Η Προσέγγιση Γυναικών και τα Οφέλη της στην Ζωή σου

Προσέγγιση Γυναικών : Τι Να Περιμένεις

Η προσέγγιση αγνώστων γυναικών δεν είναι ο μόνος τρόπος να γνωρίσεις γυναίκες! Στην δουλειά, στο γυμναστήριο, μέσω κοινωνικού κύκλου (κάτι που είναι πολύ αποδεκτό κοινωνικά στην Ελλάδα), ή ακόμα και On-Line. Tι είναι αυτό όμως που κάνει την προσέγγιση αγνώστων γυναικών ξεχωριστή;

Όπως με όλα στην ζωή αν θέλεις  να τελειοποιήσεις κάτι χρειάζεσαι να μάθεις τα βασικά σωστά. Από το να μάθεις κιθάρα έως να γίνεις καλός στην προσέγγιση και αποπλάνηση  γυναικών χρειάζεται να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς, να μάθεις από την εμπειρία και να αρχίζεις να τα ενσωματώνεις στις ικανότητες σου.

Όσο και να διαβάζεις ή να συζητάς δεν θα σε βοηθήσει εάν δεν εφαρμόσεις αυτές τις γνώσεις κάνοντας τις κτήμα σου μέσω της εμπειρίας. Αν νομίζεις ότι το παιχνίδι έχει να κάνει με τεχνικές ή παπαγάλισμα λέξεων τότε αγνοείς την ικανότητα των γυναικών να διαισθάνονται το ψέμα.

Δυστυχώς στις περισσότερες γυναίκες υπάρχει η νοοτροπία του να μην είναι δεκτικές στο να γνωρίζουν και πολύ περισσότερο να προχωρήσουν σε μια οποιαδήποτε σχέση με κάποιον «άγνωστο».

Γιατί όμως και πάλι επιμένω ότι το να «εκθέσεις» στον εαυτό σου στην δοκιμασία  που ενέχει  προσέγγιση αγνώστων γυναικών είναι απαραίτητο; Ακόμα κι αν μια γυναίκα στο παίζει δύσκολη.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικά από τα οφέλη που θα δεις στον χαρακτήρα σου εφόσον δεν τα παρατήσεις:

#1. Προσέγγιση Και Αναισθητοποίηση Στην Κριτική Και Την Απόρριψη:

Όπως και οι γυναίκες η ζωή θα σε δοκιμάσει φανερώνοντας σου πολλές δυσκολίες.

Η αλήθεια είναι ότι η μιζέρια θέλει παρέα. Στην πορεία της εξέλιξης μας αφήσαμε πίσω ανθρώπους αρνητικούς και ζηλόφθονες. Όπως κάποιοι «φίλοι» και «γνωστοί» από το παρελθόν, θα συνεχίσεις να γνωρίζεις ανθρώπους που δεν θέλουν να σε βλέπουν να προοδεύεις και που θα  «δοκιμάσουν» να δουν αν είσαι του χεριού τους προσπαθώντας να σε επηρεάσουν και να σε μειώσουν για να νιώσουν αυτοί καλά.

προσέγγιση γυναικών

Ακριβώς όπως μια γυναίκα θα σε δοκιμάσει στην προσέγγιση σου (φυσικά όχι ορμώμενη από κακία) ή ακόμα και θα σε «απορρίψει». Οι μεγαλύτερες δοκιμασίες που θα αντιμετωπίζεις είναι οι σκέψεις αμφιβολίας που σου θέτει ο εαυτός σου και στην διαδικασία εξέλιξης σου σε ένα καλό στην αποπλάνηση θα έχεις πολλές τέτοιες!

Είναι αυτές τις στιγμές που χρειάζεται να συνεχίσεις αντί να παραιτηθείς σερνόμενος πίσω στις σκιές ενός εαυτού που ζούσε πάντα στο περιθώριο!

Το παιχνίδι της αποπλάνησης θα σε διδάξει να μην παίρνεις τίποτα προσωπικά και στην ζωή όπως δεν παίρνεις τα τεστ και τις δοκιμασίες των γυναικών.
Θα αναισθητοποιηθείς σε κάθε είδους ανοησία ή κακόβουλη κριτική θα σου κάνουν μικρόψυχοι άνθρωποι που πάντα θα συναντάς στην πορεία σου.

