Πρωτοβουλίες: Το Μυστικό για μια Πετυχημένη Σχέση

Μια σχέση, καλώς ή κακώς, χρειάζεται κάποιον να παίρνει τις πρωτοβουλίες. Τουλάχιστον αν θέλεις να κάνεις μια σχέση που θα πετύχει.

Πώς Να Έχεις Μια Πετυχημένη Σχέση; 

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικά σε έναν άντρα. Το στυλ, το χαμόγελο, το χιούμορ και η αυτοπεποίθηση είναι μόνο μερικά από αυτά. Τι γίνεται όμως μέσα σε μια σχέση;

Πολλές φορές, όσο περνάει ο καιρός σε μια σχέση, τα πράγματα μπορεί να σταματήσουν να είναι όπως ήταν στην αρχή. Η καθημερινότητα παίρνει τα ηνία, και ο αρχικός ενθουσιασμός φεύγει.

Πως μπορείς να σώσεις μια σχέση και να την επαναφέρεις στην αρχική της κατάσταση;

Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά;

Πως θα γίνεις και πάλι ελκυστικός στα μάτια της κοπέλας σου, και θα την κάνεις να σε θέλει ξανά όπως και πριν;

Η απάντηση είναι απλή: Άρχισε να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Πριν από όλα δες το βίντεο για να μάθεις πως να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

Και όμως. Αυτό το απλό αλλά θαυματουργό μυστικό λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά στο να βελτιώσεις την σχέση με την κοπέλα σου, καθώς είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό, και ταυτόχρονα ένας βασικός παράγοντας για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον ζωντανό σε μια σχέση.

Γιατί όμως παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το να παίρνω πρωτοβουλίες σε μια σχέση;

Όπως προαναφέραμε, οι πρωτοβουλίες αποτελούν ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό για μια γυναίκα.

Ο λόγος; Της δείχνουν ότι έχεις άποψη, και ότι έχεις δημιουργήσει μια ηγετική προσωπικότητα.

Οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους έναν άντρα που να υποστηρίζει τον ρόλο του δυναμικού αρσενικού. Να ξέρει τι θέλει και να το διεκδικεί. Αυτό που δεν βρίσκουν ελκυστικό είναι το να έχουν δίπλα τους κάποιον που δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνες στην σχέση και να εκφράσει δυναμικά την γνώμη του.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τους τρεις λόγους για τους οποίους οι πρωτοβουλίες μπορούν να σώσουν την σχέση σου.

Πρωτοβουλίες Για Πετυχημένη Σχέση

#1.  Σε Μια Πετυχημένη Σχέση Οι Πρωτοβουλίες Δείχνουν Ότι Έχεις Άποψη

πρωτοβουλίες στη σχέση

Το να έχεις την δική σου άποψη σε έναν κόσμο που απλά ακολουθεί αυτό που κάνουν οι άλλοι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Καταρχάς, σε κάνει να ξεχωρίζεις από τον μέσο άντρα.

Κατά δεύτερον, δείχνει ότι έχεις την δική σου πραγματικότητα, ότι έχεις αντίληψη, κι ότι ξέρεις τι θέλεις από την ζωή σου.

Μην ακολουθείς το πλήθος.

Αν θέλεις να την πάρεις και να πάτε μια αυθόρμητη βόλτα, κάν’ το. Μην περιμένεις να συμφωνείτε σε όλα. Δεν χρειάζεται. Αντίθετα, διεκδίκησε αυτό που θες σε μια σχέση, με ευγενικό και ευχάριστο τρόπο, ώστε να είσαι κι εσύ ικανοποιημένος.

Υποστήριξε την άποψή σου, και μην περιμένεις από την κοπέλα σου να τα αποφασίζει όλα μες στην σχέση. Έτσι κι αλλιώς, εσύ είσαι το αρσενικό. Δείξ’ της ότι έχεις άποψη και προσωπικότητα.

