Πρώτο Μήνυμα Μετά την Γνωριμία! Πώς να Συνεχίσεις Πετυχημένα το Φλερτ

Το φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Τα γραπτά μηνύματα κάθε μορφής αποτελούν εδώ και χρόνια αναπόσπαστο μέρος του φλερτ. Το να ξέρεις τι θα γράψεις σε μια γυναίκα είναι το ίδιο σημαντικό με το να ξέρεις τι να της πεις σε μια κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο.

Στέλνοντας ένα καλό μήνυμα μπορείς να δημιουργήσεις στην γυναίκα συναισθήματα, όπως εκείνα που θα δημιουργούσες σε ένα ραντεβού.

Άλλος θα είναι ο τρόπος σου όταν θέλεις να συνεχίσεις το φλερτ μέσω μηνυμάτων με ένα κορίτσι που μόλις γνώρισες και άλλος με κάποια κοπέλα που βγαίνεις για λίγο καιρό.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μάθεις πώς θα συνεχίσεις το φλερτ, μετά από μια πρώτη γνωριμία.

#1. Στείλ’ της ΆμεσαΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Αν ρωτήσεις τους φίλους σου, θα πάρεις διάφορες απαντήσεις, εκ των οποίων όλες θα υποστηρίζουν την άποψη να της στείλεις μήνυμα μετά από δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες.

Οι περισσότεροι λοιπόν καταλήγουν να κάνουν τους δύσκολους. Στέλνοντας αμέσως κάνεις την διαφορά.

Στείλ’ της ένα μήνυμα λίγες ώρες μετά τη γνωριμία και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα γίνουν τα πράγματα.

#2. Το Περιεχόμενο Του Πρώτου ΜηνύματοςΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Το πρώτο σου μήνυμα πρέπει να αποτελείται από δύο στοιχεία.

Πρώτα να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου, να γνωρίζει η γυναίκα με ποιον μιλά. Μην ξεχνάς ότι μπορεί την ίδια βραδιά, να έχει δώσει τον αριθμό της σε περισσότερους άντρες.

Στην συνέχεια θα πρέπει να της γράψεις κάτι που θα ξυπνήσει μέσα της κάποιο συναίσθημα. Μην τη γράψεις το ίδιο βαρετό μήνυμα που γράφουν όλοι.

Μπορείς ακόμη, αν θέλεις, να της γράψεις κάτι αστείο.

#3. Πότε Της Ξαναστέλνεις;Το φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Έστειλες άμεσα το πρώτο μήνυμα και τώρα έρχεται στο προσκήνιο το επόμενο ερώτημα που δεν είναι άλλο από το πότε θα της στείλεις ξανά.

Το καλό με τα μηνύματα είναι ότι η κοπέλα μπορεί να απαντήσει, όποτε έχει ελεύθερο χρόνο, βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό να της στείλεις μήνυμα τα ξημερώματα.

Όπως και στο πρώτο μήνυμα, έτσι και η συνέχεια δεν χρειάζεται να αργήσει. Το επόμενο πρωί, για παράδειγμα, είναι μια καλή στιγμή, για να εμφανιστείς ξανά.

Γενικά, δεν χρειάζεται να απαντήσεις αμέσως στα μηνύματα της, αν είσαι απασχολημένος, αλλά αν δεν είσαι και αισθάνεσαι ότι θέλεις να επικοινωνήσετε, μην διστάσεις.

#4. Η Συχνότητα των ΜηνυμάτωνΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Ένα σημαντικό κομμάτι του φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι η συχνότητα της επικοινωνίας.

Πρέπει να βρεις μια ισορροπία, γιατί πολλά μηνύματα μπορεί να την τρομάξουν ή να σε κάνουν να φανείς περίεργος, ενώ αν δεν της στείλεις αρκετά συχνά, θα φανείς ξεκάρφωτος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σβήσει και η έλξη που ένιωθε για εσένα.

Σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο να είσαι μετρημένος στα μηνύματα σου και να την αφήσεις να πάρει και εκείνη πρωτοβουλία και να σου στείλει, ώστε να είναι ξεκάθαρο προς τα πού οδεύει η κατάσταση.

#5. Δημιούργησε Σύνδεση και Κανόνισε το ΡαντεβούΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Τα μηνύματα μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις το φλερτ και παρόλο που δεν προσφέρονται για συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να γνωριστείτε καλύτερα, συμβάλλουν στην δημιουργία εμπιστοσύνης και σύνδεσης.

Μερικά αστεία ή κάποια σχέδια για το επόμενο ραντεβού, θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση. Άλλωστε δεν ζήτησες τον αριθμό της για να κάνετε ατελείωτες συζητήσεις μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων, αλλά για να βρεθείτε ξανά.

Όταν λοιπόν συμφωνήσετε στο τι θα θέλατε να κάνετε, περιόρισε τα μηνύματα στα διαδικαστικά και κράτησε τις συζητήσεις για το ραντεβού.

