Πώς η Γλώσσα Σώματος σου σε Κάνει πιο Ελκυστικό

Ήξερες ότι τρόπος που χρησιμοποιείς το σώμα και τις κινήσεις σου μπορεί να αποτελέσει ελκυστικό ή απωθητικό χαρακτηριστικό της εξωτερικής σου εμφάνισης;

Τι Σε Κάνει Πιο Ελκυστικό ;

Μια καλή πρώτη εντύπωση μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η εμφάνιση σου λοιπόν, αν και δεν εμπίπτει στην κατηγορία της γλώσσας του σώματος, είναι κάτι που θα πρέπει να δώσεις βάση. Μετά την πρώτη εντύπωση η γλώσσα του σώματος μπορεί να σε κάνει ελκυστικό όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα.

Αν έχεις διαβάσει και άλλα άρθρα μας θα γνωρίζεις την σημασία της μη λεκτικής επικοινωνίας και της γλώσσας του σώματος. Παρόλο που ίσως πιστεύεις ότι είναι δύσκολο να ελέγξεις την γλώσσα του σώματος, αυτό απέχει από την πραγματικότητα και είναι ευκολότερο από όσο πιστεύεις να εφαρμόσεις μερικές συμβουλές που θα σε κάνουν πιο ελκυστικό.

#1. Πρόσεξε Την Στάση Σου

τι σε κάνει πιο ελκυστικό

Για έναν ελκυστικό άντρα η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που τραβά τις γυναίκες. Πώς όμως προβάλλεται η αυτοπεποίθηση;

Ένας από τους τρόπου είναι η στάση του σώματος. Πρέπει να είσαι ευθυτενής, οι ώμοι να είναι χαλαροί και να μην καμπουριάζεις.

Μπορείς να κάνεις πρακτική στο σπίτι σου, που είσαι άνετος, ώστε να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να ξέρεις ποια ακριβώς είναι η ιδανική στάση.

Έτσι κάθε φορά που θα πιάνεις τον εαυτό σου να καμπουριάζει, θα θυμάσαι ποια είναι η σωστή θέση που θα σε κάνει πιο ελκυστικό.

#2. Το Χαμόγελο Σε Κάνει Ελκυστικό

Το χαμόγελο όταν είναι αυθεντικό είναι ένα πραγματικό εργαλείο έλξης.

Το κυριότερο όταν χαμογελάς είναι να είσαι άνετος, χαλαρός και να περνάς όμορφα. Αν πιστεύεις ότι δεν σου βγαίνει, κάνε πρακτική στο σπίτι σου. Προσπάθησε να θυμηθείς κάτι πολύ αστείο που σε έκανε να γελάσεις και να αισθανθείς χαρούμενος. Μετά το δυνατό γέλιο, θα μείνει στο πρόσωπο σου ένα χαμόγελο.

Αν το κάνεις αυτό μερικές φορές, θα ξέρεις ακριβώς πώς είναι να χαμογελάς και θα σου βγαίνει πιο εύκολα.

Ακόμη και ένα προσποιητό χαμόγελο, θα μετατραπεί σε αληθινό, αν φέρεις στο μυαλό σου κάποια αστεία κατάσταση ή παλιά σου εμπειρία. Και σίγουρα θα σε κάνει πιο ελκυστικό στις γυναίκες.

Δες κι άλλους τρόπους για να την κάνεις να σε θέλει μια γυναίκα στο παρακάτω βίντεο.

#3. Επαφή Με Τα Μάτια

Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για τους περισσότερους άντρες, να μην κοιτάνε στα μάτια μια γυναίκα με την οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν έλξη.

Η επαφή με τα μάτια σε κάνει ελκυστικό, γι’ αυτό όταν μιλάς με μια γυναίκα, είναι σημαντικό να την κοιτάς στα μάτια.

Η επαφή με τα μάτια είναι τόσο σημαντική που ακόμη και αν όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά για εσένα, αν δεν την κοιτάς στα μάτια, σαμποτάρεις την προσπάθεια σου και μπορεί τελικά να μην καταφέρεις να δημιουργήσεις έλξη.

