Προσοχή! 5 Σημάδια πως δεν Έχει Ξεπεράσει τον Πρώην της

Τα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, αν η γυναίκα με την οποία βγαίνεις ραντεβού δεν έχει ακόμη ξεπεράσει  τον πρώην της;

Τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, ώστε να μπορέσεις να κινηθείς αναλόγως.

#1. Μιλά Πολύ Για ΑυτόνΤα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Ακόμη και αν δεν είσαι καθόλου ανασφαλής, δεν είναι ωραίο συναίσθημα να ακούς την γυναίκα  που σου αρέσει να αναφέρει συνεχώς τον πρώην της.

Όταν κάθε θέμα συζήτησης οδηγεί στον πρώην σημαίνει ότι ακόμη υπάρχει μέσα στο μυαλό της, δεν τον έχει ξεπεράσει και ενδεχομένως, ακόμη να διατηρεί επαφή μαζί του, που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Είτε οι αναφορές είναι θετικές είτε αρνητικές, δεν παίζει ρόλο. Το πρόβλημα είναι το ίδιο.

Το καλύτερο θα ήταν να της εξηγήσεις και να της δώσεις να καταλάβει ότι αυτό είναι ενοχλητικό. Αν δεν μπορεί να το δεχτεί σημαίνει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην.

#2. Παρακολουθεί την Δραστηριότητά Του Στα Social MediaΤα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Η νέες τεχνολογίες μας έχουν δώσει νέους τρόπους επικοινωνίας. Τα social media είναι ένα εργαλείο για να κρατήσεις επαφή με φίλους και γνωστούς και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Παράλληλα είναι ένας τρόπος να παρακολουθεί η γυναίκα που σου αρέσει την δραστηριότητα του πρώην της.

Αν αντιληφθείς ότι συνεχώς “σκαλίζει” το προφίλ του, κάνει like και σχολιάζει τις δημοσιεύσεις του, θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς ότι δεν τον έχει ξεπεράσει.

#3. Έχουν Πολλές ΕπαφέςΤα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Σίγουρα δεν είναι κακό να υπάρχει επαφή μεταξύ δύο ανθρώπων που πέρασαν μαζί ένα διάστημα της ζωής τους, ιδιαίτερα όταν έχει περάσει πολύς καιρός. Όταν ο χωρισμός ήταν συναινετικός και όταν τυχαίνει να έχουν την ίδια παρέα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που το να παραμένουν φίλοι, δεν είναι καλή ιδέα. Τέτοιες περιπτώσεις είναι όταν συναντιούνται κατά καιρούς και τα ξαναβρίσκουν κάθε τόσο για λίγο, μέχρι να χωρίσουν ξανά.

Αν παρατηρήσεις ότι η γυναίκα με την οποία βγαίνεις ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, είναι σίγουρο ότι δεν τον έχει ξεπεράσει και πιθανότατα με την πρώτη ευκαιρία, θα προσπαθήσει να είναι ξανά μαζί του.

Ακόμα…

Ακόμη, αν δεις ότι όταν εμφανίζεται η συμπεριφορά της αλλάζει δραματικά (μοιάζει να νιώθει άβολα, σταματά να σε αγγίζει ή πέφτει ξαφνικά πάνω σου, ενώ δεν το συνηθίζει), πιθανότατα σημαίνει ότι δεν τον έχει ξεπεράσει.

Αντίστοιχα, αν δείχνει άνετη και δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δες το παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika, για να μάθεις πώς να διαχειριστείς την κατάσταση όταν η γυναίκα που σου αρέσει μιλά ακόμη με τον πρώην.

Μιλάει Ακόμα Με τον Πρώην - Τώρα Τι; - Apla + Andrika #013

#4. Ξεκίνησε Την Σχέση Μαζί Σου Κατευθείαν Μετά τον ΧωρισμόΤα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Βέβαια μπορεί να ήταν χειρότερα αν η σχέση σας είχε ξεκινήσει πριν χωρίσει με τον πρώην. Αλλά ακόμη και αν περίμενε, ίσως δεν τον έχει ξεπεράσει και σε χρησιμοποιεί, για δικούς της σκοπούς, που συνήθως είναι να κάνει τον πρώην να ζηλέψει.

Η αποκατάσταση της ισορροπίας μετά από έναν χωρισμό χρειάζεται χρόνο. Οπότε, αν ξέρεις ότι η γυναίκα που σου αρέσει χώρισε την προηγούμενη μέρα και ξεκίνησε αμέσως μια σχέση μαζί σου, ίσως πρέπει να ανησυχήσεις ότι ο πρώην ακόμη τριγυρνά στο μυαλό της.

Σε μια τέτοια περίπτωση ενδέχεται να χρειαστεί να την απορρίψεις. Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ο Χρήστος αναλύει σε ποιες ακόμη περιπτώσεις θα χρειαστεί να απορρίψεις μια γυναίκα.

Πότε Την Απορρίπτεις Εσύ; (Rejecting Women)

#5. Έχει Ακόμη Ενθύμια Από τον Πρώην Σε Κοινή ΘέαΤα σημάδια μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα, αλλά εσύ να εθελοτυφλείς και να μην θέλεις να δεις πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον πρώην της.

Αν δεις φωτογραφίες της με τον πρώην στο πορτοφόλι ή στο φόντο του κινητού ή του υπολογιστή της και αν έχει πάντα μαζί της δώρα που της είχε κάνει σημαίνει ότι δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη.

Σίγουρα δεν μπορεί να πετάξει τον καιρό που πέρασε μαζί του, αλλά όταν έχει όλα αυτά τα ενθύμια σε κοινή θέα σημαίνει ότι παραμένει συναισθηματικά δεμένη μαζί του και άρα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Τα σημάδια είναι ξεκάθαρα, αρκεί να έχεις τα μάτια να τα δεις. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.