Ψάχνοντας Γυναίκες για Σχέση: Οι Κανόνες που Επιβάλλεται να Ακολουθήσεις

Ψάχνοντας Γυναίκες για Σχέση: Οι Κανόνες που Επιβάλλεται να Ακολουθήσεις

Πως Να Βρεις Γυναίκες Για Σχέση

Μια από τις πιο δύσκολες αναζητήσεις για τους άντρες είναι το να βρουν γυναίκες για σχέση. Όχι γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες που θέλουν σχέση, αλλά κυρίως γιατί οι ίδιοι κάνουν λάθος επιλογές και πέφτουν σε γυναίκες με τις οποίες δεν ταιριάζουν.

Όπως και οι άντρες, έτσι και οι γυναίκες σε πολλές περιπτώσεις ψάχνουν κάτι εφήμερο. Ωστόσο, πολλές γυναίκες έχουν την ανάγκη και την επιθυμία να κάνουν μια σχέση με έναν άντρα και να επενδύσουν σε αυτήν.

Το θέμα είναι ότι είναι πολύ σύνηθες το να επιλέγουμε ακατάλληλες για εμάς γυναίκες ή τις γυναίκες που δεν έχουν τα ίδια “θέλω” με εμάς τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μία σχέση, για να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί, πρέπει και τα δύο μέρη, ο άντρας και η γυναίκα, να έχουν την επιθυμία για κάτι πιο σοβαρό και να θέλουν να επενδύσουν σε αυτό.

Σε περίπτωση που είναι η λάθος στιγμή για εκείνην ή για εσένα, ή που δεν ταιριάζετε, τότε οι πιθανότητες για σχέση εξαφανίζονται!

Εάν, όμως, είσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που θέλεις και αναζητείς κάτι σοβαρό με μια γυναίκα, τότε υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα και κανόνες που επιβάλλεται να ακολουθήσεις.

Το να ψάχνεις απλά χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό ή μέθοδο είναι αυτό που θα σε απομακρύνει από τον στόχο σου.

Στην αναζήτηση, λοιπόν, της κατάλληλης γυναίκας, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου τα εξής:

σχέση

#1. Άλλαξε Τα Κριτήριά Σου

Ένας από τους βασικότερους κανόνες όταν ψάχνεις γυναίκες για σχέση είναι το να έχεις πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα κριτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι ό,τι κι αν συμβεί με μια γυναίκα, τα κριτήριά σου δεν θα αλλάξουν ούτε θα πέσουν προκειμένου να είστε μαζί.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν ελάχιστα εώς καθόλου κριτήρια.

Ψάχνουν απλά μια γυναίκα για να κάνουν σχέση χωρίς να έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι πέφτουν πάντα σε γυναίκες που δεν τους συμπεριφέρονται όπως θα ήθελαν και στο τέλος απογοητεύονται (και φυσικά κατηγορούν τις γυναίκες για αυτό).

Όμως, πρέπει να καταννοήσουμε ότι εμείς ορίζουμε τη ζωή μας και το ποιος θα μπει σε αυτήν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κριτήρια των αντρών περιορίζονται στα εξής: Είναι γυναίκα, είναι όμορφη, με θέλει. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τα lλάθη στος πρώτες σχέσεις κια πως να τα αποφύγεις.

Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, οι περισσότεροι ασυνείδητα έτσι σκεφτόμαστε.

Δεν βάζουμε κριτήρια όπως: “Με σέβεται; Με ανεβάζει ψυχολογικά; Με στηρίζει; Ξέρει να σταθεί δίπλα μου; Σέβεται τα “θέλω” μου και τις επιθυμίες μου; Περιποιείται τον εαυτό της; Περιποιείται εμένα; Είναι θετική; Έχει ενδιαφέροντα; Έχει στόχους; Μου μιλάει με ωραίο τρόπο; Ή μήπως με μειώνει και είναι ισχυρογνώμων;”

Όλα αυτά είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια που θα έπρεπε να έχεις στο μυαλό σου πριν αρχίσεις μια συζήτητηση με μια γυναίκα.