#2. Οι Πρωτοβουλίες Κάνουν Την Καθημερινότητά Σας Πιο Ενδιαφέρουσα

ενδιαφέρουσα σχέση

Ένα ταξίδι έκπληξη, ένα ωραίο δείπνο, ή μια πρωινή βόλτα στα μαγαζιά μπορούν να αναζωογονήσουν σε μεγάλο βαθμό την σχέση σου. Βρες ιδέες και δραστηριότητες που σε εκφράζουν και επιδίωξε να τις προτείνεις ή ακόμα και να την ξαφνιάσεις και να τις κάνετε μαζί εκεί που δεν το περιμένει ! Σε κάθε γυναίκα αρέσει αυτό.

Μην περιμένεις να τα σκεφτεί όλα εκείνη, ή να τα αποφασίσετε όλα μαζί. Σε κάποια πράγματα, πρέπει να είσαι εσύ πιο αποφασιστικός, και να βγάζεις στην επιφάνεια μια δυναμική, ελκυστική προσωπικότητα.

Το να νιώθει ότι έχει δίπλα της ένα αρσενικό που ξέρει τι θέλει από την ζωή και έχει στόχους είναι πολύ ελκυστικό. Την κάνει να νιώθει ασφάλεια. Ξέρει ότι αν κάτι συμβεί, θα αναλάβεις τα ηνία.

Αυτό μπορεί να ανεβάσει την έλξη ανάμεσά σας και να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον με τρόπους που δεν είχες φανταστεί.

Αν θες να κάνεις κάτι για εσένα, καν’ το, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε σε αυτό. Έχε την δική σου πραγματικότητα, και μην θυσιάζεις αυτά που θες για την σχέση σου.

#3. Σε Μια Πετυχημένη Σχέση Στις Γυναίκες Δεν Αρέσει Να Παίρνουν Όλες Τις Αποφάσεις

πετυχημένη σχεση

Είναι αλήθεια.

Είναι στην φύση των γυναικών να θέλουν να παίρνουν όσο λιγότερες αποφάσεις γίνεται.

Μια γυναίκα που έχει αναλάβει τον ρόλο του άντρα σε μια σχέση, παίρνοντας εκείνη όλες τις αποφάσεις και αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες, κουράζεται.

Σύντομα, θα αρχίσει να μειώνεται το ενδιαφέρον της απέναντί σου, καθώς θα περιμένει από σένα να κάνεις ένα βήμα παραπάνω σε αυτόν τον τομέα.

Μην περιμένεις να συμβεί αυτό. Αλλά, ακόμα κι αν έχει συμβεί, διόρθωσέ το.

Εξέφρασε ανοιχτά την γνώμη σου, ακόμα κι αν δεν της αρέσει αυτό που λες. Αποφάσισε εσύ που θα πάτε για φαγητό σήμερα. Πάρε την πρωτοβουλία να της κάνεις ένα δώρο, ή να την πας κάπου ξεχωριστά. Μην τα περιμένεις όλα από εκείνην.

Βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Δες το βίντεο πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Ακόμα και το να αποφασίσεις ότι μια μέρα δεν θα την περάσετε μαζί, αλλά θα βγεις με τους φίλους σου γιατί θες να τους δεις, είναι ένα είδος πρωτοβουλίας.

Με αυτόν τον τρόπο αναλαμβάνεις και πάλι τα ηνία στην σχέση και ξεκαθαρίζεις τους ρόλους.

Το πιο σημαντικό είναι το εξής: Μειώνεις τις ευθύνες που έχει η ίδια στην σχέση σας.

Το να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες εκείνη για όλα λειτουργεί με πολύ αρνητικό τρόπο, γιατί νιώθει ότι δεν μπορείς να την προστατέψεις.

Οι πρωτοβουλίες είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση. Στην χειρότερη περίπτωση, πρέπει να μοιράζονται ισότιμα.

Κάθε γυναίκα βρίσκει ελκυστικό ένα αρσενικό που είναι δυναμικό και έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, και το να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες είναι σίγουρα ένας τρόπος να δείξεις ότι κατέχεις τα κατάλληλα στοιχεία για να είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μην διστάζεις.

Τώρα είναι η ώρα.

Ανέλαβε τα ηνία στην σχέση σας και δημιούργησε μια νέα, ισχυρή, δική σας πραγματικότητα.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Επίσης μπορείς να διαβάσεις το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.