Βγες έξω και προσέγγισε γυναίκες

Προσέγγισε γυναίκες
Nice guys go home alone when the smart guy gets the girls. Nice guys call the smart guys.. ASSHOLES. Funny, isn’t it?
  • Βγες έξω και προσέγγισε γυναίκες!!

Μια από τις βασικές ενστάσεις του φόβου προσέγγισης λιγότερο έμπειρων στο παιχνίδι είναι ότι  δε θέλουν “να αναλωθούν” τον χρόνο τους. Ουσιαστικά  ο φόβος της απόρριψης τους έχει κυριέψει. Η αντιμετώπιση του θέματος βεβαίως όταν έχουν μαζί κάποιον που ξέρουν ότι θα τους βοηθήσει είναι τελείως αντίθετη !Θα πρέπει να καταλάβεις ότι ακολουθούμενου του σκοπού βεβαίως, η διαδικασία της προσέγγισης της γυναίκας απέναντι σου, στα αρχικά στάδια είναι μια μάχη με το μυαλό σου. Ξαφνικά θα βρεις τον εαυτό σου αντιμέτωπο με πολλά επιχειρήματα από τα “σοβαρά” του τύπου “Θα είναι σε σχέση” έως γελοία όπως το να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι “δεν είναι και τόσο όμορφη τελικά!”

Τα έχω περάσει και εγώ και πολλοί άλλοι! Να γνωρίζεις ότι είναι κάτι φυσιολογικό στην διαδικασία της αλλαγής! Αλλά ας εξετάσουμε αυτό το “δεν είναι και τόσο όμορφη τελικά” :

Ποσότητα, δε σημαίνει αγνοώ την ποιότητα. Αυτά τα δύο συνδυάζονται.
Στις γυναίκες που βάζεις στο κρεβάτι σου αλλά και στο ποιες γυναίκες θα προσεγγίσεις και στη ζωή γενικότερα. Κανένας δε γεννήθηκε έτοιμος να μπορεί να προσεγγίζει όποια γυναίκα θέλει. Που ξέρεις ίσως να ξεκίνησα με πολύ λιγότερη πίστη στον εαυτό μου απ’ ότι αυτή που νομίζεις !

Πώς όμως έγινε όλη αυτή η εξέλιξη πραγματικότητα;

Αρχικά, απόγνωση.
Κατόπιν, παραδοχή: “ΔΕΝ είμαι καλός με τις γυναίκες”.
Τρίτο βήμα και πιο σημαντικό : Συνειδητοποίησα ότι για να βελτιώσω την ερωτική μου ζωή ήταν βασικό να αντιμετωπίσω τους φόβους μου !

Άρχισα να προσεγγίζω γυναίκες συνεχώς. Σε οποιονδήποτε χώρο και αν βρισκόμουν, μέχρι που σταδιακά εξοικειώθηκα πλήρως στο να επικοινωνώ μαζί τους. Είχαν αλλάξει όλα και ο εγκέφαλος μου πλέον αντί να με κρατάει πίσω, με βοηθούσε σε αυτήν την νέα μου πραγματικότητα.

Θα σου προτείνω κάτι που θα σε βοηθήσει πολύ :

Δοκίμασε την “αποστολή για αρχάριους”. Βγες έξω και προσέγγισε γυναίκες. 25-30 προσεγγίσεις την εβδομάδα είναι αρκούντως ικανοποιητικές.
Δικαιολογίες τύπου “λόγω κρίσης είναι αδύνατον να βρω τόσες γυναίκες”, δεν υφίστανται. Κάνε μια βόλτα σε καφετέριες, γιατί όχι και σε πανεπιστήμια και σε εμπορικά κέντρα. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την δυνατότητα να προσεγγίσεις ακόμα και περισσότερες από τον παραπάνω συνιστώμενο αριθμό !

Όταν βγεις μαζί μας θα κάνεις τουλάχιστον 10 προσεγγίσεις/ανά βραδιά !

Φαντάσου τώρα αυτό να συμβεί για περισσότερες από μία βραδιές στο πλαίσιο του infield ενός Menofstyle.gr bootcamp, όπου θα έχεις και όλη την γνώση των θεωρητικών μαθημάτων και όλους τους instructors  να σε καθοδηγούν, να σε διορθώνουν και να να “αποκωδικοποιούν” την κάθε φράση που λέγεται είτε από ‘σένα είτε από την γυναίκα που σου μιλάει ! Φαντάζεσαι για τι εμπειρία μιλάμε ήδη !

Ακόμα και αυτές οι 20 – 30 προσεγγίσεις που θα κάνεις σε 2 βράδια μαζί μας, θα σου δώσουν μία ώθηση απίστευτη, καθώς στις συγκεκριμένες βραδιές δεν είναι τόσο ο αριθμός που σαφώς παίζει τον ρόλο του, όσο το επίπεδο των εμπειριών που θα βιώσεις. Θα “μπεις σε έναν ρυθμό” και σε μία φιλοσοφία/ νοοτροπία που θα σου αλλάξει τη ζωή για πάντα, έχοντας κάνει το σημαντικότερο βήμα προς την αλλαγή σου !

