Πώς και Πότε να της Ζητήσεις να Βγείτε Ραντεβού

Θέλεις να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Σημαντικό κομμάτι μιας καινούριας γνωριμίας με μια γυναίκα που σου αρέσει είναι να γνωρίζεις τον τρόπο και την σωστή στιγμή που θα της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές μας θα επιτύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

#1. Τράβηξε Το Ενδιαφέρον ΤηςΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Οι γυναίκες, ιδιαίτερα οι πιο όμορφες από αυτές, προσεγγίζονται από πολλούς άντρες που έχουν σκοπό να ζητήσουν να βγουν ραντεβού μαζί τους.

Αν θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να δεχτεί να βγει μαζί σου, θα πρέπει να ξεχωρίσεις από όλους τους άλλους.

Ένας τρόπος να το επιτύχεις αυτό είναι να της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για κάτι περισσότερο από την εμφάνιση της. Δείξε στην γυναίκα που σου αρέσει ότι ενδιαφέρεσαι για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Ότι σου αρέσει το χιούμορ της, ο τρόπος που χαμογελά, η ενέργεια που αποπνέει.

Με αυτό τον τρόπο η γυναίκα θα νιώσει ξεχωριστή και θα δείξει με την σειρά της ενδιαφέρον για εσένα.

#2. Πρόβαλλε ΑυτοπεποίθησηΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Πολλοί άντρες αναγκάζονται να δεχθούν την απόρριψη, προτού καν μιλήσουν στην γυναίκα που τους αρέσει, καθώς αποτυγχάνουν να προβάλλουν αυτοπεποίθηση με την εμφάνιση τους.

Κοιτούν χαμηλά, έχουν τα χέρια σταυρωμένα, καμπουριάζουν και κάνουν νευρικές κινήσεις. Όλα αυτά έχουν αρνητικό αποτέλεσμα στην διαδικασία του φλερτ.

Αντιθέτως, μια ίσια στάση, με το στήθος ψηλά και έξω και το βλέμμα να κοιτάζει την γυναίκα στα μάτια προβάλλουν τα θετικά σου χαρακτηριστικά.

Το ίδιο ισχύει και για την εμφάνιση σου, η οποία παίζει ρόλο, καθώς συμβάλλει στην δημιουργία θετικής πρώτης εντύπωσης και επομένως πρέπει να είναι προσεγμένη.

Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο για συμβουλές ντυσίματος για τις νυχτερινές σου εξόδους.

#3. Γνώρισε Την ΚαλύτεραΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εφόσον έχεις τραβήξει τον ενδιαφέρον της και έχεις ξεκινήσει μια κουβέντα μαζί της, θα πρέπει να προσπαθήσεις να την γνωρίσεις λίγο καλύτερα. Αυτό θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στην συνέχεια, όταν θα πρέπει να σχεδιάσεις που θα πάτε ραντεβού και τι θα κάνετε.

Βρες ευκαιρίες για χαλαρή κουβέντα με την γυναίκα που σου αρέσει στο διάλειμμα, αν είναι συμφοιτήτρια ή σε κάποιον διάδρομο, αν είναι συνάδελφος.

Πρόσεξε τι σου λέει και δείξε ότι την ακούς ενεργά. Έτσι της δείχνεις ότι είσαι καλός ακροατής, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει, καθώς οι επικοινωνιακές σου ικανότητες παίζουν σημαντικό ρόλο.

Καθ’ όλη την διάρκεια της κουβέντας σας φρόντισε να διατηρείς την οπτική επαφή μαζί της.

#4. Ετοίμασε Ένα Σχέδιο για Το ΡαντεβούΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είναι καλό να έχεις εκ των προτέρων στο μυαλό σου μερικές ιδέες για ραντεβού. Φαντάσου ότι ένα ραντεβού είναι μια βόλτα με τους φίλους σου, στην οποία κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και περνάς ευχάριστα, με την διαφορά ότι υπάρχει φλερτ.

Επικεντρώσου στο να σχεδιάσεις στο μυαλό σου ένα απολαυστικό ραντεβού και κατά την διάρκεια της κουβέντας σας κάνε αναφορές σε αυτό. Δημιούργησε της ενδιαφέρον, προσμονή και περιέργεια, σχετικά με το τι έχεις στο μυαλό σου.

Μερικά πρώτα ραντεβού μπορεί να είναι κάπως περίεργα, όπως μπορείς να δεις στο Apla+Andrika παρακάτω.

#5. Αμεσότητα Για να Αποφύγεις την Φιλική ΖώνηΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Η είσοδος στην φιλική ζώνη είναι ένας κίνδυνος που ελοχεύει, όταν παραείσαι φιλικός και ευγενικός μαζί της και όταν δεν εκφράζεις άμεσα τις επιθυμίες σου.

Αν θέλεις να δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες και την αυτοπεποίθηση σου και να φτάσεις σε ένα ραντεβού, αλλά και παραπέρα, με την γυναίκα που σου αρέσει πρέπει να είσαι άμεσος.

Αν προσποιείσαι ότι είσαι φίλος και κρύβεις τις πραγματικές σου προθέσεις, θα φανείς ανασφαλής. Επομένως, πρέπει να δείξεις ότι το ενδιαφέρον σου είναι ερωτικής φύσεως.