Όπως αντιλαμβάνεσαι η επαφή με τα μάτια είναι πανίσχυρη, γι’ αυτό προσπάθησε να την επιτύχεις, κάνοντας πρακτική με κάθε ευκαιρία.

#4. Η Σωστή Γωνία Σε Κάνει Ελκυστικό

Πολλοί άντρες αγνοούν την σωστή γωνία όταν προσεγγίζουν μια γυναίκα. Συνήθως μιλώντας σε μια γυναίκα στέκεσαι ακριβώς απέναντι της, ενώ το καλύτερο είναι να την προσεγγίσεις από το πλάι και να στρέφεσαι προς το μέρος της, όσο θα της μιλάς.

Στην συνέχεια, “απομακρύνεσαι” αυξάνοντας την γωνία, όταν μιλάει εκείνη και γυρνάς ξανά προς το μέρος της, όταν έρθει η ώρα να της απαντήσεις.

Αυτή η απλή τεχνική μπορεί να σε κάνει πιο ελκυστικό για μια γυναίκα.

Στο βίντεο που θε δεις εδώ μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες για απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις πιο ελκυστικός.

#5. Ο Τρόπος Που Κινείσαι Λέει Πολλά

τι σε κα΄νει πιο ελκυστικό

Αν κινείσαι συνεχώς και κάνεις νευρικές κινήσεις, μοιάζεις να είσαι αγχωμένος και εκτός ελέγχου. Αυτό βέβαια δεν είναι ακριβώς αυτό που θες να προβάλλεις όταν φλερτάρεις.

Αν δεν δείχνεις ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση και ότι έχεις την κατάσταση υπό έλεγχο, δεν έχεις και πολλές ελπίδες να σε δει ελκυστικό.

Προσπάθησε να σταματήσεις τυχόν νευρικές κινήσεις των χεριών ή των ποδιών και κινήσου αργά για να δείχνεις άνετος και χαλαρός.

Επίσης, όταν περπατάς, όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο ή διασχίζεις ένα μπαρ, μην περπατάς σκυφτός, με τα χέρια στις τσέπες. Αυτό δείχνει ότι δεν είσαι προσεγγίσιμος.

Όπως και όταν στέκεσαι, έτσι και στο περπάτημα φρόντισε να είσαι ευθυτενής, με τους ώμους πίσω, αλλά χαλαρούς και κάνοντας κανονικά, σίγουρα βήματα. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση, που είναι το νο 1 ελκυστικό ανδρικό χαρακτηριστικό. Μάθε περισσότερα για την αυτοπεποίθηση παρακάτω.

#6. Ο Χώρος Που Σου Αναλογεί

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει εξελιχθεί πολύ σε σχέση με τους πρωτόγονους προγόνους μας, όμως βαθιά μέσα μας υπάρχουν ακόμη κάποια ένστικτα.

Μια από τις ενστικτώδεις ιδέες μας είναι αυτή της κατάληψης του χώρου μας. Αυτός που είναι πιο ισχυρός, καταλαμβάνει τον χώρο που του αναλογεί και αυτό τον κάνει πιο ελκυστικό.

Αντί να κάθεσαι μαζεμένος σε μια γωνιά, κινήσου άνετα στον χώρο που σου αναλογεί, για να στείλεις ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης που θα σε κάνει πιο ελκυστικό για τις γυναίκες τριγύρω.

#7. Ο Ελκυστικός Τόνος Της Φωνής

Σημαντικό κομμάτι της γλώσσας του σώματος είναι και ο τόνος της φωνής και γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο μιλάς.

Κάποιος που μιλάει πολύ γρήγορα, δείχνει ότι είναι νευρικός. Από την άλλη κάποιος που μιλάει απεπλιστικά αργά καταλήγει να είναι εκνευριστικός. Μια απλή συμβουλή για να βρεις έναν καλό ρυθμό στην ομιλία σου είναι απλά να μιλάς ελαφρώς πιο αργά από ό,τι συνήθως.

Έτσι δείχνεις ότι έχεις την κατάσταση υπό έλεγχο και αυτό είναι κάτι που σε κάνει ελκυστικό.

 Χρειάζεσαι περισσότερες συμβουλές και ιδέες για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.