Φλερτ με πολύ Ελκυστική Γυναίκα – Πώς το Χειρίζεσαι;

Είδες μια ωραία γυναίκα και παρόλο που σου άρεσε, έχεις κάποιες αμφιβολίες και δεν την προσεγγίζεις. Πώς φλερτάρω μια ελκυστική γυναίκα;

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για πολλούς άντρες είναι το φλερτ με μια ελκυστική γυναίκα. Η πρώτη προσέγγιση δημιουργεί φοβερό άγχος και ακόμη και αν σχεδιάσεις τι να πεις, μπορεί εύκολα να μπερδευτείς και να μην μπορείς να συντονίσεις τον εγκέφαλο με την γλώσσα σου.

Πώς θα καταφέρεις λοιπόν να ξεπεράσεις αυτή τη δυσκολία και να φλερτάρεις με επιτυχία την όμορφη γυναίκα που εντόπισες;

#1.  Στο Φλερτ Δείξε Την Αρρενωπή Σου Πλευράαρρενωπότητα

Για να υπάρξει σεξουαλική ένταση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας πρέπει να υπάρχει πόλωση μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής πλευράς.

Όπως ένας άντρας έλκεται από μια θηλυκή γυναίκα, έτσι και μια γυναίκα θέλει έναν αρρενωπό άντρα για να νιώσει έλξη.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς ζωηρά και με δυνατό τόνο φωνής. Να είσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου, να λες την γνώμη σου, να παίρνεις πρωτοβουλίες και να οδηγείς την αλληλεπίδραση, έχοντας πάντα στο μυαλό σου να διατηρείς οπτική επαφή με την γυναίκα.

#2. Στο Φλερτ Επιστράτευσε Το Συναίσθημασυναίσθημα στο φλερτ

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άντρες μιλώντας με μια όμορφη γυναίκα είναι ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν λογικά, όταν αντί αυτού θα έπρεπε να δώσουν βάση στο συναίσθημα.

Μια γυναίκα θα ανταποκριθεί πολύ καλύτερα στα συναισθήματα. Όταν για παράδειγμα την πειράζεις, δημιουργείς συναισθήματα. Διασκεδάζει και έτσι χτίζεται μια σχέση μεταξύ σας που φέρνει αισθήματα ασφάλειας και οικειότητας.

#3. Διασκέδασε Με Το Φλερτφλερτ

Το φλερτ με μια γυναίκα είναι μια διαδικασία που πρέπει να απολαμβάνεις. Αν φλερτάροντας περνάς καλά, παρουσιάζεις μια χαλαρή εικόνα, ενός ανθρώπου που ευχαριστιέται κάθε του στιγμή.

Αν θέλεις να περάσεις όμορφα, αλλά και να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας. κάνε αστεία και μίλησε για πράγματα και δραστηριότητες που αγαπάς.

Το πείραγμα είναι μια μέθοδος που μπορεί να φέρει θεαματικά αποτελέσματα. Όταν φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα με παιχνιδιάρικη διάθεση, ξεφεύγεις από το άγχος, περνάς όμορφα και προβάλλεις έναν χαρακτήρα με χιούμορ και αυτοπεποίθηση.

#4. Δείξε Ότι Έχεις Κριτήριακριτήρια φλερτ

Το να έχεις κριτήρια είναι κάτι σημαντικό και είναι παράγοντας έλξης για τις γυναίκες.

Με αυτό τον τρόπο βάζεις την γυναίκα στην θέση να πρέπει να αποδείξει εκείνη την αξία της σε εσένα.

Με αυτό τον τρόπο δείχνεις στην γυναίκα ότι επιτρέπεις να έχεις στην ζωή σου μόνο συγκεκριμένους τύπους γυναικών, με συγκεκριμένες αξίες.

Μην ξεχνάς ότι μια όμορφη γυναίκα, δεν είναι απαραίτητα και μια γυναίκα με αξία, ούτε διαθέτει απαραίτητα, άλλα χαρακτηριστικά που εσύ θεωρείς βασικά, για να φλερτάρεις μαζί της.

Αν δεν θέλεις να ρίχνεις την αξία σου, τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

#5. Κατά Τη Διάρκεια Του Φλερτ Διατήρησε Οπτική Επαφή

φλερτ

Ένας βασικός κανόνας στο φλερτ με μια πολύ ελκυστική γυναίκα είναι να την κοιτάζεις στα μάτια.

Η οπτική επαφή είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο. Όταν δεν κοιτάς την γυναίκα στα μάτια, καταστρέφεις τις πιθανότητες σου και δείχνεις ότι είσαι ένας άντρας χωρίς χάρισμα.

Κοιτώντας την στα μάτια, της διαβιβάζεις το μήνυμα ότι έχει την πλήρη προσοχή σου και ταυτόχρονα, της δείχνεις ότι δεν φοβάσαι να την προσεγγίσεις, όπως αρκετοί άλλοι άντρες.

#6. Προσπάθησε Να Δημιουργήσεις Σύνδεση, Όχι Να Την ΕντυπωσιάσειςImage result for flirting

Α) Ένα ακόμη συνηθισμένο λάθος είναι η προσπάθεια των αντρών να ενθουσιάσουν μια γυναίκα με τα κατορθώματα τους ή με τα υλικά αγαθά που διαθέτουν.

Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν ότι οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα με “υψηλό στάτους”. Όσο πιο ελκυστική είναι μια γυναίκα, τόσο υψηλότερο το επιθυμητό στάτους.

Υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά μεταξύ μιας γυναίκας που είναι εντυπωσιασμένη και μιας γυναίκας που αισθάνεται έλξη.

Β) Η δεύτερη περίπτωση θα έρθει όταν δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση και αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, όταν προσεγγίσεις μια όμορφη γυναίκα.

Φυσικά θα μιλήσεις για τον εαυτό σου και για κάποια πράγματα που έχεις καταφέρει και πιστεύεις ότι αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τα χαρακτηριστικά που θα ήταν επιθυμητά για μια γυναίκα, αλλά πρέπει να έχεις ένα μέτρο.

#7. Αναζήτησε Τα Κοινά Στοιχείακοινά στοιχεία

Βρίσκοντας κοινά ενδιαφέροντα με μια όμορφη γυναίκα που σου αρέσει, θα αποκτήσεις πολύ μεγαλύτερη ευκολία στο να της μιλήσεις και θα έχεις μια βάση, ώστε να ξεκινήσεις μια κουβέντα.

Άλλωστε, οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να συμπαθούμε ανθρώπους που μας μοιάζουν. Με αυτό τον τρόπο αισθανόμαστε άνετα ο ένας με τον άλλον και αυτή η αίσθηση χρειάζεται, όταν έχεις απέναντι σου μια γυναίκα ιδιαίτερα ελκυστική και η προσέγγιση της σου δημιουργεί άγχος.

#8. Μην Εξαρτάσαι Από Το Αποτέλεσμααποτελεσμα

Όπως είπαμε και παραπάνω είναι σημαντικό να απολαμβάνεις την διαδικασία του φλερτ με μια γυναίκα.

Ένας από τους λόγους που έχεις άγχος όταν φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα είναι ότι επιθυμείς διακαώς ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Είτε να πάρεις τον αριθμό της, είτε να βγεις ραντεβού μαζί της.

Όταν καταφέρεις να απαλλαχτείς από αυτό το άγχος του αποτελέσματος, θα διευκολύνεις σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό σου. Θα είσαι πιο άνετος και θα το απολαμβάνεις ό,τι και αν συμβεί τελικά.

#9. Γίνε Πρόκλησηπρόκληση

Οι περισσότεροι άντρες αδυνατούν να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν πρόκληση για μια γυναίκα και μάλιστα δυσκολεύονται ακόμη περισσότερο, όταν αυτή είναι πολύ όμορφη.

Δες το βίντεο του Θέμη που ακολουθεί, για να μάθεις πώς ακριβώς θα καταφέρεις να είσαι πρόκληση για μια γυναίκα.

#10. Ο Κανόνας Των 3” Στο Φλερτ3'' στο φλερτ

Όταν βρεθείς αντιμέτωπος με μια όμορφη γυναίκα και θέλεις να την προσεγγίσεις, ο εγκέφαλος σου γρήγορα αρχίζει να προβάλλει δικαιολογίες.

Αυτός ο χρόνος μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 3” και 5”. Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι πρέπει να δράσεις γρήγορα, πριν τα 3”, προτού αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους οι δικαιολογίες.

Προσέγγισε την γυναίκα εντός αυτού του χρονικού περιθωρίου και θα βραχυκυκλώσεις τον εγκέφαλο σου, ο οποίος δεν θα προλάβει να φέρει αντιρρήσεις.

Ταυτόχρονα, προσεγγίζοντας την γρήγορα, προβάλλεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτσι έχεις ήδη κερδίσει σημαντικό μέρος του παιχνιδιού.

Κλείνοντας, η γυναίκα που είναι διαθέσιμη, ανεξάρτητα από το πόσο ελκυστική είναι, θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται αν της δώσεις το περιθώριο να νιώσει άνετα και εκφραστεί. Στόχος του φλερτ με ελκυστική γυναίκα είναι να δημιουργήσεις σύνδεση και να θέσεις τα θεμέλια για τη δημιουργία έλξης. Από τη δική σου πλευρά θα εφαρμόσεις τις ίδιες τακτικές προσέγγισης στις γυναίκες που σε ελκύουν για να πετύχεις αυτό το στόχο.

Οι πολύ ελκυστικές γυναίκες τώρα, δεν χρειάζονται κάτι ιδιάτερο στην προσεγγισή τους. Αλλά έχε στο μυαλό σου ότι διαφέρουν ως προς την εμπειρία τους με τους ανθρώπους που τις έχουν φλερτάρει στο παρελθόν. Η συμπεριφορά τους λοιπόν μπορεί να επηρεάζεται από αυτό. Οπότε, λάβε υπόψιν σου όσα διάβασες στο σημερινό άρθρο και από αυτή τη στιγμή κιόλας βελτίωσε τη ζωή σου και μεγιστοποίησε τα ερωτικά σου αποτελέσματα!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις το φλερτ με μια ωραία γυναίκα. Μάθε περισσότερα εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.