Αυτή η ευθύνη είναι μόνο δική σου και η δυνατότητα της επιλογής του ν’ αλλάξεις, είναι το μεγαλύτερο προνόμιο της ανθρώπινης νοημοσύνης! Μια δυνατότητα που χαρακτηρίζει θαρραλέους ανθρώπους

Το σεξ με διαφορετικές όμορφες γυναίκες, δεν είναι ο στόχος πολλών αναγνωστών ή τουλάχιστον έτσι λένε ή ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο, δε θα τους κάνει ευτυχισμένους χαρακτηρίζοντας το  επιφανειακό.  Για την οπτική και την κοντόφθαλμη αντίληψη της πλειοψηφίας είναι. Έτσι πίστευα κι εγώ παλαιότερα.

 Αν δεν πάλευα σκληρά για να πετύχω αυτήν την αλλαγή, δε θα το ανακάλυπτα ποτέ. Ούτε κάποιος καινούργιος θα βιώσει την τόσο όμορφη εμπειρία της παρουσίας όμορφων γυναικών στην ζωή του, αν δεν δοκιμάσει αυτό που έχει απορρίψει μέσα του χωρίς να το έχει ζήσει.

Κακά τα ψέμματα, το σεξ είναι πολύ υψηλά στην ιεραρχία των αναγκών του ανθρώπου, κι επομένως του άντρα. Θέλεις  να καλύψεις αυτή την ανάγκη σου αν θέλεις να είσαι χαρούμενος και ολοκληρωμένος.

To βρίσκω λυπηρό όταν κάποιος δεν πιστεύει αυτά που κάνω/έχω κάνει ή που έχουν κάνει και κάνουν φίλοι μου δυνατοί players όλοι – και του ακούγονται όλα παρατραβηγμένα και ότι απλά δε γίνονται.   Επομένως προσπαθώ και δεν το εγκαταλείπω. Γνωρίζω πολλές γυναίκες για να καταλήξω να κάνω σεξ με μερικές από αυτές που μου αρέσουν πιο πολύ και φυσικά ανταποκρίνονται. ΔΕΝ είναι τύχη ούτε μόνο ικανότητα.

Το πιο λυπηρό είναι όταν βλέπω όλους αυτούς εκεί έξω που ακόμα ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα επηρεασμένοι από τον κοινωνικό προγραμματισμό!

Η δυσπιστία σε ότι κάνουμε, είναι απολύτως κατανοητή, ο κλειστός νους όμως είναι ενδεικτικό μιας πολύ άσχημης νοοτροπίας που αφενός μας αποτρέπει από το να βοηθήσουμε και αφετέρου είναι κόλαφος για οποιαδήποτε προσωπική εξέλιξη, καταδικάζοντας τον κάτοχο του σε μια μίζερη ζωή!

Μακάρι τέτοιοι άνθρωποι να ήταν μαζί μου μερικά βράδια, να ανοίξουν τα μάτια τους και να δούνε τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία.

Κατανοώ ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να παραδεχτείς ότι υπάρχουν θέματα που δεν γνωρίζεις. Αλλά η κατανόηση μιας δυσάρεστης κατάστασης είναι και το πρώτο βήμα επίλυσης της ! Όλα απαιτούν προσπάθεια. Αν σε μαθαίνει κάτι η ζωή είναι ότι τίποτα δεν χαρίζεται. 

Ξεκίνα την αλλάγή λοιπόν.

1) Βγες από το σπίτι.
2) Πήγαινε στο field (field = οπουδήποτε έχει γυναίκες να γνωρίσεις, κατά προτίμηση μέρη με πολλές γυναίκες όπως εμπορικά κέντρα, καφετέριες, μπαρ, κλαμπ).
3) Προσέγγισε γυναίκες!

Η κοινωνικόποιηση είναι στην φύση των ανθρώπων. Η έκφραση των ερωτικών προθέσεων ενός άνδρα προς μια γυναίκα που του αρέσει είναι η αρχή ενός ερωτικού παιχνιδιού που συμβάλει στην πληρότητα της ζωής και των 2 φύλων!

Αυτό που τώρα λόγω αυτής της τόσο αυτοκαταστροφικής νοοτροπίας που χαρακτηρίζει και την πλειοψηφία των σύγχρονων ανδρών, σου φαίνεται ενόχληση, σε λίγο καιρό  όταν θα δεις πόσο ευχάριστη είναι η επαφή μιας γυναίκας με κάποιον που γνωρίζει πως να την αποπλανεί (επειδή ακριβώς μπήκε στον κόπο να μάθει για την φύση της)θα σου φαίνεται τρόπος ζωής !

Αν και πάλι όλο αυτό το εγχείρημα σου φαίνεται δύσκολο να το ξεκινήσεις μόνος σου, για αυτό η ομάδα του Menofstyle.gr είναι εδώ να σε βοηθήσει. Μπορείς κι εσύ ΣΉΜΕΡΑ να ξεκινήσεις την εξέλιξή σου, προσεγγίζοντας γυναίκες. Έλα μαζί μας. Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει, για πάντα, από σήμερα.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.