#6. Μην Στέλνεις ΓλυκόλογαΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Το φλερτ δεν είναι ασταμάτητα γλυκόλογα και κομπλιμέντα.

Στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο είναι που φέρνει αποτέλεσμα. Το φλερτ προχωρά όταν συζητάς κάποιο σοβαρό θέμα με έναν μη σοβαρό τρόπο, όταν δείχνεις περιορισμένο ενδιαφέρον, την πειράζεις και προβάλλεις αυτοπεποίθηση.

Αυτές οι αρχές πρέπει να περάσουν και στο φλερτ μέσω μηνυμάτων.

Τσέκαρε την συνέντευξη του Ανέστη στο παρακάτω βίντεο, για να μάθεις περισσότερα για το φλερτ στο διαδίκτυο.

#7. Μην Είσαι ΠροφανήςΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Το φλερτ με μια γυναίκα θα πρέπει να την κάνει να σκέφτεται, αν πράγματι την φλερτάρεις ή όχι.

Αν είσαι απόλυτα ξεκάθαρος, τα πράγματα δεν είναι τόσο συναρπαστικά για εκείνη και η έλξη θα χαθεί.

Άφησε να υπάρχει στα μηνύματα σου μια ιδέα ενδιαφέροντος, χωρίς να το πεις ξεκάθαρα. Έτσι η καλύτερη της επιλογή, θα είναι να ανταποδώσει το φλερτ, ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει.

#8. Δείξε Ότι ο Χρόνος σου ΑξίζειΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Το φλερτ με μηνύματα μπορεί να βοηθήσει να κερδίσεις αρκετό χρόνο, όμως ο κύριος σκοπός σου είναι να κανονίσεις ένα ραντεβού με την γυναίκα.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί η γυναίκα να απαντά μονολεκτικά, κάτι που γενικά δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο προσωπικός σου χρόνος έχει μεγάλη αξία και ότι δεν αξίζει να συνεχίζεις να της στέλνεις μακροσκελή μηνύματα, όταν εκείνη δεν απαντά.

Αν σε αγνοεί ή απαντά μονολεκτικά, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σταματήσεις ξαφνικά να της στέλνεις.

Αυτό ίσως ακούγεται χειριστικό, όμως είναι ένας τρόπος να καταλάβεις, αν όντως υπάρχει από μέρους της ενδιαφέρον.

Αν μετά από μερικές ώρες απαντήσει, σημαίνει ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον.

Στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika, θα μάθεις τα πάντα για τα κριτήρια στις σχέσεις.

#9. Διασκέδασέ τοΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Όταν προχωράς το φλερτ σου μέσω μηνυμάτων, όπως και στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να το διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις την διαδικασία.

Αν δεν μπορείς να σκεφτείς τι να της γράψεις, πάρε τον χρόνο σου και στείλε κάποια άλλη στιγμή.

Ο χρυσός κανόνας είναι να το απολαμβάνεις και να περνάς όμορφα. Κάνε αστεία και δείξε την αυτοπεποίθηση σου και το φλερτ θα προχωρήσει μόνο του.

#10. Κάν’ την να Απαντήσει ΆμεσαΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι το πρώτο σου μήνυμα θα πρέπει να την κάνει να θέλει να απαντήσει.

Αυτό θα το επιτύχεις με ένα μήνυμα σύντομο, που θα της τραβήξει την προσοχή, θα είναι αυθεντικό και θα της προκαλέσει συναισθήματα.

Παράλληλα πρέπει να παραμείνεις στην ασφαλή πλευρά, να μην είσαι εξ αρχής πολύ σεξουαλικός, για να μην φανείς περίεργος ή κοινωνικά αδέξιος.

Κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο, θα της τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετά, ώστε να απαντήσει γρήγορα.

 #11. Η Εξάσκηση θα σε Κάνει ΚαλύτεροΤο φλερτ ξεκινάει με την πρώτη επαφή, αλλά είναι σημαντικό να συνεχιστεί με τον κατάλληλο τρόπο και στη συνέχεια. Τσέκαρε πώς μπορείς να το κάνεις αυτό!

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και η απόκριση τους στο φλερτ σου, θα διαφέρει αρκετά.

Μετά από μερικά μηνύματα, θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι δουλεύει και τι όχι, καθώς και τι σε εκφράζει καλύτερα.

Κάθε αλληλεπίδραση σου πρέπει να εκλαμβάνεται ως μια ευκαιρία πρακτικής που θα σε βελτιώσει.

Κανείς δεν γεννήθηκε ειδικός, όμως με την εμπειρία που θα αποκομίσεις, θα αρχίσουν να έρχονται και τα αποτελέσματα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το φλερτ δεν τελειώνει με το τέλος της βραδιάς, αλλά συνεχίζεται. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.