Προσοχή! Μπορεί να μην Γνωρίζει ότι σου Αρέσει

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στο φλερτ, λόγω φόβου, είναι να μην εκφράζουμε τις προθέσεις μας. Δείξε της ότι σου αρέσει.

Όταν ένας άνδρας μιλάει με μία γυναίκα που του αρέσει, θεωρεί δεδομένο ότι της μιλάει επειδή νιώθει ερωτική έλξη για αυτήν. Επίσης, θεωρεί πολλές φορές δεδομένο ότι και η γυναίκα το αντιλαμβάνεται αυτό: ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!

Η γυναίκα μπορεί να σου μιλάει και να μην έχει πάρει μυρωδιά ότι σου αρέσει. Μπορεί απλά να θεωρεί ότι “δεν τρέχει τίποτα, απλά μιλάμε και περνάμε ωραία”. Επίσης, συναντώ συχνά την νοοτροπία από τους άνδρες “να μην καρφωθούν” και να μην είναι επιθετικοί στο πώς εκφράζουν τις προθέσεις τους, ώστε να μη γίνουν ενοχλητικοί ή πιεστικοί.

Ο λιγότερο αποτελεσματικός τρόπος να εκφράσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον και να της πεις ότι σου αρέσει, είναι με σπόντες και ρίχνοντας άδεια για να πιάσεις γεμάτα. Ή και το να της πεις ότι σου αρέσει και στο καπάκι με φωνή χωρίς δυναμισμό και χωρίς αυτοπεποίθηση να την ρωτάς αν της αρέσεις και εσύ πίσω, σαν να την παρακαλάς για μια καλή κουβέντα.

Ποια είναι τελικά τα όρια; Πότε και πώς πρέπει μία γυναίκα να γνωρίζει ότι σου αρέσει και ότι την βλέπεις ερωτικά και σεξουαλικά;

Να Είσαι Θαρραλέος Και Άμεσος Με Τη Γυναίκα Που Σου ΑρέσειΈνα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στο φλερτ, λόγω φόβου, είναι να μην εκφράζουμε τις προθέσεις μας. Δείξε της ότι σου αρέσει.

Αυτό είνα κάτι που δε χρειάζεται να κάνεις εξαρχής απαραίτητα. Αν και κατά κανόνα, όσο πιο εξοικειωμένος είσαι με το φλερτ και την επικοινωνία με γυναίκες, τόσο πιο εύκολο είναι να γίνεις άμεσος γρήγορα και να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον ξεκάθαρα. Ειδικά με γυναίκες που τους αρέσει να “παίζουν” και δε σοβαρεύουν τη συζήτηση εύκολα.

Α) Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο της δίνεις το πλεονέκτημα να γνωρίζει ότι την θέλεις ενώ προφανώς η ίδια ακόμα δεν έχει εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον. Οπότε και για αυτό υπάρχει το σωστό timing, αλλιώς η αξία σου στα μάτια της μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Β) Παράλληλα, όσο λιγότερο την έχεις φλερτάρει πριν της εκφράσεις τόσο ξεκάθαρα τις προθέσεις σου με ένα “μου αρέσεις”, τόσο πιο πιθανό είναι να σε απορρίψει, επειδή είναι η “εύκολη” λύση όταν δεν είναι σίγουρη για το αν της αρέσεις ή για το αν είναι ασφαλές να βγει μαζί σου, αφού ούτε το χρόνο να νιώσει άνετα και οικεία είχε.

Γ) Ειδικά αν η γυναίκα σε ρωτήσει αν σου αρέσει ή αν έχεις σχέση με κάποια κοπέλα, τότε οπωσδήποτε να της το πεις άμεσα. Άμεσα, απλά και ανδρικά. Χωρίς συναισθηματισμούς ή ερωτικές εξομολογήσεις. Δεν είναι η ώρα για ποιήματα και ηλιοβασιλέματα. Αν σου βγαίνουν αυτά, κράτησέ τα για μέσα στη σχέση αν γίνεται.

Συχνά, όταν φλερτάρουμε, φοβόμαστε. Τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου για το φόβο της απόρριψης.

Το Πείραγμα: Αν Σου Αρέσει Μια Γυναίκα,

Είναι Ένα Δυνατό Εργαλείο Στην Επικοινωνία Και Στο ΦλερτΈνα από τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται στο φλερτ, λόγω φόβου, είναι να μην εκφράζουμε τις προθέσεις μας. Δείξε της ότι σου αρέσει.

Αν κάνεις συνέχεια κομπλιμέντα σε μία γυναίκα, την βάζεις σε ένα θρόνο και την κάνεις να νιώθει ότι έχει περισσότερη αξία από εσένα. Είναι σαν να της το λες, βασικά, ότι δεν είσαι άξιος και προσεύχεσαι για μία ευκαιρία.

Παράλληλα, όσο και αν σου φαίνεται εξωφρενικό, το να της πεις ότι είναι όμορφη ΔΕΝ είναι εκδήλωση ερωτικής πρόθεσης απαραίτητα. Είναι κάτι που μπορείς να πεις και στην ξαδέρφη σου ή στην αδερφή σου ή στη μητέρα σου.

