Πως ένα Ραντεβού Μπορεί να Καθορίσει τα Πάντα!

Η σημασία ενός και μόνο ραντεβού είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι ή είχες ποτέ υπολογίσει. Πρόσεξε μην κάνεις σοβαρά λάθη και κάν'το σωστά.

Ένα ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό. Ας είμαστε όμως δίκαιοι. Και για μία γυναίκα, ένα ραντεβού με έναν άνδρα που της αρέσει πολύ, είναι αγχωτικό σε σημείο που μπορεί να το συζητήσει και δύο ώρες με τις φίλες της πριν βγείτε.

Πολλές φορές σε ένα ραντεβού – ειδικά στα πρώτα τρία – αναγκάζεσαι να υιοθετήσεις κάποιες συμπεριφορές που μπορεί να μη σου ταιριάζουν. Μπορεί να νιώσεις ότι υποκρίνεσαι στην προσπάθειά σου να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Πώς μπορεί λοιπόν ένα ραντεβού να καθορίσει τα πάντα σε μία ερωτική γνωριμία;

Καταρχάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να απολαύσει τη διαδικασία. Σίγουρα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας: κοπέλα. Πώς δηλαδή η κοπέλα με την οποία βγαίνεις ραντεβού είναι προδιαθετειμένη και πώς θα ανταποκριθεί στην όλη διαδικασία. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ πως, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς της κοπέλας που συνοδεύεις στο ραντεβού, ένα τεράστιο μέρος της ευθύνης βρίσκεται στα χέρια σου και στο πώς θα το διαχειριστείς.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, σχετικά με το πώς μπορείς να απολαύσεις τη διαδικασία του φλερτ:

Ας δούμε ποιοι παράγοντες σε ένα ραντεβού μπορούν να καθορίσουν τα πάντα για την έκβαση της ερωτικής σου γνωριμίας με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Όταν Υπόσχεσαι  Στο Ραντεβού Σου Σχέση Χωρίς Να Το Εννοείςυποσχεσεις

Αρχίζεις λοιπόν να βγαίνεις ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει και αρέσεις και στην ίδια πολύ. Ίσως αρκετά περισσότερο από όσο σου αρέσει εσένα.

Δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι σταθερό ή κάτι “σοβαρό” αυτό τον καιρό. Ή τουλάχιστον έχεις προδικάσει ότι δε σε ενδιαφέρει κάτι σταθερό ή “σοβαρό” με τη συγκεκριμένη γυναίκα, για τους οποιουσδήποτε δικούς σου λόγους. Η ιστορία και τα στατιστικά, λένε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ρίξει η γυναίκα στο τραπέζι το θέμα της σχέσης. Την κλισέ ερώτηση “σε τι φάση βρίσκεσαι στα προσωπικά σου;” ή την ακόμα πιο επιθετική: “Τι θέλεις από εμένα; Σχέση ή μόνο σεξ;”.

Όταν είσαι ειλικρινής και αναφέρεις τις προθέσεις σου εξαρχής, της επιτρέπεις να αποφασίσει μόνη της πώς και αν θέλει να προχωρήσει σεξουαλικά μαζί σου.

Το τραγικό λάθος που κάνουν πολλοί άνδρες, είναι να σκεφτούν ότι καμία γυναίκα δε θα ενδιαφερόταν απλά να κάνει σεξ και να περάσει καλά με έναν άνδρα που της αρέσει και την ελκύει.

Σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτό στο άμεσο ή πιο μακρινό μέλλον να εξελιχθεί το ραντεβού και να οδηγηθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Ωστόσο, βρισκόμαστε στο 2018 και το casual sex είναι μέσα στη ζωή μας.

Μία σχέση μπορεί να κλιμακωθεί και να γίνει πιο “στενή”. Από σεξουαλική πχ να γίνει συναισθηματική και από συναισθηματική να  γίνει μονογαμική / αφοσιωμένη. Το ανάποδο όμως είναι κάτι που δύσκολα θα επιτευχθεί. Δηλαδή, είναι κάτι που το “θύμα” της υπόθεσης (δηλαδή όχι αυτός που προτείνει την υποβάθμιση της σχέσης) δε θα δεχτεί εύκολα.

Στη σκέψη λοιπόν του άνδρα ότι δε θα κάνει σεξ ή ότι δε θα κάνει αρκετό σεξ με μία γυναίκα, δεν είναι ειλικρινής για το πώς βλέπει την πορεία της γνωριμίας. Και φτάνει η γνωριμία στο σημείο που η γυναίκα – δικαίως – αρχίζει και ζητά περισσότερα από αυτή τη σχέση.

Μία τέτοια συμπεριφορά λοιπόν μπορεί να οδηγήσει σε άσχημο και επεισοδιακό χωρισμό. Επίσης δημιουργείς στη γυναίκα μία άσχημη εμπειρία που θα την συνοδεύει πιθανότατα στις επόμενες γνωριμίες της. Θα δυσκολεύεται να εμπιστευτεί κάποιον άνδρα που θα της ανοιχτεί και που μπορεί τα συναισθήματά του και η επιθυμία του για μία συναισθηματική σχέση να είναι αληθινά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτή τη νοοτροπία τη μεταφέρουν και στις φιλενάδες τους.