Το καλύτερο είναι να φτιάξεις μια λίστα και να συμπεριλάβεις τα δικά σου κριτήρια, τα οποία θα πρέπει να αυξάνονται κατά τη διάρκεια της σχέσης και όσο περνάει ο καιρός, και όχι να μειώνονται.

 

#2. Θέσε Ξεκάθαρα Όρια Στη Γυναίκα Εξ Αρχής

Αφού έχεις θέσει ξεκάθαρα τα κριτήριά σου μέσα σου και βλέπεις ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η κατάλληλη για εσένα, αρχίζεις να θέτεις ξεκάθαρα τα όριά σου από την πρώτη σας κιόλας επαφή και γνωριμία.

Μην περιμένεις να βάλεις όρια στη πορεία της σχέσης . Δεν θα λειτουργήσει αυτό.

Οι γυναίκες που θέλεις δίπλα σου είναι εκείνες που αντιλαμβάνονται τα όρια σου και δεν επιχειρούν να τα παραβιάσουν.

Το να θέτεις όρια μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολο στην αρχή, ωστόσο είναι απαραίτητο προκειμένου να έχετε μια ομαλή και ήρεμη σχέση και να μην νιώθεις ότι καταπιέζεσαι.

Μην φοβάσαι ότι θα την χάσεις. Συνήθως, ο φόβος της απώλειας της γυναίκας είναι που μας κάνει να αποφεύγουμε την οριοθέτηση.

Πες ξεκάθαρα και με σαφήνεια αυτό που σε ενοχλεί και που θέλεις να αλλάξει στη συμπεριφορά της και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που σου αξίζει.

Μην συμβιβάζεσαι προκειμένου να την έχεις, γιατί έτσι δεν πρόκειται να πετύχει αυτό που επιχειρείτε.

Μια γυναίκα πρέπει να είναι σε θέση να καταννοήσει και να δεχτεί τα δικά σου όρια, όπως κι εσύ φυσικά τα δικά της.

Έχεις κάθε δικαίωμα να μην σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά της ή στη σχέση σας (όχι σε εκείνην, γιατί τότε επιστρέφουμε στα κριτήρια), και να το εκφράσεις ξεκάθαρα και με σαφήνεια. Όπως άλλωστε κι εκείνη.

σχέση

#3. Προσέγγισε Περισσότερες Γυναίκες Σε Καθημερινή Βάση

Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που ψάχνει γυναίκες για σχέση, βρίσκει κάποια που φαίνεται σχετικά κατάλληλη και γαντζώνεται σε αυτή. Μια τέτοια σχέση όμως δεν πρόκειται να προοδεύσει και να ανθίσει, γιατί είναι εξαιρετικά σπάνιο και δύσκολο το να βρεις με την πρώτη προσπάθεια αυτό που ψάχνεις.

Επομένως, το να πιστεύεις ότι η πρώτη και η μοναδική γυναίκα που προσέγγισες είναι ο έρωτας της ζωής σου προέρχεται, πιθανόν, από την ανάγκη που νιώθεις για σχέση.

Ο βασικότερος κανόνας, όμως, στην αναζήτήσή σου για γυναίκες για σχέση είναι ότι προσεγγίζεις και φλερτάρεις καθημερινά αμέτρητες γυναίκες ώστε να έχεις επιλογές και να διαλέξεις ποια είναι η κατάλληλη για εσένα από θέση αφθονίας και όχι έλλειψης.

Όταν νιώθουμε ότι έχουμε έλλειψη σε έναν συγκεκριμένο τομέα συμβιβαζόμαστε με πολύ λιγότερα απ’ όσα αξίζουμε.

Γι’ αυτό ξεκίνα να προσεγγίζεις καθημερινά ώστε να νιώθεις ότι υπάρχει αφθονία γυναικών στη ζωή σου και να διαλέξεις με βάση τα πραγματικά σου κριτήρια.

 

#4. Μην Συμβιβάζεσαι Απλά Και Μόνο Για Να Μπεις Σε Σχέση

Ένας κανόνας που είναι πιο σημαντικός από κάθε άλλον ίσως είναι το να σταματήσεις να συμβιβάζεσαι.

