Πώς Κάνω μια Σχέση Εξ Αποστάσεως να Δουλέψει;

Για κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Μια σχέση εξ αποστάσεως κρύβει μεγάλες προκλήσεις, τις οποίες θα πρέπει να ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις, αν θέλεις η σχέση να δουλέψει.

Η απόσταση βέβαια σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να βρίσκεστε τόσο συχνά όσο θα θέλατε και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας πληγώσει και να δημιουργήσει προβλήματα.

Από την άλλη είναι εύκολο να συμβεί μια απιστία και από τις δύο πλευρές και μάλιστα χωρίς να το μάθει ο άλλος.

Αυτό κάνει την κατάσταση χειρότερη, αν δεν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Ακόμη, μια σχέση από απόσταση, όταν συνεχίζεται για πολύ καιρό ενδεχομένως να γίνει κουραστική.

Για όλους αυτούς τους λόγους μια σχέση από απόσταση έχει σημαντικές πιθανότητες τελικά να αποτύχει.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια τέτοια σχέση, διάβασε παρακάτω πώς θα ξεπεράσεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν.

#1. Απόφυγε την Υπερβολική ΕπικοινωνίαΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Δεν είναι και η πιο σοφή τακτική να γίνεις “κολλητσίδα” και κτητικός. Δεν χρειάζεται να είστε σε ζωντανή σύνδεση όλη μέρα, για να προχωρήσει η σχέση σας.

Πολλά ζευγάρια νομίζουν ότι μπορούν να εκμηδενίσουν την απόσταση, επικοινωνώντας περισσότερο από το τηλέφωνο.

Όλη αυτή η υπερβολική επικοινωνία, θα κουράσει και τους δύο, γι αυτό φρόντισε να υπάρχει ένα μέτρο.

#2 Επικοινωνήστε ΔημιουργικάΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Η δημιουργική  και ποιοτική επικοινωνία μπορεί να είναι το κλειδί για μια σχέση εξ αποστάσεως που θα δουλέψει, διατηρώντας την οικειότητα.

Στείλε καλημέρα και καληνύχτα και μιλήστε όταν συμβεί κάτι σημαντικό μέσα στην ημέρα σας.

Λόγω της απόστασης βέβαια, αν δεν μιλάτε με βίντεο κλήση, λείπουν οι εκφράσεις του προσώπου ή ακόμη και η φωνή, αν μιλάτε πιο πολύ με μηνύματα, οπότε θα πρέπει κάποιες φορές να είσαι πιο προσεκτικός σχετικά με την επιλογή των εκφράσεων και των λέξεων σου.

Όμως η απόσταση, δημιουργεί και μια ευκαιρία, για περισσότερο ποιοτικές συζητήσεις, καθώς θα λείπουν άχαρες συζητήσεις, όπως για παράδειγμα, το αν πέταξε τα σκουπίδια ή ποιος θα καθαρίσει κλπ.

#3. Δες Την Απόσταση Σαν Μια ΕυκαιρίαΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Λένε ότι αν θέλεις να ζήσεις με κάποιον, πρέπει να ξέρεις να ζεις χωρίς αυτόν. Δες την σχέση από απόσταση σαν ένα ταξίδι μάθησης και για τους δύο σας και σαν μια δοκιμασία που θα αποδείξει ότι υπάρχει δυνατό συναίσθημα μεταξύ σας.

Αντί λοιπόν να σκέφτεσαι ότι η απόσταση σας κρατά μακριά, σκέψου ότι για αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε την σχέση σας.

Στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου θα μάθεις περισσότερα, σχετικά με το πώς θα διαχειριστείς μια σχέση από απόσταση.

#4. Κάνετε Μαζί Κάποια ΔραστηριότηταΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Παρόλο που σας χωρίζει η απόσταση, έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποια δραστηριότητα μαζί.

Να παίξετε για παράδειγμα ένα online παιχνίδι ή να δείτε την ίδια στιγμή, ένα ντοκιμαντέρ ή μια σειρά.

Σκέψου τι άλλες δραστηριότητες θα μπορούσατε να μοιραστείτε, παρά την απόσταση, αρκεί να είσαι αυθόρμητος και δημιουργικός.

Αν σκέφτεστε να δείτε ταυτόχρονα κάποια σειρά ή ταινία, τσέκαρε τις προτάσεις μας στο ακόλουθο επεισόδιο του Apla+Andrika.

#5. Απόφυγε τις Επικίνδυνες ΚαταστάσειςΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Εφόσον σε ενδιαφέρει να διατηρηθεί η σχέση σου, παρά την απόσταση, θα πρέπει να αποφύγεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε πειρασμό.