#2. Ενσωμάτωση Θετικών Χαρακτηριστικών Στην Προσέγγιση:

Πολλά στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με την αποβολή αρνητικών συνηθειών και την υιοθέτηση καινούργιων θετικότερων. Με κάθε προσέγγιση σε μια άγνωστη γυναίκα κάθε φορά που μιλάς μαζί της ενισχύεις μια συνήθεια στην προσωπικότητα σου.

Πχ στην αρχή όταν δοκιμάζεις κάτι καινούργιο όπως το να βελτιώσεις την τονικότητα σου μπορεί να σου φανεί δύσκολο ή να το κάνεις λάθος αλλά με τη διαρκή εξάσκηση θα αρχίσεις να μιλάς καθαρά και με αυτοπεποίθηση. Σύντομα αυτό θα γίνει ένα από τα χαρακτηριστικά σου.

Επίσης, θα αποφεύγεις να κάνεις τα λάθη που σου στοιχίζουν την επιτυχία με τις γυναίκες.

Εκτός από την σταδιακή αναισθητοποίηση στην κριτική και την απόρριψη με το να συνεχίζεις να βγαίνεις και να φλερτάρεις με άγνωστες γυναίκες θα αρχίσει να ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου.
Θα γίνεις καλύτερος συνομιλητής και καλός στην επικοινωνία.

#3. Ανάπτυξη Θέλησης Και Αποφασιστικότητας:

Η προσέγγιση μιας άγνωστης γυναίκας δυναμώνει την θέληση σου. Όλοι μας ανεξαρτήτως επιπέδου έχουμε βιώσει το άγχος προσέγγισης όταν βλέπουμε μια όμορφη γυναίκα με το ωθείς τον εαυτό σου να πάει να της μιλήσει δυναμώνεις την θέληση σου και αυτή η θέληση πηγάζει από την αποφασιστικότητα σου να γίνεις καλύτερος! Να διεκδικήσεις αυτό που αξίζεις!

Στην αρχή θα φαίνεται δύσκολο αλλά μετά από καιρό το μυαλό σου θα θεωρεί το να μιλάς σε μια άγνωστη γυναίκα κάτι πολύ φυσιολογικό.

πρσέγγιση γυναικών

Τα δεδομένα και οι δυναμικές σε ένα μαγαζί αλλάζουν διαρκώς. Με την διαρκή εξάσκηση και την σημεία αναφοράς που αυτή θα σου προσφέρει θα είσαι ικανός να τα αναλύεις να πράττεις κατάλληλα την κάθε στιγμή..

Επίσης επειδή η  αποπλάνηση έχει να κάνει με το να κάνεις φανερές τις προθέσεις και να ηγείσαι η προσέγγιση και η επαφή με άγνωστες γυναίκες που θέλεις αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με το ένστικτό σου και την δυνατότητα λήψης αποφάσεων υπό πίεση.

Καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη χρησιμότητα και εφαρμογή έχει αυτό σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας σου. Το να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου δηλαδή, όπως θα δεις και στο βίντεο που θα βρεις εδώ.

Είναι Θέμα Επιλογής

Εκεί που καταλήγουν όλα τα παραπάνω είναι αν θα επιλέξεις να αναλάβεις δράση. Και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή μέσω της εξέλιξης του εαυτού σου. Ή απλά να κάνεις πίσω και να αφήσεις την μοίρα να αποφασίσει.
Κανείς από εμάς δεν θα σου βάλει ένα όπλο στον κρόταφο υποχρεώνοντας σε να το κάνεις.

Το διαλέγουμε επειδή το θέλουμε. Η προσέγγιση μιας γυναίκας που σου αρέσει και η έκφραση των θέλω σου κατά την διάρκεια της επαφής σας, έχει πολλά περισσότερα οφέλη από οι εκτός του παιχνιδιού νομίζουν! Υπάρχουν σημαντικά διδάγματα στην όλη διαδικασία που έχουν να κάνουν με την ίδια την ζωή! Αυτοί που είναι καιρό σε αυτό το ξέρουν!

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.