Push – Pull. Aνεβάζοντας την ερωτική διέγερση. Μέρος 1ο :

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι η εξωτερική εμφάνιση, το χρήμα και μια υψηλή θέση σε κάποια εταιρία είναι τα μονά που παίζουν ρόλο για να έχουν γυναίκες στην ζωή τους. Αλλά υπάρχει και ένας άλλος τρόπος. Η ερωτική διέγερση! Aν γνωρίζεις τεχνικές που ενεργοποιούν την ερωτική διέγερση  σε μια γυναίκα τότε πραγματικά είσαι ικανός να ορίζεις την σεξουαλική σου ζωή.

Το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι γνωρίζουν πως να δημιουργήσουν ερωτική διέγερση . Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί δεν αναγνωρίζουν την  υποβόσκουσα δομή !

Όλα τα παρακάτω είναι ένα μικρό μέρος της  θεωρίας εναλλαγής συναισθημάτων  που διδάσκεται στα σεμινάρια του MenOfStyle!

Σημείο διέγερσης. (TensionLoop).

Δημιουργείται όταν κάνεις κάτι ώστε να δημιουργήσεις 1 ανολοκλήρωτη συναισθηματική ένταση σε 1 γυναίκα.  Να την αυξήσεις, να την « απελευθερώσεις »  με το να την καλύψεις, και μετά να  επαναλάβεις πάλι το ίδιο.

Οι τηλεοπτικές σειρές χρησιμοποιούν συναισθηματικές αυξομειώσεις ώστε να κρατούν τις γυναίκες καθηλωμένες και να τις κάνουν ν΄αγωνιούν για την εξέλιξη των φανταστικών δραματικών σεναρίων τους για μήνες ή και χρόνια!
.Η δομή πάντα μένει η ιδία. Η υπόθεση ξεκινάει με κάποια διαφωνία ή δράμα οτιδήποτε ενεργοποιεί έντονα ανολοκλήρωτα συναισθήματα σε 1 γυναίκα.

Κλιμακωτά η ένταση αυξάνεται μέχρι ενός σημείου όπου απελευθερώνεται και δίνεται η «λύση» στην διαμάχη ή το δράμα ώσπου να προκύψει κάποιο άλλο «πρόβλημα» που θα κάνει την τηλεμετρία να μένει εναγωνίως μπροστά στην TV μέχρι το τέλος του επεισοδίου ή να περιμένει 1 εβδομάδα μέχρι την προβολή του νέου για να καλύψει την αγωνιά/περιέργεια.

PushPull.
                                                             images

Μία αναλογία είναι όταν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις 1 αυστηρή διατροφή χασίματος βάρους και προσπαθείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου από το να φάει όλες αυτές τις λιχουδιές που βλέπεις να τρώνε οι φίλοι σου ή στις βιτρίνες. Το συναίσθημα του κενού που δημιουργείται, συνήθως θα καλυφτεί την ημέρα που επιτρέπεται να φας ότι θέλεις και βεβαίως η γεύση του συγκεκριμένου junk – food είναι πολύ καλύτερη από την περίοδο που το έτρωγες καθημερινά αδιαφορώντας για το βάρος σου!

Θα γράψω για 1 ξεχωριστή τεχνική στο PU  γνωστή ως push-pull. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην δημιουργία έλξης είτε στο να ενισχύσει  την ερωτική διέγερση 

Λες κάτι και μετά λες κάτι αντίθετο.  Δίνεις και μετά παίρνεις.

Push – Pull είναι όποτε απωθείς/απορρίπτεις 1 γυναίκα συναισθηματικά και αμέσως μετά (ο χρόνος εδώ είναι σχετικός) την ξαναφέρνεις πάνω σου δείχνοντας της κάτι θετικό (και αποσυμπιέζοντας την ένταση).

Κάθε Push δημιουργεί συναισθηματικό κενό για κάθε Pull. Από αυτό το σημείο με τους κατάλληλους χειρισμούς η ερωτική διέγερση μπορεί να αυξηθεί εύκολα.

Νομίζω ότι κάπου εδώ γίνεται κατανοητό το ποσό δυνατό είναι το push – pull ως τεχνική..

Οι γυναίκες είναι εξαιρετικές στο να χρησιμοποιούν push – pull είτε ως τεχνική για να δημιουργήσουν έλξη και ερωτική διέγερση  σε ένα αρσενικό  (δημιουργώντας προσμονή), είτε ως manipulation  (  μέσο χειραγώγησης ) πχ μέσω sex ή ακυρώνοντας ραντεβού και προτείνοντας άλλο την άλλη μέρα.

«Έλα μωρό μου μην γκρινιάζεις που θα βγω με τις φιλές μου. Αφού ξέρεις ότι δεν έχω μάτια γι’ άλλον. Αν και τώρα τελευταία μ’ αυτήν σου την συμπεριφορά προβληματίζομαι . Είσαι πολύ κάλος, αλλά με πιέζεις. Μ’ αρέσει όμως που ζηλεύεις»

Το παραπάνω είναι ένα πολύ ενδεικτικό παράδειγμα push pull ! Θα μπορούσε να ειπωθεί από οποιαδήποτε γυναίκα.

Σαφώς αν και ως Άνδρες δεν έχουμε τεχνικές push – pull στα γονίδια μας ( τουλάχιστον όχι όπως οι γυναίκες ) μπορούμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους ψυχολογικά παιχνίδια προς όφελος μας! Το κλειδί είναι όπως και σχεδόν τα πάντα ( κυρίως στ’ αρχικά στάδια του interaction ) και αυτές να φαίνονται αστείες και στο πλαίσιο του ” παιχνιδιού ”  που της κάνεις. Προς Θεού δεν «κρατάμε μπλοκάκι με σκορ» απέναντι στις γυναίκες!

Για την ακρίβεια ο στόχος  είναι η ερωτική διέγερση της και όχι να την ταπεινώσεις. Το pushpull  πρέπει να γίνεται σε 1 πλαίσιο teasing ( πειράγματος ) και πάντα με το ανάλογο facial expression (έκφραση προσώπου).

Πάντα μα πάντα με παιχνιδιάρικο ύφος ! Δεν πρόκειται να ενοχληθεί καμιά! Και αν ενοχληθεί μάλλον έχεις να κάνεις με ψυχοπαθολογική περίπτωση όποτε καλύτερα να σταματήσεις ν’ ασχολείσαι !

Όσοι έχουν διδαχτεί  θεωρία στα bootcamps  ξέρουν ήδη !

Ένα υγιές ψυχολογικά θηλυκό και με αίσθηση του χιούμορ θα το βρει  αστείο, παιχνιδιάρικο και γοητευτικό!

Αυτό φυσικά και το θέλουμε, αλλά πιο σημαντικό είναι παράλληλα η ερωτική της διέγερση θα αρχίσει ν’ αυξάνεται.

Όλοι μεγάλοι Players χρησιμοποιούν συνειδητά ή μη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την θεωρία εναλλαγής συναισθημάτων. Aκόμα και το Neg απ’ ότι λέει ο Nitro εξηγώντας την Neg Theory ! Είναι εφαρμογή αυτής.

Στο επόμενο άρθρο θα συνεχίσω γράφοντας κάποια άλλα παραδείγματα push – pull, καθώς και βασικά λάθη που έχουμε συναντήσει από μαθητές.

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.