#1. Με Τα Προκαταρκτικά Μαθαίνετε Καλύτερα Ο Ένας Τον Άλλον

Τα προκαταρτικά βοηθούν και τους δυο σας να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλον στο σεξουαλικό κομμάτι και δείτε τι αρέσει περισσότερο στον καθένα σας.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς, με το να γνωρίζετε τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο το σεξ στη συνέχεια. Έτσι, ακόμα κι αν είστε καιρό μαζί, μπορεί να ανακαλύψετε καινούριες δραστηριότητες στα προκαταρκτικά που σας ικανοποιούν περισσότερο απ’ ότι άλλες.

Σε πολλές περιπτώσεις, τα πετυχημένα προκαταρκτικά μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο απ’ ότι το σεξ. Αυτό είναι θετικό, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε περιοριστεί μόνο στη σεξουαλική πράξη αλλά επενδύσατε χρόνο για να ικανοποιήσετε και να ανακαλύψετε καλύτερα τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις.

#2. Ερεθίζουν Περισσότερο Και Τους Δυο Σας, Με Αποτέλεσμα Να Απογειώνεται Το Σεξ

Παρ’ όλο που υπάρχουν περιπτώσεις που το να κάνετε απευθείας σεξ μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικό, τις περισσότερες φορές τα προκαταρκτικά συμβάλουν στο να απολαύσετε και οι δύο περισσότερο τη σεξουαλική πράξη.

Επειδή στα προκαταρκτικά όπως και να’ χει ερεθίζεστε και οι δύο, όταν έρθε η ώρα για τη διείσδυση είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσετε σε οργασμό και απολαμβάνετε πολύ περισσότερο το σεξ.

Τα προκαταρκτικά παίζουν τεράστιο ρόλο στο να ερεθιστείτε και να νιώσετε σεξουαλική άνεση και οι δύο, ώστε όταν έρθει η στιγμή της διείσδυσης να είστε ήδη έτοιμοι για την κορύφωση.

Επειδή υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, οι πιθανότητες να ερεθιστείτε στο μέγιστο ή ακόμα και να έρθετε σε οργασμό είναι τεράστιες.

Αυτό κάνει το σεξ ακόμα πιο απολαυστικό.

Φυσικά, έχει να κάνει με το τι αρέσει στον καθένα σας και με το τι κοιτάζουν γενικότερα οι γυναίκες και οι άντρες στο σεξ. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το θέμα.

Και ουσιαστικά είναι και ένας από τους λόγους που απογειώνεται το σεξ.

 

#3. Τα Προκαταρκτικά Απογειώνουν Το Σεξ Γιατί Αυξάνουν Την Σεξουαλική Οικειότητα Και Σας Χαλαρώνουν

Ειδικά για τη γυναίκα αλλά και για εσένα, τα προκαταρκτικά παίζουν τεράστιο ρόλο στην αύξηση της οικειότητας και στη χαλάρωση και την άνεση.

Τα προκαταρκτικά σάς βοηθούν να εξοικειωθείτε ο ένας με το σώμα του άλλου και, πέρα από το να γνωριστείτε καλύτερα, να φτάσετε σε ένα σημείο που να νιώθετε οικεία και άνετα.

Το αποτέλεσμα με αυτό είναι ότι, μόλις έρθει η ώρα για τη σεξουαλική πράξη, θα νιώθετε και οι δύο πιο χαλαροί και θα μπορέσετε να είστε πιο απελευθερωμένοι.

Έτσι, θα απολαύσετε το σεξ ακόμα περισσότερο και δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα προκαταρκτικά παίζουν τεράστιο ρόλο στο να χαλαρώσει η γυναίκα και να νιώσει άνετα και οικεία μαζί σου. Αυτό θα οδηγήσει όχι μόνο στο να απολαύσει περισσότερο το σεξ, αλλά και στο να έχει μια καλύτερη συνολικά εικόνα για την μεταξύ σας χημεία.

#4. Τα Προκαταρκτικά Διεγείρουν Σεξουαλικά Τη Γυναίκα Σε Τεράστιο Βαθμό

Όσον αφορά την ανατομία της γυναίκας, είναι πολύ σημαντικό ο κόλπος της να είναι υγρός πριν τη διείσδυση. Διαφορετικά μπορεί να επέλθει πόνος ή ακόμα και τραυματισμός, τόσο για εκείνην όσο και για εσένα.

Τα προκαταρκτικά είναι ο μοναδικός τρόπος να εκκριθούν τα απαραίτητα υγρά ώστε το σεξ να γίνει πιο εύκολο μετά και πιο απολαυστικό.

Γι’ αυτό μην το αμελείς, γιατί είναι και θέμα ανατομίας και καλής υγείας και των δυό σας.

 

#5. Τα Προκαταρκτικά Απογειώνουν Το Σεξ Γιατί Εμπλουτίζουν Την Σεξουαλική Σας Ζωή

Ειδικά σε μια μακροχρόνια σχέση τα προκαταρκτικά είναι ένας από τους βασικούς τρόπους ώστε να μην ακολουθήσει η βαρεμάρα στον σεξουαλικό τομέα. Φυσικά βοηθάει και σε μια σχέση που τώρα ξεκινάει.

Ενώ το σεξ από μόνο του μπορεί να είναι πολύ καλό, τα προκαταρκτικά προσφέρουν τεράστια ποικιλία. Ενώ αυξάνουν τη γκάμα των σεξουαλικών δραστηριοτήτων που έχετε με τη γυναίκα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η σεξουαλική σας ζωή παίρνει άλλο χρώμα και γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα και έντονη.

Και αυτό φυσικά συμβάλει τόσο στην καλή σωματική και ψυχική υγεία, όσο και στην μέγιστη απόλαυση της σεξουαλικής ζωής σας.

Τώρα, εάν δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, υπάρχει άλλη τακτική που ακολουθείς. Δες το βίντεο του Χρήστου που αναφέρονται οι 3 βασικότεροι λόγοι που δεν θέλει να κάνετε σεξ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι δεν χρειάζεται να βλέπεις τα προκαταρκτικά ως κάτι το δύσκολο, το ξένο ή κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις.

Ο σκοπός είναι, φυσικά, να το απολαύσετε και οι δύο στο μέγιστο και να απογειώσουν τη σεξουαλική σας εμπειρία.

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά πράγματα που μπορείς να κάνεις στο κρεβάτι μαζί της κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Ξεκίνα να εξερευνείς και μην φοβάσαι να εκφραστείς και να ζητήσεις αυτό που σκέφτεσαι και θέλεις. Εκεί είναι που το σεξ απογειώνεται πραγματικά. Όταν και οι δύο βιώνετε σεξουαλική ελευθερία και έκφραση.

Εάν εκτός από το σεξ, θέλεις να απογειώσεις και την καθημερινότητά σου, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

 

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.