Πώς να της Δείξεις πως την Βλέπεις Ερωτικά

Την Βλέπεις Ερωτικά;

Ο ρόλος του άντρα είναι να φλερτάρει τις γυναίκες, εφαρμόζοντας όλα εκείνα χαρακτηριστικά που τον κάνουν αρρενωπό. Κάνοντας παράλληλα την γυναίκα να αισθάνεται θηλυκή και εντέλει να αντιληφθεί ότι την βλέπει ερωτικά.

Από τα κυριότερα αρρενωπά χαρακτηριστικά είναι η ειλικρινής έκφραση των προθέσεων, καθώς και η κλιμάκωση της επαφής.

Πολλές φορές ο φόβος της απόρριψης κάνει τον άντρα να δυσκολεύεται. Δυσκολέυεται να κάνει τις κινήσεις του όταν βλέπει ερωτικά μια γυναίκα.

Όμως είναι δουλειά το άντρα να δείξει ότι βλέπει την γυναίκα ερωτικά, ώστε και εκείνη με την σειρά της να μπορέσει να ανταποδώσει.

Αν τώρα ξέρεις πώς να της δείξεις ότι την βλέπεις ερωτικά, αλλά δεν είσαι σίγουρος για το αν εκείνη δείχνει ενδιαφέρον, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, για να μάθεις ποια είναι τα σημάδια.

Για να της δείξεις ότι την βλέπεις ερωτικά, μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

#1. Πλησίασε Tην Eρωτικά

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, όταν την βλέπεις ερωτικα, είναι να έρθεις πιο κοντά της. Κάθε φορά που είσαι πιο κοντά της, δημιουργείται ένας δίαυλος επικοινωνίας, ισχυρότερος από την απλή λεκτική επικοινωνία.

Δημιουργείται έτσι ένα ερωτικό κλίμα. Το μυστικό είναι να μπορέσεις να το διατηρήσεις και να κάνεις την γυναίκα να αισθανθεί άνετα, παρά τον φόβο ή την αντίσταση που ίσως δείξει. Προσπάθησε λοιπόν, να είσαι όσο πιο κοντά μπορείς, με μια γυναίκα που βλέπεις ερωτικά, ώστε να δημιουργήσει τη σεξουαλική ένταση.

Σαν άσκηση δοκίμασε, όταν γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους, να τους χαιρετάς και μετά να μπαίνεις μέσα στην ζώνη άνεσης τους, στον προσωπικό τους χώρο, για 1-2 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ένταση. Στην συνέχεια απομακρύνσου και διατήρησε την απόσταση.

Καθ’ όλη την διαδικασία φρόντισε να είσαι χαμογελαστός και άνετος. Θα δεις ότι οι αλληλεπιδράσεις με τις γυναίκες, θα είναι πιο ερωτικές, μετά από αυτή την μικρή παραβίαση του χώρου τους.

τη βλέπεις ερωτικά

 #2. Οπτική Επαφή Kαι Εκφράσεις Tου Προσώπου

Ένας από τους ισχυρότερους τρόπους, για να δείξεις σε μια γυναίκα ότι την βλέπεις ερωτικα, είναι η επαφή με τα μάτια και οι εκφράσει του προσώπου.

Όταν δύο άνθρωποι κοιτούν ο ένας τον άλλον στα μάτια, τα αισθήματα τους αλλάζουν. Η επαφή με τα μάτια και οι ευχάριστες εκφράσεις του προσώπου κάνουν τον άλλον να αισθανθεί άνετα και είναι πιο πιθανό να ανοιχτεί.

Για να εξασκηθείς και να δεις την διαφορά, παρατήρησε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται κάποιο άλλο άτομο, όταν το κοιτάς στα μάτια, αλλά και ανάλογα με τις εκφράσεις του προσώπου σου.

Όταν μιλάς με μια ελκυστική γυναίκα οι εκφράσεις του προσώπου σου μπορούν να την οδηγήσουν και να της περάσουν το μήνυμα σου.

Μάθε να εκπέμπεις τα σωστά σήματα όταν φλερτάρεις και θα δεις ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

 #3. Αν Την Βλέπεις Ερωτικά Να Θυμάσαι Το Ρόλο Που Παίζει Το Άγγιγμα

Όλοι οι άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι να αγγίζονται. Το άγγιγμα είναι κάτι φυσιλογικό κατά την διάρκεια της επικοινωνίας και πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις, για να της δείξεις ότι την θέλεις ερωτικά.

Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο τρόπος που αγγίζεις, ο οποίος πρέπει να είναι φυσικός, απαλός και να σε βοηθά να πλησιάσεις.

Σκέψου πώς λειτουργεί μια χειραψία. Σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και δημιουργεί ένα κλίμα άνεσης και οικειότητας, που βοηθά στο να προχωρήσει η επικοινωνία.

Όταν μια αλληλεπίδραση ξεκινά με άγγιγμα, δημιουργείται σύνδεση και μεγαλύτερη οικειότητα, ώστε το άγγιγμα να πάει παραπέρα και να περάσεις στα επόμενα στάδια. Βέβαια, το άγγιγμα στο φλερτ είναι ισχυρό, μόνο όταν πλησιάζεις. Αν απλά την αγγίζεις, κρατώντας όμως απόσταση, δεν καταφέρεις να της δείξεις ότι την βλέπεις ερωτικά.

Επομένως, δεν παίζει ρόλο μόνο το άγγιγμα, αλλά περισσότερο η δημιουργία και η απελευθέρωση ερωτικής έντασης.

τη βλέπεις ερωτικά

 #4. Έκφρασε Tις Αληθινές Προθέσεις Σου – Δείξε Ότι Την Βλέπεις Ερωτικά

Η σεξουαλική επιθυμία είναι κάτι φυσιολογικό και το να εκφράζεις τις προθέσεις σου είναι μια αρρενωπή συμπεριφορά, που τείνει να εκλείψει.

Συχνά η μείωση της ερωτικής επιθυμίας μπορεί να συνδέεται με θυμό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποφύγεις.

Όμως μια γυναίκα, για να νιώσει έλξη, πρέπει να αισθανθεί ότι παίζει τον θηλυκό της ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι αντίστοιχα ο άντρας πρέπει να παίξει τον αρσενικό ρόλο, εκφράζοντας με αυτοπεποίθηση αυτό που επιθυμεί.

Αν δεν είσαι συνηθισμένος να λες την αλήθεια, σχετικά με τα συναισθήματα σου, θα είναι δύσκολο στην αρχή και θα χρειαστείς αρκετή πρακτική, ώσπου να τα καταφέρεις.

Με κάθε ευκαιρία, προσπάθησε να εκφράζεις τις προθέσεις σου και να δίνεις στην γυναίκα που βλέπεις ερωτικά, την ευκαιρία να απαντήσει στο κάλεσμα σου.

Είναι εξαιρετικά χρήσιμη η ικανότητα να είσαι αυθεντικός και να μπορείς να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Όταν λοιπόν βλέπεις ερωτικά μια γυναίκα, πρέπει να το δείξεις με τον κατάλληλο τρόπο. Εδώ υπάρχουν διάφορες στρατηγικές που θα μπορούσες να εφαρμόσεις.

Α) Από την μια είναι το παραδοσιακό σύστημα, στο οποίο προχωράς σταδιακά, μέχρι να δημιουργήσεις έλξη και να κάνεις αργές κινήσεις.

Β) Από την άλλη υπάρχει το πιο γρήγορο σύστημα. Σύμφωνα το οποίο κλιμακώνεις την επαφή πολύ γρήγορα, για να δείξεις ξεκάθαρα τι σε ενδιαφέρει. Βέβαια, το σύστημα αυτό προϋποθέτει ότι θα πάρεις το ρίσκο.

Γ) Τέλος, υπάρχει και μια τρίτη προσέγγιση-υβρίδιο. Κατά την οποία κλιμακώνεις από την αρχή με αργούς ρυθμούς, οι οποίοι εντείνονται κατά την διάρκεια του φλερτ και έτσι δείχνεις ξεκάθαρα στην γυναίκα ότι την βλέπεις ερωτικά.

Όποιος τρόπος και αν σου ταιριάζει, το σημαντικό είναι να είσαι ξεκάθαρος ότι την βλέπεις ερωτικά. Ώστε να αποφύγεις την φιλική ζώνη.

Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς να εκφράζεις τις ερωτικές σου προθέσεις εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.