Πώς Μπορώ να Δημιουργήσω Περισσότερη Έλξη;

Δεν είναι πάντα εύκολο να βρίσκεις τρόπους να δημιουργήσεις έλξη. Απαιτεί γνώσεις, εμπειρία, αλλά και ετοιμότητα. Μάθε περισσότερα!

Δημιούργησε Περισσότερη Έλξη Σήμερα !

Υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν ή να καταστρέψουν την έλξη.

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις τον τρόπο για να δημιουργήσεις περισσότερη έλξη, όμως καλό θα ήταν πρώτα να κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε όσα μπορεί να την καταστρέψουν.

Η έλξη μπορεί να καταστραφεί από την κακή υγιεινή, την έλλειψη αυτοπεποίθησης που μπορεί να φανεί από την γλώσσα του σώματος. Ακόμη μπορεί να μειωθεί όταν συζητάς για δυσάρεστα θέματα ή όταν πίνεις πολύ και δεν ξέρεις τι λες.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος αναφέρεται λεπτομερώς στα λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

Ας περάσουμε όμως τώρα στον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργήσεις έλξη.

#1. Η Αυτοβελτίωση Είναι το Κλειδί Της Έλξης

Αν θέλεις να δημιουργήσεις έλξη με μια γυναίκα, πρώτα θα πρέπει να βελτιώσεις το αντικείμενο της έλξης, δηλαδή τον εαυτό σου!

Μια καλή αρχή θα ήταν να φροντίζεις περισσότερο το σώμα σου, ώστε να είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα.

Η συναισθηματική σταθερότητα είναι κάτι που επίσης θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις έλξη. Ένας συναισθηματικά σταθερός άντρας δεν είναι προσκολλημένος στο παρελθόν και έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.

Επιπλέον, έχει ανεπτυγμένες κοινωνικές δεξιότητες και είναι κοινωνικά δραστήριος.

Προσπάθησε λοιπόν να βελτιώσεις τον εαυτό σου, δίνοντας έμφαση στα παραπάνω χαρακτηριστικά.

#2. Ανάπτυξε Κριτήρια

ανάπτυξε κριτήρια στην έλξη

Πολλοί άντρες είναι πρόθυμοι να βγουν με οποιαδήποτε γυναίκα, χωρίς να έχουν κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις ή κριτήρια.

Μπορεί να ξεκινήσουν ένα ραντεβού με την πρόθεση απλά να κάνουν κάτι με όποια γυναίκα δεχτεί να βγει μαζί τους.

Αυτή όμως δεν είναι σωστή νοοτροπία και δεν δημιουργεί έλξη, γιατί συμπεριφέρεσαι σαν απελπισμένος και αυτό σου βγαίνει σαν ένταση και άγχος, που δεν ωφελούν στο φλερτ και οι γυναίκες το εντοπίζουν αμέσως και απωθούνται.

Φαντάσου ότι είσαι μέλος του τμήματος προσωπικού μιας εταιρείας και για να βγεις ραντεβού με μια γυναίκα, πρέπει να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια.

Τα κριτήρια αυτά μπορεί να αφορούν κάποιες αξίες σου ή κάποια κοινά χαρακτηριστικά που θέλεις να έχεις με την κοπέλα.

Δείξ’ της ότι για να “προκριθεί” και να γίνει κάτι μεταξύ σας, πρέπει να αποδείξει ότι είναι μια ενδιαφέρουσα γυναίκα.

Το ζήτημα των κριτηρίων στις σχέσεις μας έχει απασχολήσει στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που μπορείς να παρακολουθήσεις στο παρακάτω βίντεο.

#3. Δημιούργησε Περισσότερη Έλξη: Δώσε Βάθος Στις Απαντήσεις Σου

Για να δημιουργήσεις έλξη με μια γυναίκα, θα πρέπει να ξέρεις πώς να δημιουργήσεις συναισθηματική σύνδεση.

