Προσέγγισε γυναίκες απόψε διαβάζοντας ΜΟΝΟ αυτό το άρθρο

Προσέγγισε γυναίκες απόψε διαβάζοντας ΜΟΝΟ αυτό το άρθρο

Το παιχνίδι του φλερτ και της γυναικείας προσέγγισης είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Δεν μπορείς να το διαβάσεις και να το αφομοιώσεις μέσα σε μία μέρα, ή ακόμα και μία εβδομάδα. Θέλει συνεχές διάβασμα, με εφαρμογή αυτών που διαβάζεις infield, δηλαδή στην πράξη προσεγγίζοντας γυναίκες, ή να παρακολουθήσεις ένα bootcamp με τους κορυφαίους instructors του Menofstyle.gr, που θα σου δώσει μία ώθηση πέρα κάθε προσδοκίας. Ας υποθέσουμε όμως, ότι μαθαίνεις για το Menofstyle.gr σήμερα, Παρασκευή μεσημέρι και θέλεις απόψε κιόλας να βγεις και να προσεγγίσεις γυναίκες. ΔΕ χρειάζεται να διαβάσεις 5 ώρες και να μπερδευτείς. Προσέγγισε γυναίκες απόψε διαβάζοντας ΜΟΝΟ αυτό το άρθρο. Δε χρειάζεται να ξέρεις τι κάνεις όταν βγεις ραντεβού μαζί της, πότε να την πάρεις τηλέφωνο ή τι κάνεις αν ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί της. Θέλεις μόνο να μάθεις τη διαδικασία προσέγγισης γυναικών τη νύχτα σε μπαρ / κλαμπ. Αν είχα μόνο 20 λεπτά να σου μιλήσω πριν βγούμε για να προσεγγίσουμε γυναίκες μαζί σε bootcamp, η ανάλυσή μου θα πήγαινε όπως ακολουθεί και σε αυτό το άρθρο:

 • Φτάνοντας στο χώρο

Φρόντισε να είναι ένας χώρος που γνωρίζεις και αισθάνεσαι άνετα, οικεία. Αν όχι, φρόντισε γρήγορα να εξοικειωθείς με το χώρο.

 1. Πήγαινε από νωρίς, πριν μαζευτεί πολύς κόσμος. Μίλησε με την σερβιτόρα, με τον μπάρμαν. Η εξοικείωση με το προσωπικό θα σε βοηθήσει εξαιρετικά στο να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε δικό σου χώρο.
 2. Μπες στο μπαρ με ένα όμορφο χαμόγελο. Αν είσαι με την παρέα σου, φρόντισε αντί να κοιτάς στο μπαρ πού βρίσκονται οι γυναίκες, να δείχνεις ότι διασκεδάζεις με τους φίλους σου – και αυτό να κάνεις, όχι μόνο να δείχνεις ότι το κάνεις.
 3. Φρόντισε να μιλάς δυνατά και καθαρά, και αν πλησιάσεις κοπέλα. Μη γέρνεις προς το μέρος της και να την κοιτάς στα μάτια.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ!! Πρώτα πρέπει να νιώσει έλξη, ενώ νιώθει άνετα να σου μιλάει. Η έλξη ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ της άνεσης / έντονης οικειότητας, αλλιώς μπαίνεις Friend Zone
 1. Πρώτα πρέπει να νιώσει έλξη. Μη ζητάς προσωπικές πληροφορίες μέσω ερωτήσεων, τύπου “πού μένεις;” ή “με τι ασχολείσαι;” τα πρώτα 3 λεπτά.
 2. Φρόντισε να κάνεις τη γυναίκα που σε ελκύει να εκδηλώσει πρώτη ενδιαφέρον για σένα.Εσύ εκδήλωσε περιέργεια ως προς την παρέα και προκάλεσε λεκτικά και μη την κοπέλα που σου αρέσει.
 • Άνοιγμα συζήτησης – Προσέγγιση

Να είσαι σε κεντρικό σημείο του μπαρ. ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΠΟΛΥ! Μόλις δεις 2 – 3 κοπέλες μαζί, είναι η στιγμή της προσέγγισης. Να είσαι άμεσος αν θέλεις ότι πας να τις γνωρίσεις, χωρίς όμως να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον για κάποια συγκεκριμένη ακόμα. Παραδείγματα: (πάντα πλησιάζεις χαμογελαστός)

 1. Γεια σας, ήρθα να γνωριστούμε. Με λένε Nitro
 2. Γεια σας, μου φανήκατε ωραίες κοπέλες και ήρθα να σας γνωρίσω. Με λένε Nitro
 3. Είστε οι πιο ωραίες κοπέλες που έχω δει απόψε.. τα τελευταία 2 λεπτά

ΠΑΝΤΑ προσεγγίζεις μόλις δεις μία γυναίκα που σου αρέσει. ΜΗΝ ψάχνεις το βλέμμα της και μην καρφώνεσαι ενώ την κοιτάζεις. Δεν έχει νόημα αυτό, εκτός αν έχεις την κατάλληλη εμπειρία και έχεις δει ότι αυτό για εσένα “δουλεύει”.

