Τα πιο Προσιτά Καταδυτικά Ρολόγια για να μην τα Βγάλεις από το Χέρι σου

Υπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Τα καταδυτικά ρολόγια είναι φτιαγμένα για να λειτουργούν αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχουν ένα ξεχωριστό επιθετικό και αρρενωπό στιλ. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άντρες αγαπούν αυτά τα ρολόγια.

Εκτός από το να λένε την ώρα, αυτά τα ρολόγια κάνουν και μια δήλωση. Δείχνουν ότι ο κάτοχος τους είναι αρρενωπός, περιπετειώδης και με στιλ που ξεχωρίζει.

Τα καταδυτικά ρολόγια κυκλοφορούν ήδη από το 1950 και ξεχωρίζουν λόγω της στιβαρής τους κατασκευής. Συνήθως έχουν μεγάλους δείκτες για να είναι ευανάγνωστοι κάτω από το νερό και διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, για να μπορεί ο κάτοχος του να μετρήσει χρόνο (πχ. πόσο χρόνο είναι κάτω από την επιφάνεια).

Υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα από κάθε εταιρεία που κατασκευάζει ρολόγια και γι’ αυτό σε αυτό το άρθρο θα σου παρουσιάσουμε μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν.

#1. Casio Sports MDV106-1AVΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

 Η Casio δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς διαθέτει μια πλούσια γκάμα από ρολόγια κάθε είδους.

Ένα από τα πιο απλά και προσιτά καταδυτικά ρολόγια που μπορείς να βρεις είναι το MDV106-1AV, το οποίο αντέχει έως τα 200 μέτρα και διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη.

Αυτό το ρολόι είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, καθώς θα αντέξει σίγουρα στην θάλασσα ή στην πισίνα.

Σχετικά με τις καλοκαιρινές διακοπές και διάφορα περίεργα που συνέβησαν, μπορείς να τσεκάρει το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή μας Apla+Andrika:

 #2. Citizen Blue Promaster Diver WatchΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Άλλη μια εταιρεία με παράδοση στα ρολόγια είναι η Citizen, η οποία προσφέρει μια προσιτή οικονομικά, αλλά και ποιοτική γκάμα καταδυτικών ρολογιών (και όχι μόνο).

Το Blue Promaster λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και συνεχίζει την παράδοση της πολύ επιτυχημένης σειράς Promaster της εταιρείας.

Το μέγεθος του το καθιστά κατάλληλο για καρπούς κάθε μεγέθους και είναι εξαιρετικά βολικό.

#3. Seiko SRP601 WatchΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Η Seiko φημίζεται για τα καταδυτικά της ρολόγια και είναι ο βασικότερος ανταγωνιστής της Citizen και της Casio.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διακρίνεται για την χαμηλή του τιμή, που το καθιστά μια πολύ δυνατή επιλογή για ένα εισαγωγικού επιπέδου ρολόι.

Οι δείκτες του είναι ευμεγέθεις και φωσφορίζουν στο σκοτάδι και το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να ξεχωρίζει.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του SRP601 που το κάνει ιδιαίτερο είναι ο αυτόματος μηχανισμός λειτουργίας, που σημαίνει ότι αντλεί ενέργεια από τις κινήσεις του κατόχου του.

#4. Invicta Pro Diver ChronographInvicta Pro Diver Chronograph

Αν τώρα δεν σε ενδιαφέρει και τόσο το ρολόι σου να είναι γνωστής μάρκας, τότε αυτό το καταδυτικό ρολόι της Invicta είναι μια επιλογή που θα πρέπει να εξετάσεις.

Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρεις στα ρολόγια από γνωστές μάρκες. Έχει περιστρεφόμενη στεφάνη, με μεγάλα ευανάγνωστα νούμερα και ο μηχανισμός του είναι αρκετά αξιόπιστος με αντοχή μέχρι και βάθος 200 μέτρων.

#5. Luminox Navy Seal Dive WatchΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

 Αν θέλεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό, το ρολόι αυτό της Luminox χρησιμοποιείται από τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, τους γνωστούς Navy SEALS.

Είναι κατασκευασμένο από μεγάλης αντοχής ανθρακονήματα και διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη και ευδιάκριτα νούμερα που φωσφορίζουν την νύχτα, πολύ περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο, κάτι που σημαίνει ότι φαίνονται ακόμη και σε πολύ βαθιά νερά ή σε μέρη που δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός.

Ο μηχανισμός του είναι πολύ αξιόπιστος και έχει ονομαστική αντοχή σε βάθος έως 200 μέτρα.

 #6. Timex Intelligent Quartz Adventure SeriesΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Τα ρολόγια της Timex έχουν λάτρεις σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα, αφού φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από την ένδειξη της ώρας το ρολόι διαθέτει και αισθητήρα βάθους μέχρι τα 20 μέτρα και λειτουργία ένδειξης θερμοκρασίας.

Φυσικά οι δείκτες φωσφορίζουν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και είναι αρκετά βολικό. Αν σου αρέσουν τα gadgets, τότε αυτό είναι ένα από τα καταδυτικά ρολόγια που θα σε ενθουσιάσουν.

#7. Bulova UHF Sea KingΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Bulova είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος ρολόγια που θα βρεις, με μεγάλη μαύρη περιστρεφόμενη στεφάνη, δείκτες που φωσφορίζουν την νύχτα και ένδειξη ημερομηνίας.

Ο μηχανισμός του είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα βάθη και δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ακόμη και στα 300 μέτρα.

#8. TISSOT SEASTARΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Ίσως η πιο στιλάτη επιλογή σε καταδυτικά ρολόγια είναι το Seastar της Tissot, το οποίο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας, δηλαδή ευμεγέθεις δείκτες, που φαίνονται καθαρά το βράδυ, ένδειξη ημερομηνίας και αξιόπιστο μηχανισμό κίνησης με αντοχή σε υψηλές πιέσεις που αντιστοιχούν σε βάθη έως 300 μέτρα.

Όταν φλερτάρεις, δέχεσαι υψηλές πιέσεις και χρειάζεσαι αποφασιστικότητα για να συνεχίσεις. Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:

#9. Citizen Ecozilla BJ8050-08E Promaster DiverΥπάρχουν πολλών ειδών ρολόγια. Σήμερα, τα πιο προσιτά, στυλάτα και βολικά καταδυτικά ρολόγια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς.

Ακόμη ένα μοντέλο της σειράς Promaster της Citizen με πολύ ευδιάκριτους δείκτες, που φαίνονται στο σκοτάδι και στα μεγάλα βάθη, καθώς και περιστρεφόμενη στεφάνη.

Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας και είναι αρκετά μεγάλο, άρα ίσως δεν είναι κατάλληλο για άντρες με μικρό καρπό.

Οι δείκτες του κινούνται με ιαπωνικής κατασκευής μηχανισμό, κάτι που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης σχετικά με την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία του.

Όπως είναι φυσικό αντέχει σε μεγάλα βάθη, έως και 300 μέτρα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για να κάνεις τις σωστές επιλογές και σε άλλους τομείς της ζωής σου, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.