Φλερτ με μια Γυναίκα που Δουλεύει ως Σερβιτόρα

Μου αρέσει πολύ, αλλά δυσκολεύομαι να την φλερτάρω γιατί παρόλο που την είδα μέσα στο μαγαζί...είναι η σερβιτόρα! Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Είναι Εφιτκό Το Φλερτ με Σερβιτόρα;

Στο σημερινό άρθρο θα διαβάσεις για το φλερτ σε έναν επαγγε,ματικό για τη γυναίκα χώρο. Αρκετά δύσκολο -πιστεύεις- και οι πιθανότητες απόρριψης μεγάλες. Ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Πηγαίνεις σε ένα μαγαζί –  καφέ, μπαρ, εστιατόριο ή οτιδήποτε άλλο – και σε υποδέχεται μια όμορφη γυναίκα που δουλεύει εκεί ως σερβιτόρα.

Σου παίρνει παραγγελία με ένα ωραίο χαμόγελο και σου μιλά πολύ φιλικά. Αυτό σε κάνει να θέλεις να την γνωρίσεις καλύτερα.

Παράλληλα, αναρωτιέσαι, αν αυτός είναι ο τρόπος της απέναντι σε όλους τους πελάτες, αλλά και αν είναι το στιλ της και είναι όντως τόσο φιλική και ανοικτή ή είναι έτσι απλά λόγω δουλειάς.

Εδώ λοιπόν προκύπτει το ερώτημα: “Πώς την φλερτάρω;”

Τα Βασικά Του Φλερτ Με Σερβιτόρα

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα, πολύ βασικά, ώστε να ξέρεις πώς να κινηθείς.

– Η γυναίκα αυτή φλερτάρει, για να βγάλει χρήματα.

– Την προσεγγίζουν συνέχεια.

– Είναι μάλλον απασχολημένη και δεν έχει χρόνο για συζήτηση.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, ας δούμε πώς θα απαντήσουμε στο ερώτημα που σε απασχολεί.

#1. Όχι Φλερτ Σαν Να Είμαι Πελάτηςφλερτ με σερβιτόρα

Οι περισσότεροι άντρες την προσεγγίζουν σαν πελάτες, κάτι που όπως είναι φυσικό δεν της κάνει αίσθηση.

Αν θέλεις να της προκαλέσεις το ενδιαφέρον πρέπει να ξεχωρίσεις από τους άλλους, συνηθισμένους πελάτες.

Το ζητούμενο δεν είναι μια συναλλαγή μαζί της, αλλά μια αλληλεπίδραση. Μίλησε της σαν πραγματικό πρόσωπο και όχι απλά, όπως θα μιλούσες σε κάποιον που θέλεις να σε εξυπηρετήσει.

Κάνε μια ερώτηση, χαμογελώντας, πείραξε την, όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Έτσι θα την κάνεις να μην σε δει μόνο σαν πελάτη και στην συνέχεια μπορείς να αναφέρεις κάτι πιο προσωπικό, ώστε τελικά να πάρεις την αριθμό της.

#2. Στο Φλερτ Με Σερβιτόρα Παίρνω Τον Αριθμό Της Την Σωστή Στιγμήσερβιτορα

Δύο κοινά λάθη που κάνουν οι άντρες στο φλερτ είναι ότι ζητάνε τον αριθμό της γυναίκας είτε πολύ γρήγορα, είτε με τον λάθος τρόπο.

Αν κάνοντας μια παραγγελία της πεις “Θα πάρω έναν καφέ και τον αριθμό σου”, δεν θα καταφέρεις τίποτε, καθώς να είσαι σίγουρος, έχει ακούσει αυτή την ατάκα από πάρα πολλούς πελάτες.

Ας δούμε μερικούς κανόνες που παίζουν καθοριστικό ρόλο, όταν πρόκειται να ζητήσεις τον αριθμό της:

– Μιλάω μαζί της και την φλερτάρω για 1-5′.

– Προβάλλω αυτοπεποίθηση και την φλερτάρω με χιούμορ.

– Μιλάω σε προσωπικό επίπεδο και όχι σαν πελάτης.

Δεν Ξεχνώ Στο Φλερτ

– Προσπαθώ να συνδεθώ μαζί της με ενδιαφέρων και αστείο τρόπο

– Βρίσκω κοινό έδαφος, χωρίς να δείξω ότι προσπαθώ υπερβολικά.

– Κλείνω λέγοντας “Μου άρεσε που τα είπαμε” και της δίνω το τηλέφωνο μου, ζητώντας της να γράψει τον αριθμό μου.

Αν το μαγαζί δεν επιτρέπει τέτοιου είδους ανταλλαγές, ζήτησε της να σου δώσει κάποιο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από εσένα που κάνεις την κίνηση απέναντι στη γυναίκα που σου αρέσει! Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Το σημαντικό εδώ είναι να δημιουργήσεις ενδιαφέρον, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι θα σε απορρίψει.

#3. Δεν Κολλάω, Απλά Kαι Μόνο Επειδή Είναι Όμορφηδεν κολλάω επειδή είναι όμορφη

Μια ελκυστική σερβιτόρα αποτελεί σίγουρα αντικείμενο θαυμασμού από τους περισσότερους πελάτες, οι οποίοι δείχνουν ότι θα έδιναν τα πάντα για εκείνη. Αυτή η συμπεριφορά την κάνει να βαριέται γρήγορα, καθώς οι άντρες δεν αποτελούν πρόκληση για αυτήν.

