Ψάχνοντας Τέλειες Ατάκες: 3 Λόγοι που σε Οδηγεί στην Απόρριψη

Ψάχνοντας Τέλειες Ατάκες 3 Λόγοι που σε Οδηγεί στην Απόρριψη

Μην Ψάχνεις Τις Τέλειες Ατάκες

Στις περιπτώσεις περιπτώσεις, στις αρχές του φλερτ και της επαφής με τις γυναίκες, πολλοί άντρες ψάχνουν τις τέλειες ατάκες για γυναίκες. Ενώ αυτό είναι λογικό, γιατί κάθε άντρας θέλει να εντυπωσιάσει τη γυναίκα που φλερτάρει, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκεί ψάχνοντας την τέλεια ατάκα.

Ενώ υπάρχουν ατάκες που λειτουργούν, δεν είναι ωφέλιμο κατά τη διάρκεια του φλερτ να ψάχνει κάποιος την ατάκα που θα κάνει τη γυναίκα να τρελαθεί.

Πρώτον, γιατί τέλεια ατάκα δεν υπάρχει. Και δεύτερον, γιατί αυτός ο τρόπος σκέψης οδηγεί σε σίγουρη απόρριψη.

Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με το εάν υπάρχουν μαγικές ατάκες στο φλερτ.

Γιατί όμως το να ψάχνεις την τέλεια ατάκα οδηγεί σε απόρριψη; Ποιοι είναι οι λόγοι που οι γυναίκες απορρίπτουν τους άντρες που ψάχνουν κάτι εξαιρετικό να τους πουν;

#1. Το Να Ψάχνεις Τις Τέλειες Ατάκες Φανερώνει Χαμηλή Αυτοπεποίθηση

Ένας άντρας με υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση δεν ψάχνει τις τέλειες ατάκες για να πει σε μια γυναίκα προκειμένου να την εντυπωσιάσει. Ξέρει ποιος είναι και πού πάει και έχει την πίστη ότι, εάν συμπεριφερθεί αυθόρμητα και είναι ο εαυτός του, η γυναίκα θα εντυπωσιαστεί αυτόματα.

Όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα και ψάχνεις διαρκώς ποια θα είναι η επόμενη κορυφαία ατάκα που θα της πεις, ουσιαστικά ρίχνεις την αξία σου.

Δεν είναι η ατάκα που κάνει τη διαφορά. Είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι, ο τρόπος που σκέφτεσαι, το ποιος είσαι και η αξία σου.

Επομένως, με το να ψάχνεις την τέλεια ατάκα δείχνεις ότι δεν πιστεύεις ότι μπορείς να φλερτάρεις πετυχημένα χωρίς αυτήν. Και γι’ αυτό οι γυναίκες σε απορρίπτουν.

μην ψάχνεις τέλειες ατάκες

#2. Επικεντρώνεις Υπερβολικά Τη Σκέψη Σου Στο Τι Να Πεις Και Δεν Είσαι Ο Εαυτός Σου

Το άλλο που μπορεί να πάθεις όταν ψάχνεις την τέλεια ατάκα για να πεις σε μια γυναίκα είναι να μπλοκάρεις και να μην είσαι ο εαυτός σου.

Όταν ψάχνεις διαρκώς κάτι εντυπωσιακό να πεις, επικεντρώνεις την προσοχή σου εκεί και ξεχνάς να διασκεδάσεις και να απολαύσεις το φλερτ.

Ο σκοπός του φλερτ δεν είναι να πεις τις πιο εντυπωσιακές ατάκες. Αντίθετα, είναι να εμφανίσεις τα δυνατά σου σημεία και να είσαι ο εαυτός σου, να διασκεδάσετε κι εσύ και η γυναίκα.

Όταν έχεις επικεντρώσει τις σκέψεις σου στο να βρεις κάτι εντυπωσιακό να πεις, το αποτέλεσμα συνήθως είναι να κολλάς και να μην απολαμβάνεις τη διαδικασία. Και αυτό το καταλαβαίνει η γυναίκα με την οποία μιλάς.

Αισθάνεται ότι κάτι πάει λάθος και νιώθει ότι προσπαθείς υπερβολικά πολύ να την εντυπωσιάσεις. Κι αυτό δεν είναι καθόλου ελκυστικό.

#3. Όταν Ψάχνεις Την Τέλεια Ατάκα Δεν Είσαι Αυθεντικός

Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα απ’ ότι νομίζουμε. Και ταυτόχρονα εκτιμούν και έλκονται από τους άντρες που είναι αυθεντικοί. Που οι πράξεις τους, δηλαδή, συνάδουν με τα λόγια τους και τις σκέψεις τους.

Με το να ψάχνεις να πεις τις τέλειες ατάκες δείχνεις ότι αποφεύγεις να είσαι ο εαυτός σου και ότι δεν είσαι αυθεντικός.

Αυτό η γυναίκα θα το εκλάβει ως ένδειξη ότι έχεις κάτι να κρύψεις. Και θα σε απορρίψει. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το γιατί απορρίπτεσαι συνεχώς από τις γυναίκες όταν φλερτάρεις.

Το πιο σημαντικό είναι να εκφράζεις ανοιχτά και ελεύθερα αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις, ώστε να δείξεις ότι σου αρέσει ο εαυτός σου και ότι δεν έχεις κάτι να κρύψεις.

Πολλές φορές τυχαίνει κάποιος άντρας να πει την τέλεια ατάκα με τον λάθος τρόπο και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενε. Αυτό συμβαίνει γιατί λέει την ατάκα μηχανικά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που λέει δεν τον εκφράζει.

Επομένως, μην ψάχνεις κάτι εντυπωσιακό να πεις. Αντίθετα, να είσαι ειλικρινής, αυθεντικός και ο εαυτός σου.

Αυτό είναι πολύ πιο ελκυστικό.

δεν υπάρχουν τέλεις ατάκες

Συνολικά, δεν χρειάζεται να πέφτεις στην παγίδα του να ψάχνεις τις τέλειες ατάκες για να πεις στις γυναίκες που φλερτάρεις.

Να θυμάσαι ότι πάντα το να είσαι ο εαυτός σου είναι πολύ πιο ελκυστικό από οποιαδήποτε ατάκα για γυναίκα.

Και είναι πολύ σημαντικό να μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τη γυναίκα που φλερτάρεις, αλλά αντίθετα να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις το φλερτ.

Είναι πολύ πιο απίθανο να σε απορρίψει μια γυναίκα εάν περνάτε καλά και εφόσον βλέπει ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας.

 

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.