Προσέγγιση – Μια άσκηση ικανή να αλλάξει τα πάντα

Η προσέγγιση με ένα χαμόγελο και ένα απλό γειά είναι απλά πανεύκολη.

Θα σε ενδιέφερε να αποβάλλεις κάθε άγχος να μιλάς σε αγνώστους και κάθε φόβο τί θα νομίσουν οι άγνωστοι για σένα ; Να αποκτήσεις την άνεση να ξεκινάς συζητήσεις με όλους τους ανθρώπους σε όλα τα είδη των περιστάσεων; Να επικοινωνείς την εικόνα του ευχάριστου και θετικού ανθρώπου ; Να αφοπλίζεις κάθε άνθρωπο ”εμπόδιο” στις προσεγγίσεις σου ; Να διαβάζεις τους ανθρώπους ; Να αποκτήσεις κοινωνική απόδειξη (social proof) από το πουθενά σε κάθε κοινωνική περίσταση ; Να αναπτύξεις αντανακλαστικά που θα σου επιτρέπουν να αντιμετωπίζεις κάθε πανέμορφη γυναίκα σε μια προσέγγιση ακριβώς όπως θα αντιμετώπιζες οποιονδήποτε άνθρωπο ; Συνέχιζε να διαβάζεις. Αυτό το άρθρο είναι για σένα !

Ετοιμάσου για μια έξοδο διαφορετική.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνεις είναι να βγείς από το σπίτι και να λάμπεις. Θέλω να περιποιηθείς τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι, δεν θέλω να ντυθείς σαν να πρόκειται για τον γάμο της αδερφής σου. Θέλω να λάμπεις όπως θα έλαμπες αν ήσουν ο οικοδεσπότης σε ένα μεγάλο ρεβεγιόν με όλο τον κοινωνικό σου κύκλο όπου φυσικά θα παρευρίσκονταν και όλες οι πανέμορφες γυναίκες του κύκλου σου.

Το επόμενο πράγμα που θέλω να κάνεις είναι να πας σε μια περιοχή που ξέρεις οτι συχνάζουν όμορφες γυναίκες και με ενα απλό αλλά θετικό χαμόγελο να κοιτάξεις στα μάτια και να χαιρετήσεις όλες τις γυναίκες που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Ναι καλά διάβασες ! Δεν είναι ψευδαίσθηση !

Διατήρησε οπτική επαφή με κάθε γυναίκα την οποία βρίσκεις ελκυστική και συναντάς στο δρόμο σου. Όταν η γυναίκα σου ανταποδώσει την βλεμματική επαφή, με ένα απλό θετικό χαμόγελο απλά χαιρέτησε την. Δεν με νοιάζει αν θα πείς ”καλημέρα” ή ”γειά σου” ή ”γειά σας κορίτσια”. Αυτό που με νοιάζει – γιατί αυτό είναι το σημαντικό – είναι να χαιρετήσεις με χαμόγελο.

Πρόσεξε : Μην κάνεις το λάθος και επικεντρωθείς στο τί να πείς μετά. Απλά να είσαι παρατηρητικός στις αντιδράσεις των γυναικών. Αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να έχεις κάτι να πείς μετά τον χαιρετισμό, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και ξέρεις κάτι ; Αυτό το πρόβλημα λύνεται με το να εξασκείσαι στο να χαμογελάς και να χαιρετάς χωρίς να δίνεις συνέχεια ! Ένα από αυτά που θα διδάξεις τον εγκέφαλό σου είνα είναι ότι το να χαμογελάσεις και να χαιρετήσεις έναν άγνωστο χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο είναι κάτι πάρα πολύ απλό. Ναί καλά το κατάλαβες. Όταν ο εγκέφαλός σου συνηθίσει σε αυτή την απλότητα, αυτοματως τα επίπεδα άγχους προσέγγισης θα μειώνονται. Με την συνεχόμενη πράξη το μυαλό σου θα χαλαρώσει και τότε θα συνειδητοποιήσει ότι δεν έγινε τίποτα αν δεν πείς κάτι μετά τον χαιρετισμό και παραδόξως θα είναι ευκολότερο για σένα να βρείς κάτι να πείς.

Αυτό είναι όλο ! Αυτό είναι το μόνο που θέλω να κάνεις ! Όσο τρελλό και αν σου φαίνεται μόλις το συνηθίσεις θα διαπιστώσεις περίεργα πράγματα να συμβαίνουν. Αρκεί να είσαι παρατηρητικός.

Μπορείς αν θέλεις να συνεχίσεις την αλληλεπίδραση ή απλά να συνεχίσεις το δρόμο σου, να θυμάσαι όμως ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα γιατί δεν έχουν καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις το πρώτο βήμα. Δεν σου ζητάω ούτε να κολυμπίσεις ούτε να βουλιάξεις. Απλά να βάλεις τα πόδια σου στο νερό.

Φαίνεται αρκετά εύκολο, έτσι δεν είναι; Είναι. Για αυτό εξασκήσου σε αυτήν την άσκηση τακτικά.

Παρόλα αυτά, αρκετοί θα προσπαθήσουν με τη λογική να ανακαλύψουν λόγους που τα παραπάνω δεν πιάνουν, δεν είναι τόσο καλά και ένα σωρό δικαιολογίες για να μην ”πράξουν” και θα συνεχίσουν να διαβάζουν προσπαθώντας να ανακαλύψουν την ”μαγική συμβουλή” που θα τους προσφέρει τις πανέμορφες γυναίκες που θέλουν.

Ξέρεις κάτι ; Μόλις σου έδωσα την ”μαγική συμβουλή”. Ένα απλό θετικό χαμόγελο και ένα «γειά» σε όλους. Δεν κοστίζει απολύτως τίποτα, δεν απαιτεί χρόνο ή ενέργεια και δεν βλάπτει κανέναν.

Εάν δεν μπορείς απλά να χαμογελάσεις και να χαιρετήσεις έναν άγνωστο, τότε δεν θα βρείς βοήθεια απλά διαβάζοντας τα άρθρα μας. Δεν υπάρχουν σε αυτή την περίπτωση συμβουλές που μπορούν να σε βελτιώσουν online. Πρέπει να έρθεις σε επαφή μαζί μας για να το κάνουμε μαζί.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.