Μου Δείχνει Πως Ενδιαφέρεται Και Μετά Απομακρύνεται

Δείχνει Πως Ενδιαφέρεται Ή Όχι Τελικά;

Μιλάτε, ίσως να έχετε πει και μια κουβέντα παραπάνω και εκεί που όλα πήγαιναν καλά και πίστεψες ότι ενδιαφέρεται, απομακρύνεται…

ενδιαφέρεται

Αν δεν σου έχει τύχει μέχρι στιγμής, να είσαι σίγουρος πως κάποια στιγμή και ενώ φλερτάρεις με μια γυναίκα για καιρό, ενώ μπορεί να έχετε πει ή ακόμα και να έχετε κάνει και κάτι παραπάνω, ξαφνικά αυτή αποφασίζει να απομακρυνθεί. Μήπως δεν ενδιαφέρεται;

Και εσύ μένεις και αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος και την ώθησες σε κάτι τέτοιο. Στο σημερινό βίντεο ο Χρήστος μας εξηγεί κάποιες από τις περιπτώσεις που μπορεί να συμβαίνουν όταν βιώνουμε κάτι τέτοιο και πώς μπορούμε να κινηθούμε.

Τα λάθη που κάνει ένας άντρας, γύρω από το ζήτημα, είναι πολλά και για αυτό σου προτείνω να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή.

Αν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο κάτω και να το συζητήσουμε.

Κάνε follow στο instagram @menofstyle.gr ή πατώντας εδώ .

Αν Σου Άρεσε Το Video

παρεα

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ .

Μάθε μαζί μας πως να απογειώσεις τα ερωτικά σου αποτελέσματα στο φλερτ. Πως να καταλαβαίνεις πότε μια γυναίκα είναι διαθέσιμη, αν ενδιαφέρεται, αν σου δείχνουν οι γυναίκες κάτι με τη συμπεριφορά τους… Ό, τι καλύτερο για τον εαυτό σου και την προσωπική σου εξέλιξη.

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB
INSTAGRAM
NEWSLETTER
RSS

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Προγράμματα Διδασκαλίας: Φλερτ Και Πραγματική Επικοινωνία

Ο Χρήστος είναι ιδρυτής και Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων της πρώτης εταιρείας Ανδρικής Εξέλιξης στην Ελλάδα, του MenOfStyle.gr!

Τα προγράμματα διδασκαλίας του βασίζονται στην πεποίθησή του πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά μπορούν να είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής για τον κάθε άνδρα και κρίσιμων θετικών εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Ανεξάρτητα από το αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται, το ταξίδι της αυτοβελτίωσης το κάνεις για σένα.

μια γυναίκα ενδιαφέρεται

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί μέσα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ΜΜΕ και περιλαμβάνει αρθρογραφία, διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτικά μαθήματα με μεθοδολογίες και πρακτικές που θα επιτρέψουν στον μαθητή να αποκτήσει βαθύτερη κατανόηση της επιτυχημένης διαπροσωπικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο φύλων αλλά και της εξέλιξης του εαυτού του.

Μάθε Αν Ενδιαφέρεται: Σωστή Επένδυση Χρόνου Και Ενέργειας

δείχνει πως ενδιαφέρεται

Αν πράγματι ενδιαφέρεται, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλό: Να δηλώσεις τις προθέσεις σου και σταδιακά να κλιμακώσεις. Μπορεί να είναι ντροπαλή, οπότε είναι απόλυτα κατανοητό να μην είσαι σε θέση να διακρίνεις αν ενδιαφέρεται ή όχι, πίσω από τα λόγια ή τη συμπεριφορά της. Από τη δική σου πλευρά, καλό είναι να την κάνεις να νιώσει άνετα για να εκφραστεί ειλικρινά.

Αυτός είναι ο σκοπός σου σε μια πρώτη προσέγγιση ή ραντεβού, σωστά; Να καταλάβεις αν υπάρχει θετικό κλίμα για να συνεχίσεις με ερωτική διάθεση την προσέγγιση μιας κοπέλας. Έχε στο μυαλό σου ότι το οφείλεις στον εαυτό σου να εξελίξεις την ικανότητα να διακρίνεις πότε η γυναίκα σε θέλει και ενδιαφέρεται. Κι αν αντιμετωπίσεις την απόρριψη από μια γυναίκα που δείχνει πως ενδιαφέρεται αρχικά, να μάθεις να το δέχεσαι και να προχωράς παρακάτω, στην επόμενη. Και πολύ καλά θα κάνεις.

Κι εσύ μπορείς να γίνεις ο καλύτερος στο φλερτ ακολουθώντας τις συμβουλές από τους καλύτερους. Είναι πολύ πιθανό να σου φαίνεται δύσκολο το πρώτο βήμα, αλλα από ένα βήμα ξεκινάνε όλα τα ταξίδια.

Γνώρισε τον Χρήστο από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ.

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.