Αυτό θα την κάνει να αισθανθεί πιο κοντά σε εσένα. Ένας τρόπος για να το επιτύχεις είναι να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα και να μιλήσεις για προσωπικές σου εμπειρίες, παρά για αντικειμενικά γεγονότα.

Με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσει σε βαθύτερο επίπεδο η αλληλεπίδραση σας και δεν θα μοιάζει με ανάκριση, αφού δεν θα χρειάζεται να κάνεις διαρκώς όλο και περισσότερες ερωτήσεις.

Φυσικά, το να της κάνεις ερωτήσεις δεν είναι κακό, αρκεί αυτές να μην είναι συνεχείς και υπερβολικές. Αν οι ερωτήσεις σου προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθεί έλξη και ισχυρός δεσμός μεταξύ σας.

#4. Δημιούργησε Περισσότερη Έλξη: Πάρε Πρωτοβουλίες Και Καθοδήγησε Την

Ένας άντρας-ηγέτης διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να δημιουργηθεί έλξη.

Οδήγησε την κουβέντα σας εκεί που θέλεις, δημιούργησε σύνδεση μεταξύ σας, δείξε αποφασιστικότητα και πάρε πρωτοβουλίες, προτείνοντας τοποθεσία για το ραντεβού και τις δραστηριότητες που θα κάνετε κατά την διάρκεια του.

#5. Για Να Νιώσει Περισσότερη Έλξη Άκουσε Τι Έχει Να Σου Πει

περισσότερη έλξη και τι έχει να σου πει

Πολλοί άντρες σε ένα ραντεβού, ακούν την γυναίκα να μιλά, κουνώντας το κεφάλι και σκεπτόμενοι ποια θα είναι η επόμενη ερώτηση που θα της κάνουν.

Αυτή είναι μια κατάσταση που ίσως έχεις βιώσει σε κάποιο ραντεβού σου και θα έχεις διαπιστώσει ότι η συγκεκριμένη προσέγγιση δεν δουλεύει.

Η γυναίκα καταλαβαίνει ότι δεν την ακούς στην πραγματικότητα και ότι είσαι νευρικός και αυτό σκοτώνει την έλξη.
Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από αυτή την νοοτροπία και επικεντρώσου σε όσα λέει. Κοίταξε την στα μάτια και σκέψου τι θα της πεις, όταν ολοκληρώσει την φράση της.

Αυτή η μικρή διακοπή και η σιωπή, μπορεί να σου φαίνεται αμήχανη, όμως η αλήθεια είναι ότι έτσι δημιουργείται έλξη και σεξουαλική ένταση.

#6. Πρόβαλλε Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα χαρακτηριστικό της αντρικής προσωπικότητας στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί μια γυναίκα.

Η αυτοπεποίθηση σου προβάλλεται μέσω της γλώσσας του σώματος σου. Αν για παράδειγμα κάνεις νευρικές κινήσεις, είναι οφθαλμοφανές, ότι δεν διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Για να δημιουργήσεις έλξη θα πρέπει να υιοθετήσεις την αντίστοιχη γλώσσα του σώματος. Κάνε ήρεμες και ελεγχόμενες κινήσεις, δείξε ότι δεν φοβάσαι να καταλάβεις τον χώρο που σου αναλογεί και πάρε ήρεμες, βαθιές ανάσες.

#7. Κάνε Την Γυναίκα Να Χαμογελάσει

Έχουμε πολλές φορές τονίσει την σημασία του χιούμορ στο φλερτ.

Θα δημιουργήσεις έλξη, στην αρχή της αλληλεπίδρασης με μια γυναίκα, αν της δείξεις ότι διαθέτεις χιούμορ και ότι μπορείς να την κάνεις να γελάσει.

Το ιδανικό θα ήταν να ξεκινήσεις την συζήτηση με ένα αστείο σχόλιο ή με πείραγμα. Αυτό από την μια θα την χαλαρώσει και θα την κάνει να αισθανθεί άνετα και από την άλλη θα αυξήσει την έλξη.