#6. Μην Το Κάνεις ΘέμαΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Έχεις ξεκινήσει μια αλληλεπίδραση με μια ενδιαφέρουσα κοπέλα, η κουβέντα προχωράει και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Τι πιο φυσιολογικό από το να της ζητήσεις να ανταλλάξετε τηλέφωνα και να βγείτε ραντεβού;

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, ούτε να φοβάσαι. Μπορεί πάντα να υπάρχει ο φόβος της απόρριψης, όμως σκέψου ότι αφού μιλά ήδη μαζί σου, έχεις κάνει μια πολύ καλή αρχή και έχεις υψηλές πιθανότητες να δεχτεί.

#7. Βρες Την Σε Καλή ΣτιγμήΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μπορεί η γυναίκα που σου αρέσει να μην βρίσκεται σε καλή στιγμή. Ίσως δείχνει θυμωμένη με κάτι, μπορεί να είχε μια δύσκολη μέρα στην δουλειά ή να έχει οποιοδήποτε άλλο σημαντικό ζήτημα.

Παρατήρησε τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι ενοχλημένη, αγχωμένη ή προβληματισμένη. Σε αυτή την περίπτωση ίσως θα ήταν καλύτερο να μην της προτείνεις να βγείτε ραντεβού.

Ακόμη, αν είναι στο γυμναστήριο για παράδειγμα, γυμνάζεται και φοράει ακουστικά ή αν είναι σε κάποιο μέρος που δεν περιμένει ότι θα την προσεγγίσεις, τότε ίσως θα είναι καλύτερα να μην το κάνεις.

#8. Κάποιες Φορές Ένα Καλό Μήνυμα Είναι ο Σωστός ΤρόποςΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όταν έχετε ήδη ανταλλάξει τηλέφωνα ή αν  πρόκειται για μια γνωριμία μέσω διαδικτύου, δεν υπάρχει πρόβλημα αν της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού στέλνοντας ένα μήνυμα.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να της γράψεις εκτενή, πολυσέλιδη ερωτική εξομολόγηση. Ένα απλό μήνυμα με την συγκεκριμένη πρόταση σου αρκεί και θα την βοηθήσει να αισθανθεί άνετα και να απαντήσει στον δικό της χρόνο. Μην ξεχνάς ότι ακόμη και τα μηνύματα είναι ένας τρόπος να δημιουργήσεις σεξουαλική ένταση, πριν το ραντεβού.

#9. Απλά Ζήτησέ ΤοΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Τελικά, το να ζητήσεις από μια κοπέλα να βγείτε ραντεβού είναι πάντα καλύτερο από το να μην το ζητήσεις καθόλου.

Το ζητούμενο δεν είναι να τα κάνεις όλα τέλεια, αλλά απλά να προσπαθήσεις, έστω και λίγο. Αυτό είναι σίγουρα προτιμότερο από το να μην το κάνεις και να περνάς την ώρα σου διερωτώμενος τι θα γινόταν, αν της είχες ζητήσει να βγείτε ραντεβού.

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες να σε καταβάλλουν, απλά έκφρασε ξεκάθαρα τις προθέσεις σου και την επιθυμία σου.

#10. Πώς Θα Χειριστείς την ΆρνησηΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μια άρνηση ποτέ δεν θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα. Όμως δεν θα πρέπει να είναι ικανή να σε κάνει να νιώσεις αμφιβολίες για τον εαυτό σου ή να σε αποτρέψει από το να προσεγγίσεις άλλες γυναίκες.

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και το μοναδικό πράγμα που παραμένει ίδιο είναι το γεγονός ότι μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τα αισθήματα σου.

#11. Πώς Να Χειριστείς Την Θετική ΑπάντησηΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όταν μια γυναίκα δεχτεί την πρόταση σου, σίγουρα θα αισθανθείς υπέροχα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προβείς σε κινήσεις ενθουσιασμού ή να ενθουσιαστείς υπέρμετρα.

Προετοιμάσου λοιπόν, ώστε σε περίπτωση θετικής απάντησης, να δείξεις ότι είσαι άνετος και συνηθισμένος στο να δέχεσαι θετικές απαντήσεις στις προτάσεις σου. Συνέχισε να της μιλάς με τον ίδιο τρόπο και αν η κουβέντα σας συνεχιστεί, συνεχίστε από εκεί που είχατε μείνει.

#12. Κάνε Συγκεκριμένη Πρόταση, Άλλα Ζήτησε Και Την Γνώμη ΤηςΘέλεις να της ζητήσεις να βγείτει ραντεβού, αλλά δυσκολεύεσαι να προχωρήσεις γιατί δεν ξέρεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όταν έρθει η ώρα να προτείνεις ένα ραντεβού, πες της συγκεκριμένο μέρος και ώρα. Αυτό δείχνει ότι είσαι κυριαρχικός και διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Ασφαλώς, θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου πότε μπορεί και εκείνη και αν της αρέσει το μέρος που προτείνεις.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Το timing είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στο φλερτ. Μάθε περισσότερα για το πώς να εντοπίσεις την κατάλληλη στιγμή, εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.