 • Αλλάζοντας θέμα συζήτησης και δημιουργώντας έλξη
 1. Προσπάθησε να παρατηρήσεις κάτι που φοράνε / πόσο καλά επικοινωνούν με τα μάτια / μάντεψε ποια είναι η καλή και ποια η κακιά της παρέας για να γελάσουν και “βάφτισε” τη μία “αγγελάκι” και την άλλη “διαβολάκι”.
 2. Αν δε σου έρχεται τι να πεις και θέλεις να κάνεις μία προσωπική ερώτηση τύπου “πού μένεις;” ή “τι ζώδιο είσαι;” κάνε δήλωση. δηλαδή: “Εσύ πρέπει να είσαι Σκορπιός, δε θα ταιριάζαμε καθόλου, θα τσακωνόμασταν συνέχεια και μόνο στο σεξ θα τα βρίσκαμε”. Είναι πολύ πιο ελκυστικό να κάνεις δήλωση από ερώτηση, και πιο ευχάριστη διαδικασία κατά τη γνωριμία.
 3. Πέρνα καλά και κάνε και τις κοπέλες να περάσουν καλά. Πείραξέ τες. Βάλε εμπόδια στον “στόχο” σου για να μην ευδοκιμήσει η γνωριμία σας. Κάνε την να σε δει σαν πρόκληση.
 4. ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ακόμα και αν δεν έχεις τι να πεις. Στην αρχή το πιο πιθανό είναι να πρέπει να μιλάς εσύ 90% και οι κοπέλες 10%. Απλά έτσι είναι. Αποδέξου το.
 5. Κάνε τες να διασκεδάσουν, χωρίς να φανεί ότι το προσπαθείς υπερβολικά ή ότι αυτός είναι ο σκοπός σου.
 • Κάνε τον στόχο σου να επενδύσει στη γνωριμία σας
 1. Μόλις ο στόχος σου αρχίσει να εκδηλώνει ενδιαφέρον, είναι η στιγμή να εκδηλώσεις κι εσύ την ερωτική σου περιέργεια, βάζοντάς την να σου “αποδείξει” ότι θα ήταν καλή για εσένα.
 2. 3 κοπλιμέντα είναι συνήθως αρκετά. Κάνε την να τα κερδίσει. Θα πρέπει να σου μιλήσει για πράγματα για τον εαυτό της που πραγματικά σου αρέσουν.
 3. Εφόσον ολοκληρωθεί το βήμα 2, μπορείς να της πεις ότι σε έχει κερδίσει με τον τρόπο της, ενώ στην αρχή δεν είχες τόσο θετική εικόνα.
 • Οικειότητα / σύνδεση
 1. Θέλεις να νιώσει ότι σε ξέρει καιρό, ή ότι βρήκε τον άνθρωπό της. Θεωρείς δεδομένο ότι την ελκύεις ερωτικά και πιάνεις συζήτηση για να γνωριστείτε, ενώ κλιμακώνεις την σωματική επαφή (την ακουμπάς όταν της μιλάς και την χαϊδεύεις, κλιμακώνοντας το άγγιγμά σου ως εξής: κοινωνικό άγγιγμα – φιλικό άγγιγμα – ρομαντικό άγγιγμα – σεξουαλικό άγγιγμα)
 2. Προσπαθείς να εντοπίσεις αν μπορείς να την φιλήσεις, να φύγεις μαζί της το ίδιο βράδυ ή να πάρεις μόνο το τηλέφωνό της.
 • Αποπλάνηση

Η αποπλάνηση πρέπει να είναι αμοιβαία. Όταν προσπαθείς να την αποπλανήσεις σπίτι σου το ίδιο βράδυ, κάποια στιγμή υπάρχει ο κίνδυνος να το σκεφτεί λογικά και να κάνει πίσω, ή να προβάλει αντίσταση για να μη νιώσει εύκολη. Π.χ. στο αυτοκίνητο προς το σπίτι, μην αφήνεις καμία αμήχανη σιωπή γιατί θα σκέφτεται τι πάει να κάνει. Μίλα της, βάλε μουσική και απασχόλησε τον εγκέφαλό της με κάτι άλλο, γιατί είναι σίγουρο ότι αν δεν μιλάς και δεν της απασχολήσεις το μυαλό εκείνη τη στιγμή, θα αρχίσει να σκέφτεται τι πάει να κάνει μαζί σου και “μήπως βιάζομαι και δώσω λάθος εντύπωση”.

Προσέγγισε γυναίκες απόψε διαβάζοντας ΜΟΝΟ αυτό το άρθρο. Τις απαντήσεις στις πιο κρίσιμες απορίες που έχεις, θα τις λάβεις infield, στην πράξη μιλώντας με γυναίκες. Βγες απόψε και καλή επιτυχία.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.