Παράλληλα, πειράζοντας την με ένα αστείο σχόλιο, θα προβάλλεις αυτοπεποίθηση, δείχνοντας της ότι δεν σε φοβίζει μια ελκυστική γυναίκα.

#8. Χτίσε Σεξουαλική Ένταση

Η σεξουαλική ένταση δημιουργεί έλξη και θα σε κρατήσει μακριά από την φιλική ζώνη.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το επιτύχεις αυτό είναι να χρησιμοποιήσεις το άγγιγμα. Ξεκίνησε να την αγγίζεις έγκαιρα και από νωρίς κατά την διάρκεια της αλληλεπίδρασης, προχωρώντας σταδιακά, ανάλογα και με τις αντιδράσεις της.

Όταν δημιουργηθεί η φλόγα μεταξύ σας και δεις ενδιαφέρον, δεν πρέπει να σταματήσεις. Για να την διατηρήσεις πρέπει να συνεχίσεις και να προχωρήσεις, κλιμακώνοντας την επαφή σας.

χτίσε σεξουαλική ένταση για να δημιουργήσεις έλξη

#9. Μην Εξαρτάσαι Από Το Αποτέλεσμα

Κάτι που θα σε βοηθήσει σημαντικά στην δημιουργία έλξης είναι το να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνεχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η εξάρτηση από το αποτέλεσμα σου δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος που δεν σε βοηθά καθόλου να απολαύσεις την διαδικασία του φλερτ.

Όταν δεν αποσκοπείς σε κάτι συγκεκριμένο από την αλληλεπίδραση με μια γυναίκα, σου δίνεται η ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου έναν καλύτερο εαυτό, πιο διασκεδαστικό, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πιο ανοικτό και ελκυστικό.

#10. Μην Είσαι Προβλέψιμος

Η προβλεψιμότητα και η βαρεμάρα σκοτώνουν την έλξη.

Οι περισσότεροι άντρες είναι προβλέψιμοι σε μεγάλο βαθμό και γι’ αυτό δεν δημιουργούν την έλξη που θα ήθελαν.

Δεν είναι καθόλου ευχάριστο, ούτε διασκεδαστικό, για μια γυναίκα, να ξέρει ανά πάσα στιγμή ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα.

Γι αυτό. φρόντισε να την εκπλήσσεις με κάθε σου κίνηση, αν θέλεις να δημιουργήσεις έλξη.

Κλείνοντας, με τις γυναίκες αυτό που μετράει είναι να μπορείς να τις διεγείρεις και εγκεφαλικά και συναισθηματικά. Δείχνει ότι προσπαθείς να τις κερδίσεις. Όσο πιο πολύ προσπαθείς, τόσο πιο πολύ πετυχαίνες. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσει για σένα έντονη έλξη μια γυναίκα αν επενδύσεις σωστά χρόνο και ενέργεια.

Αλλά μόνο από αυτό δεν θα δημιουργηθεί περισσότερη έλξη. Θα πρέπει να είσαι παρών, για να της είναι κατανοητό ότι προσπαθείς να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσουν οι συμβουλές μας. Αυτές τις συμβουλές από το σημερινό άρθρο μπορείς να τις ακολουθήσεις και να αλλάξεις πολλά πράγματα στον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις. Και μετά από αυτό να ξεκινήσεις και να μπεις σε μια διαδιακσία αυτοβελτίωσης, κυρίως για σένα τον ίδιο. Η έλξη είναι κάτι που θα έρθει αργότερα στην πορεία αυτής της ενδιαφέρουσας διαδρομής.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσεις τρόπους να δημιουργήσεις έλξη. Μάθε περισσότερα εδώ.

Μάθε να δημιουργείς έλξη ως Άνδρας Αξίας διαβάζοντας το βιβλίο μας. Παράγγειλέ το εδώ.

 

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.