Όταν όμως έχεις μία διάθεση πιο παιχνιδιάρικη και  την πειράζεις, της δείχνεις ότι θέλεις να παίξεις μαζί της αλλά και ότι παράλληλα δε φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει. Άρα ΔΕ νιώθεις κατώτερός της. Ουσιαστικά, της μεταδίδεις ότι είναι κουλ και ότι σου αρέσει και η παρέα της πέρα από την εμφάνισή της. Το πείραγμα χωρίς να το παρακάνεις και να φανείς κακοπροαίρετος και κομπλεξικός που προσπαθεί να την μειώσει, της μεταφέρει ότι σου αρέσει χωρίς να δείξεις ότι παρακαλάς ή ότι την θεωρείς ανώτερη.

Το πείραγμα τρελαίνει τις γυναίκες. Μάλιστα, κατά κανόνα, όσο πιο όμορφη είναι μία γυανίκα, τόσο περισσότερο ζητάει και είναι απαραίτητο το επιθετικό και συνεχές πείραγμα. Ωστόσο αν δεν έχεις εμπειρία στο φλερτ και δεν είσαι δυνατός επικοινωνιακά, αυτό θέλει προσοχή, καθώς τα όρια της αγένειας είναι πολύ λεπτά. Η εξαιρετικά όμορφη γυναίκα, πάντως, θα λατρέψει αυτή την αντιμετώπιση, καθώς θα νιώσει ότι έχιε να κάνει με έναν άνδρα που δε φοβάται μήπως αυτή τον αντιπαθήσει. Ενώ οι περισσότεροι άνδρες δείχνουν ξεκάθαρα ότι φοβούνται, όταν έχουν να κάνουν με μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Φλέρταρε Με Τη Γυναίκα Που Σου Αρέσειφλερτ

Το φλερτ είναι το μέσο να δημιουργήσεις ερωτική έλξη αλλά και να εκφράσεις ερωτικό ενδιαφέρον με αυτοπεποίθηση και στιλ, απλά και ανδρικά.

Τι σημαίνει όμως να την φλερτάρεις;

Ας το δούμε λίγο επιγραμματικά:

  • Να χαμογελάς. Όχι συνέχεια και χωρίς λόγο, επειδή θα φανεί ψεύτικο. Το να μη χαμογελάς καθόλου όμως και ποτέ, είναι τρομερό μειονέκτημα. Χαμόγελο, λοιπόν.
  • Να έχεις χιούμορ. Κάνε την να περάσει ωραία. (Εδώ μπαίνει και το πείραγμα που αναφέρθηκε στην προηγούμενη παράγραφο)
  • Να την κοιτάς στα μάτια όταν της μιλάς. Χωρίς όμως να το παρακάνεις ή να την κοιτάς πονηρά για παράδειγμα, ενώ η γνωριμία σας ακόμα δεν έχει προχωρήσει.
  • Κατηγόρησέ την ότι σου την πέφτει, ότι δεν κρατιέται και ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί ντρέπεσαι και παράλληλα είσαι από τους άνδρες που δε λένε εύκολα ναι – επειδή είσαι επιλεκτικός και έχεις αξία. Κάνε το με διασκεδαστικό τρόπο – σε μορφή πειράγματος, προφανώς. Όχι επιθετικά και καχύποπτα.
  • Άρχισε να την αγγίζεις. Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να δεις αν και η κοπέλα ενδιαφέρεται αλλά και να καταλάβει η κοπέλα ότι εσένα σου αρέσει, είναι να αρχίσεις να την αγγίζεις. Χωρίς φυσικά να το παρακάνεις, χωρίς να την χουφτώνεις, χωρίς να παραβιάζεις τον προσωπικό της χώρο απότομα.
  • Κάνε την να νιώσει όμορφη και σεξουαλική χωρίς υπερβολές και ψέμματα. Να είσαι γοητευτικός χωρίς να υποκρίνεσαι. Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο όταν η γυναίκα που έχεις απέναντί σου ή δίπλα σου σε εμπνέει. Και σε εμπνέει επειδή σου αρέσει πραγματικά πολύ.

Μπορείς επίσης, να τσεκάρεις το βίντεο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika,με τις φορές που φλερτάραμε με μια γυναίκα και χτυπήσαμε σε παγόβουνο.

Τέλος, αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς θα εκφράσεις τις ερωτικές σου προθέσεις, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας ή και να τολμήσεις να μας γνωρίσεις από κοντά, ώστε να δεις ακόμα πιο αναλυτικά πώς μπορείς να εκτοξεύσεις τις επιτυχίες σου με το άλλο φύλο και να γίνεις πολύ καλύτερος στο φλερτ και στην επικοινωνία.

Μέχρι τότε, σου εύχομαι καλές διακοπές.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μάθε περισσότερα για το πώς να εκφράσεις τις προθέσεις σου εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.