Μπορεί οι φίλοι σου να έχουν κανονίσει να πάμε σε ένα μπαρ, για να φλερτάρουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι από αυτές που χρειάζονται προσοχή, αν επιλέξεις να πας μαζί.

Θα πρέπει να διαβεβαιώσεις τον εαυτό σου, αλλά και την σχέση σου ότι δεν θα παρεκτραπείς.

#6. Επισκεφτείτε ο Ένας Τον ΆλλονΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Τα ταξίδια είναι το καλύτερο κομμάτι σε μια σχέση από απόσταση.

Μετά από μια μικρή ή μεγαλύτερη περίοδο αναμονής έρχεται η ώρα να πάρεις το αυτοκίνητο, το αεροπλάνο ή οποιοδήποτε άλλο μέσο και να πας να συναντήσεις την αγαπημένη σου.

Ένα ζευγάρι που συναντιέται μετά από καιρό είναι σίγουρο ότι θα περάσει μερικές πολύ όμορφες και απολαυστικές στιγμές, τις οποίες θα πρέπει να απολαύσεις στον μέγιστο βαθμό.

#7. Διατηρήστε την Σεξουαλική ΈντασηΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Όσο είστε μακριά, μην αφήσετε την σεξουαλική ένταση να μειωθεί. Το σεξ δεν είναι μόνο βιολογική, αλλά και συναισθηματική ανάγκη.

Κράτησε την φλόγα ζωντανή, με μηνύματα ή κλήσεις, και δημιούργησε ένταση που θα σας φτάσει μέχρι την επόμενη συνάντηση.

#8. Βάλτε ΣτόχουςΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Η σχέση δεν θα είναι πάντα από απόσταση. Είναι καλό λοιπόν που και που να συζητάτε τα σχέδια σας για αυτήν, αλλά και τα σχέδια σας για την ζωή γενικότερα.

Σχεδιάστε πότε θα είναι η επόμενη συνάντηση σας, τι θα κάνετε και ποιος είναι ο τελικός στόχος σας.

Κυνηγώντας έναν στόχο, θα έχετε κίνητρο να αντέξετε και να δουλέψει η σχέση για όσο χρειαστεί να παραμείνετε χώρια.

#9. Να Είστε ΕιλικρινείςΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Μια σχέση από απόσταση περιλαμβάνει συναισθήματα που πολλές φορές έχουν αρνητική χροιά. Συναισθήματα όπως ανασφάλεια ή ζήλεια μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μαζί.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται ειλικρίνεια. Συζητήστε σχετικά με τα συναισθήματα σας με ειλικρίνεια και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον.

 #10. Κρατήστε Αντικείμενα Που θα Θυμίζουν ο Ένας τον ΆλλονΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Οι αναμνήσεις έχουν δύναμη και μπορεί να σας δώσουν ένα κίνητρο. Κράτησε κάτι δικό της, για να έχεις κοντά σου και δώσε αντίστοιχα κάτι στην κοπέλα να έχει για να σε αισθάνεται πιο κοντά.

Αυτό μπορεί να είναι ένα μπρελόκ, ένα άρωμα, ένα CD με τραγούδια ή οτιδήποτε άλλο έχει για εσάς κάποιο νόημα.

#11. Δείτε τα Πράγματα ΘετικάΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Μια σχέση εξ αποστάσεως χρειάζεται συνεχείς ενέσεις θετικότητας, για να παραμείνει ζωντανή.

Η αναμονή μπορεί να φέρει μοναξιά, όμως πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και να προσανατολίζεις το μυαλό σου στα όμορφα που θα συμβούν στην επόμενη συνάντηση σας ή στην τελική σας επανασύνδεση.

#12. Δημιούργησε Σύνδεση Με Τις ΛεπτομέρειεςΓια κάποιους είναι βιώσιμο, για άλλους όνειρο θερινής νυκτός. Μπορώ να κάνω μια σχέση από απόσταση να δουλέψει; Αν ναι, πώς;

Μερικές μικρές λεπτομέρειες από την ζωή σας μπορούν να αποτελέσουν σημεία επαφής και σύνδεσης.

Ένα σχόλιο σχετικά με κάτι που συνέβη στην δουλειά, μια αστεία κατάσταση ή ακόμη και μια δυσκολία, για την οποία χρειάζεσαι βοήθεια, ώστε να την ξεπεράσεις.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μια πλήρη αναφορά της καθημερινότητας σας, αλλά μερικές αξιοσημείωτες, μικρές λεπτομέρειες, θα βοηθήσουν να μείνετε ιό ένας στην ζωή του άλλου και να μειώσετε κατά κάποιο τρόπο την απόσταση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Μια σχέση χτίζεται με κόπο, ιδρώτα και επιμονή. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.