Αποφεύγεις Ή Βιάζεσαι Για Τη Σωματική Επαφή Στο Ραντεβούσωματικη επαφη

Στο ραντεβού σίγουρα θα συζητήσεις περισσότερο με τη γυναίκα που σου αρέσει για να δείτε αν και κατά πόσο ταιριάζετε. Ωστόσο η ουσία της γνωριμίας είναι να κλιμακωθεί η σεξουαλική ένταση και η σωματική επαφή. Επειδή σίγουρα είναι αναγκαία συνθήκη να υπάρχει σεξουαλική χημεία ανάμεσά σας.

Όποιος θεωρεί πως το να υπάρχει σεξουαλική χημεία με την κοπέλα που τον ενδιαφέρει ερωτικά είναι κάτι ασήμαντο, ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει. Όποιος επίσης βιάζεται υπερβολικά να κλιμακώσει και να το μάθει χωρίς να λογαριάζει τις αντιδράσεις της γυναίκας και το πώς ανταποκρίνεται η γυναίκα στην προσπάθειά του για σωματική κλιμάκωση, επίσης θα έπρεπε να αναθεωρήσει κάποια πράγματα.

Το επεισόδιο  από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, ίσως σε κάνει να κατανοήσεις λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Το να βιαστείς να κλιμακώσεις λοιπόν τη σωματική επαφή στο ραντεβού ενώ η γυναίκα αντιστέκεται και νιώθει άβολα, μπορεί να είναι καταστροφικό σε ένα ραντεβού. Ακόμα και αν καταφέρεις να φτάσεις στη σεξουαλική ολοκλήρωση, εγκυμονεί ο κίνδυνος η κοπέλα να το έχει μετανιώσει την επόμενη ημέρα, αναγνωρίζοντας ότι η σεξουαλική πράξη ήταν αποτέλεσμα πίεσης δικής σου. Την κάνεις να νιώθει εύκολη και το μετανιώνει.

Από την άλλη, το να καθυστερήσεις την κλιμάκωση της σωματικής επαφής και να αφήσεις να περάσουν αρκετά ραντεβού χωρίς να κάνεις κάποια κίνηση να την φιλήσεις ή ακόμα και να της πιάσεις το χέρι, θεωρώντας πως έτσι είσαι “κύριος” και έχοντας τον παράλογο φόβο να μη σε πει “λιγούρη” ή απεγνωσμένο, θα κάνει τη γυναίκα να βαρεθεί αλλά και να αρχίσει να σε βλέπει φιλικά. Και αν μετά από 3-4-5 ραντεβού αποφασίσεις να αρχίσεις να την αγγίζεις ή να την φιλήσεις, το πιο πιθανό είναι ήδη να σε έχει δει φιλικά.

Ποιος Θα Κεράσει Και Ποιος Θα Πληρώσει Στο ΡαντεβούΗ σημασία ενός και μόνο ραντεβού είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο φαντάζεσαι ή είχες ποτέ υπολογίσει. Πρόσεξε μην κάνεις σοβαρά λάθη και κάν'το σωστά.

Μπορεί να έχεις ακούσει έναν τόνο συμβουλές και απόψεις επί του θέματος. Χώνεψέ τα όμως καλά αυτά που θα διαβάσεις τώρα, επειδή είναι εξαιρετικά σημαντικό:

  • Στο πρώτο ραντεβού να είσαι αυτός που θα κεράσει. Ακόμα και αν η γυναίκα κάνει την κίνηση και προσφερθεί, μην την αφήσεις να πληρώσει τα μισά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Καλύτερα να της επιτρέψεις να κεράσει, παρά μισά – μισά.
  • Αν η γυναίκα επιμένει έντονα να σε κεράσει, ένα εκ των δύο παίζει: ή περνάει πολύ όμορφα ή δεν πρόκειται να την ξαναδείς. Στην πρώτη περίπτωση καταλαβαίνεις γιατί θέλει να κεράσει. Στη δεύτερη περίπτωση θέλει να κεράσει επειδή δε θέλει να νιώθει υποχρεωμένη να σε ξαναδεί.
  • Αν η γυναίκα δεν κάνει ούτε κίνηση να πληρώσει τα μισά ή να κεράσει στο πρώτο ραντεβού, δεν είναι ανησυχητικό. Εάν η συμπεριφορά της αυτή συνεχίζεται και στο δεύτερο και τρίτο ραντεβού, μάλλον έχεις να κάνεις με γυναίκα που θεωρεί δεδομένο ότι εσύ θα δίνεις σε αυτή τη σχέση περισσότερο από την ίδια, ή και θα είσαι ο μόνος που δίνει.

Κλείνοντας, ένα ραντεβού μπορεί να σημαίνει πολλά. Εαν έχετε κλείσει ραντεβού, φρόντισε να πάρεις έγκαιρα τις αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς. Πάρε πρωτοβουλίες, προγραμμάτισε τις δραστηριότητές σας και κανόνισε να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να δημιουργηθεί έλξη. Πάνω από όλα, ο σκοπός του ραντεβού είναι να περάσετε και οι δυο καλά και να νιώσετε άνετα να εκφράσετε αυτά που νιώθετε.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να διαχειριστείς ένα ραντεβού με μία γυναίκα που σου αρέσει, σε περιμένω να το συζητήσουμε. Επικοινώνησε μαζί μας εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και στα ραντεβού. Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας Από τους ιδρυτές του Men Of Style. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.