Το να συμβιβάζεσαι σημαίνει ότι από τη στιγμή που ξέρεις τα κριτήριά σου και τα όριά σου, δεν θα αλλάξεις για κανέναν λόγο.

Αυτό προϋποθέτει ότι ξέρεις εξ αρχής τι θέλεις και ποιος είναι ο στόχος σου με τις γυναίκες που θέλεις να συνάψεις μια σχέση.

Μόλις γνωρίζεις μέσα σου τι ανέχεσαι και τι όχι, θα αρχίσεις να το διεκδικείς με κάθε τρόπο και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο. Θα διεκδικείς κάτι που σου αξίζει και δεν θα συμβιβαστείς ούτε θα τα παρατήσεις μέχρι να το πετύχεις.

Αυτή είναι η νοοτροπία που θα σε βγάλει νικητή.

Μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο στον ερωτικό τομέα από αυτό που αξίζεις και έχεις στο μυαλό σου ως στόχο.

Ο καθένας μας ξέρει μέσα του ακριβώς τι αξίζει και τι θέλει στη ζωή του.

Ανακάλυψέ το και μην συμβιβαστείς σε μια σχέση απλά επειδή η γυναίκα βρέθηκε εκεί και σου έδωσε σημασία.

Δεν λειτουργεί έτσι.

#5. Μην Είσαι Απελπισμένος. Οι Γυναίκες Το Καταλαβαίνουν

Η απελπισία, πέρα από ένα άκρως απωθητικό ερωτικά χαρακτηριστικό, είναι και ένα συναίσθημα που σου ρίχνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση και σε κάνει να πέφτεις στις λάθος γυναίκες.

Και καμία γυναίκα δεν θέλει για σύντροφό της έναν άντρα που είναι μαζί της επειδή δεν έχει άλλες επιλογές.

Αλλά, ακόμα κι αν εκείνη θέλει, σημασία έχει τι θέλεις εσύ.

Κι εσύ σίγουρα θέλεις το καλύτερο για τον εαυτό σου, σωστά;

Ένα κομμάτι της έλξης και του να αποκτάς αυτό που σου αξίζει από τις γυναίκες είναι το να βρίσκεσαι σε θέση ισχύος και να επιλέγεις εσύ τη γυναίκα που θέλεις να είναι μαζί σου, κι αυτό συνδέεται άμεσα με το την έλλειψη ή αφθονία γυναικών που έχεις στη ζωή σου.

Μπορεί να υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες για σχέση εκεί έξω, δεν σημαίνει αυτό όμως ότι είναι οι κατάλληλες για εσένα.

Το να μην εφαρμόσεις, όμως, τους παραπάνω κανόνες θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απελπισία. Τα κριτήριά σου θα πέσουν και θα συμβιβαστείς με όποια U εκδηλώσει πρώτη ενδιαφέρον για εσένα.

Εκεί είσαι απελπισμένος και δεν επιλέγεις εσύ τη σχέση σου αλλά η γυναίκα επιλέγει για εσένα. Δες το βίντεο του Χρήστου για το πως βρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Συνολικά, θα πρέπει να ακολουθήσεις με θρησκευτική ευβλάβεια τους παραπάνω κανόνες προκειμένου να βρεις τις κατάλληλες γυναίκες για σχέση.

Δεν είναι μόνο το να κάνεις μια σχέση που μετράει.

Είναι κυρίως το με ποια γυναίκα κάνεις σχέση και πόση αξία παίρνεις από τη σχέση αυτό.

Γι’ αυτό, ψάχνοντας γυναίκες για σχέση, να έχεις πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις και να μην δεχτείς τίποτα λιγότερο.

Και θα δεις ότι αυτή η νοοτροπία είναι που θα σου φέρει κάτι που πραγματικά αξίζει στη ζωή σου.

Καμία άλλη.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς μπορείς να προσεγγίζεις γυναίκες, δες εδώ.

Και μην ξεχάσεις πώς μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.