Προσοχή! 5 Σημάδια που Μαρτυρούν πως Ίσως Είναι Άπιστη

Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

Η απιστία είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε σχέση. Παρόλο που γενικά ακούγεται ότι οι άντρες είναι άπιστοι, η αλήθεια είναι ότι και οι γυναίκες είναι σε πολλές περιπτώσεις άπιστες.

Για την ακρίβεια, άντρες και γυναίκες έχουν τις ίδιες πιθανότητες να είναι άπιστοι στον ή στην σύντροφο τους.

Ο Δικός σου Ρόλος

Ο δικός σου ρόλος στην σχέση παίζει επίσης ρόλο. Αν βαριέσαι, αν δεν έχεις ενδιαφέροντα και στόχους στην ζωή σου και γενικότερα δεν ασχολείσαι με την σχέση σας, τότε υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα. Τότε αν βρει ευκαιρία, θα απιστήσει με κάποιον που διαθέτει όλα αυτά.

Υπάρχουν βέβαια μερικά σημάδια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, αν η κοπέλα σου είναι άπιστη.

#1. Δεν σε Σέβεται σαν Άτομο
Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

Είσαι σωστός απέναντι της, αλλά εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τις ανάγκες σου;

Αν δεν δείχνει να εκτιμά τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τα θέλω σου, τότε μάλλον η πίστη δεν είναι προτεραιότητά της. Αν δεν σε σέβεται, τότε θα της είναι εύκολο να πει ψέματα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι άπιστη.

#2. Η Ηλικία
Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

Η απιστία και η αφοσίωση μπορεί να έχουν διαφορετικό ορισμό για τον καθένα.

Κάποια γυναίκα μπορεί να θεωρεί ότι πρέπει να είναι αφοσιωμένη από το πρώτο ραντεβού, ενώ άλλες μπορεί να θέλουν πρώτα να επισημοποιηθεί μια σχέση.

Ένας μεγάλος παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται το πώς βλέπουν τα πράγματα οι γυναίκες είναι η ηλικία (και οι εμπειρίες) τους.

Όπως οι άντρες που φτάνουν σε κομβικές ηλικίες, όπως για παράδειγμα τα 40 ή τα 50, αναζητούν την επιβεβαίωση του ανδρισμού τους, έτσι και οι γυναίκες, ψάχνουν να δουν αν ακόμη έχουν πέραση.

Συχνά κάνουν αναδρομή στο παρελθόν τους, βρίσκουν πράγματα που τις έκαναν δυστυχισμένες και προσπαθούν να τα αλλάξουν. Από μια έρευνα στην Αμερική βρέθηκε ότι οι νεαρές γυναίκες είχαν λιγότερες πιθανότητες να είναι άπιστες, σε σχέση με τις μεγαλύτερες.

#3. Τα Συναισθήματα της
Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

Οι γυναίκες είναι πάντα πιο συναισθηματικά δεμένες με τις σχέσεις τους. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο.

Ενώ οι άντρες μπορεί να νιώσουν άσχημα με την σωματική απιστία, οι γυναίκες αισθάνονται άσχημα και με την συναισθηματική μορφή της.

Πόσες φορές έχει εκνευριστεί επειδή μιλάς με κάποια άλλη, χωρίς να συμβαίνει κάτι μεταξύ σας; Σε αυτή την περίπτωση αισθάνεται ότι απειλείται και ότι έχει προδοθεί.

Αν την δεις να μιλά πολύ με κάποιον και να βγαίνει μαζί του, είναι ένα καμπανάκι που σου δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά, ακόμη και αν πιστεύεις ότι αυτός με τον οποίο βγαίνει είναι στην «φιλική ζώνη», μιας και αυτό μπορεί να είναι απλά πρόσχημα.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για την φιλική ζώνη στο παρακάτω βίντεο:

Εννοείται, πως αν την βλέπεις να φλερτάρει ανοιχτά με άλλους, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι προχωράει και παραπέρα.

Επίσης, αν σου λέει πόσο μισεί τα άλλα κορίτσια γενικώς και έχει μόνο άντρες φίλους είναι ένας συνδυασμός που θα πρέπει να σε βάλει σε υποψίες.

Γυναίκες που δυσκολεύονται να αισθανθούν ευτυχισμένες και ικανοποιημένες, όσο και αν προσπαθείς, τους είναι περισσότερο δύσκολο να κάνουν κάτι σταθερό και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

#4. Το Παρελθόν
Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

«Μια φορά άπιστη, για πάντα άπιστη»

Φαίνεται από έρευνες που έχουν γίνει ότι το παραπάνω ρητό ισχύει. Κάποια που ήταν άπιστη σε προηγούμενες σχέσεις της, τείνει να κάνει τα ίδια και στην επόμενη.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και σε εσένα. Αλλά καλό είναι να είσαι προσεκτικός, αν ξέρεις ότι υπήρξε άπιστη στο παρελθόν.

Ένα ακόμη σημείο άξιο προσοχής είναι το οικογενειακό περιβάλλον προέλευσης της. Μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον, με γονείς που δεν την εκτιμούσαν όσο θα έπρεπε, μπορεί να έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Επίσης, αν οι γονείς απιστούσαν, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να κάνει το ίδιο και η γυναίκα στις σχέσεις της.

#5. Βγαίνει Χωρίς Εσένα και Πίνει πολύ
Μήπως έχεις υπόνοιες πως είναι άπιστη; Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και κινήσου αναλόγως με τι θέλεις πραγματικά.

Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει στους περισσότερους, αλλά είναι αλήθεια. Μια γυναίκα που βγαίνει μόνο και μόνο για να πιει, θα απιστήσει. Είναι κάτι σαν φυσικός νόμος.

Το αλκοόλ φέρνει στο προσκήνιο καταπιεσμένες επιθυμίες και το ξέρει και η ίδια, απιστώντας με πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της, επειδή είχε πιει!

Αν δεις να συμβαίνει κάτι ή όλα από τα παραπάνω σημάδια, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάτι στην σχέση σου δεν πάει καλά και χρειάζεται να λάβεις τα μέτρα σου ανάλογα με τις επιθυμίες σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να εξελίξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες; Δες εδώ και δεν θα χάσεις.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.