Εκτός αυτού, το γεγονός ότι είναι όμορφη, δεν συνεπάγεται ότι είναι ειδική στο φλερτ, ούτε ότι διαθέτει αυτοπεποίθηση. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση.

Το ζήτημα είναι να μην επενδύσεις σε αυτήν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Το ότι είναι όμορφη δεν σημαίνει ότι έχει να προσφέρει μεγάλη αξία. Όπως εσύ θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι ξεχωριστός, έτσι και εκείνη θα πρέπει να δείξει ότι διαθέτει αξία.

Όταν φλερτάρεις θέλεις να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Σε αυτή σου την προσπάθεια συχνά υποπέφτεις σε κάποια επικοινωνιακά λάθη με αποτέλεσμα να μην επιδεικνύεις τον καλύτερό σου εαυτό και με λίγα λόγια απορρίπτεσαι. Πώς μπορείς να ξεφύγεις από αυτό τον φαύλο κύκλο; Στο βίντεο ο Χρήστος υπογραμμίζει τα πιο σημαντικά λάθη που κάνεις και μειώνεις την αξία σου στο φλερτ, με αποτέλεσμα να απορρίπτεσαι. Κάνε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, σήμερα!

#4. Δεν Ξεχνάω Στο Φλερτ Με Σερβιτόρασε μαγαζί

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς θα την κάνεις να επενδύσει σε εσένα, όταν την ίδια στιγμή έχει άλλους πελάτες να εξυπηρετήσει.

Για να το κατορθώσεις αυτό πρέπει, όπως είπαμε, να την κάνεις να σε δει διαφορετικά και όχι ως πελάτη. Φλερτάροντας την, θα καταφέρεις να κάνεις την διαφορά και να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

#5. Βλέπω Σημάδια Ενδιαφέροντος Στο Φλερτ Μου Από Μέρους Τηςενδιαφερον απο εκεινη

Μια γυναίκα δεν θα σου πει ότι της αρέσεις και ότι ενδιαφέρεται για εσένα, έχει όμως τρόπους για να στο δείξει.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι γυναίκες έλκονται από άντρες με αυτοπεποίθηση. Δίνοντας σημάδια, περιμένουν να τις προσεγγίσει, ο άντρας. Αν το κάνει προβάλλει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και δημιουργείται έτσι έλξη.

Μερικά σημάδια που θα σου δώσει μια γυναίκα που εργάζεται ως σερβιτόρα μπορεί να είναι τα παρακάτω.

– Σε κοιτάζει με βλέμμα που δείχνει ενδιαφέρον, δαγκώνοντας το χείλος της.

– Προσπαθεί να συνεχίσει την συζήτηση μαζί σου, ακόμη και αν έχεις ήδη παραγγείλει και υπό κανονικές συνθήκες δεν θα χρειαζόταν να σου μιλήσει άλλο.

– Παίζει με τα μαλλιά της, όταν την κοιτάζεις.

– Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις.

Επίλογος

Κλείνοντας, θα συνοψίσουμε με μερικούς ακόμη κανόνες που θα σου δώσουν την απάντηση στο ερώτημα ‘Πώς φλερτάρω μια γυναίκα που εργάζεται ως σερβιτόρα”.

– Αν δεν δείχνει ενδιαφέρον, αγνόησε την.

– Πείραξε την, αλλά με σεβασμό, χωρίς να την προσβάλλεις.

– Αν σου κάνει έκπτωση ή σε κεράσει, μάλλον της αρέσεις.

– Μην την αποκαλείς “μωρό”, “κούκλα” κλπ.

– Δείξε το ενδιαφέρον σου με λόγια μόνο μια φορά.

– Μην την διακόψεις, αν είναι πολύ απασχολημένη με την δουλειά. Κοίταξε την και αν ενδιαφέρεται θα έρθει η ίδια να σου μιλήσει

– Ντύσου καλά και πρόσεξε το στιλ σου.

– Αν έχεις την ευκαιρία, δούλεψε στον χώρο των καταστημάτων εστίασης, για να δεις εκ των έσω πώς δουλεύουν αυτές οι γυναίκες και να μπεις στον κύκλο τους.

Αν μια γυναίκα είναι διαθέσιμη και ενδιαφέρεται αργά ή γρήγορα θα σου δώσει σημάδια. Με τις γυναίκες γενικά καλό είν αι να ξέρεις ότι η συμπεριφορά τους στο χώρο εργασίας τις περισσότερες από τις φορές που θα τις συναντήσεις, θα είναι διαφορετικός από το τρόπο που θα τις δεις να συμπεριφέρονται στην καθημερινότητά τους.

Αλλά και πάλι το ίδιο δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους;

Συνέχισε τις προσεγγίσεις σου λαμβάνοντας υπόψιν τις συμβουλές μας και η επιτυχία θα έρθει όσο προσπαθείς και  βελτιώνεσαι στο φλερτ.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να φλερτάρεις αποτελεσματικά ανάλογα με την περίπτωση; Μάθε περισσότερα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.